![]() |
Cytuj:
czytajac moj post widziales na koncu takie zdanie porownywanie gry w tibie do zycia w rl? ja nazwalem polakow szumowinamy ale tych tibijskich high lvl co to mysla ze im wszystko wolno mi nie chodzilo o caly narod glabie bo to nie ten temat ;] wiec daruj sobie te tekstu typu ze jestem frajer bo mi sie nie dobrze robi jak ktos zobaczy jedno zdanie i wyrywa je z kontekstu calego postu pokoj z wami i troche wiecej szacunku i rozwaznego pisania a nie wyciagania pochopnych wnioskow |
Nawet snustorr was kocha...
http://img522.imageshack.us/img522/214/snustorrck8.jpg A tak btw.. Samka rozumiem.. gra z tengu juz chyba 4 lata (z tego co pamietam) wiec na jego miejscu pewnie kazdy z was by wybral przyjaciol i walczyl z nimi niz naród.. to nie jest wojna pl vs swe.. to tengu robi wojne polsko-szwedzka.. my chcielismy Wannabe kamiakze vs tengu... ale to oni zrobili wojne narodow.. A co do marco.. z nim no-comment.. on nie chce po prostu stracic lvlu.. jak byla wojna z this is.. to on poszedl na inny swiat.. a potem wrocil.. pewnie po wojnie i tak troche pogra (chyba ze my wygramy to juz se nie pogra) a potem bedzie mial hunta pewnie.. |
Cytuj:
Właśnie oglądałem film jak was rozgromili w Thais, po tej bitwie juz pewnie nie macie kasy na runki i mf a tak się cieszyliście że wygraliście open battle na Edron, a tu zobaczcie co się stało rzeźnia nie z tej ziemi pojechali was jak chcieli myśle że byliście w stanie euforii po 1 bitwie. Zresztą wiedziałem czy prędzej czy później do tego dojdzie B) Ale cóż it's only game nie dziwie się Samkowi i Marco~ że są po stronie swe oni chcą tylko grać nie chcą zmarnować swoich charów i nie wińcie ich za to że nie są z wami bo wiedzieli jaki będzie wynik tej wojny. Pozdrawiam i walczcie do upadłego ;) |
Powtarzasz się.
|
Macie racje! Jak jest dobrze all sa z nami! Jak zaczynamy przegrywac all sa za tengu! Gz!
|
@Skramer
NG rox eh? Edit : ja zawsze bylem/jestem za wami :o |
Nie wojna narodów bo obie gildie są Polsko-Szwedzkie :D
Bruno Banupa oficjalnie zdementował plotki o Voorsting w wojnie. Ależ ja pr0 :baby: |
Cytuj:
Ty nie masz pojecia co gadasz o kase sie nie martw,a ta euforia ;O omg...Czytalem tego posta to smialem ps.Jak nie masz pojecia to sie nie wypowiadaj:P |
to oni sa w wojnie czy nie bo mi sie wydaje ze nie sa
|
Ehhh wczoraj pozyczylem od kumpla druida..
wlasnie konczylem bp uhow dla WBK to mi pierdolony polaczek lurnał guarda pod swiatynie i mnie przesunal jak czytalem forum, a jak sie skapnalem to juz lezalem. Poland _// Ale mnie pod*****l!!! Uhow nie ma, level 23, poprostu BAJECZNIE. |
Nie martw sie ;)
Level szybko odrobisz, wkońcu z 23 na 24 to nie jest taki wielki problem xD A co do UHów to....rzeczywiście szkoda :( :p |
Pozyczylem tego chara od kumpla.. nie odrobie bo lagi sa jak nie wiem, a uhy na lagu jakos robic sie dalo ;p No ale moze jutro odrobie cos tam.
pzdr, ale sie zdenerwowalem na typa ^^ |
Mefisto jak możesz mówić, że nie ma kasy. W końcu Snetripp miał 4000k podobno. :)
|
Ile razy mozna mowic ze to nikt z Wannabe Kamikaze go hacknal? :confused:
|
a dlaczego takim tonem zaprzeczasz? przecierz jesli nawet to nic takiego boisz sie ze marco lub samek powiedza swe ze polacy hackneli snetrippa? dobrze mu tak i tyle nawet dobrze jakby to byli polacy ;] pokazali by swoja klase....
|
Cytuj:
|
@up
sarkazm |
mówią że polacy to nooby a oto dowód że niekoniecznie:p
21:57 Zeptoo [103]: WHERE DO I BUY BLESSINGS IN KAZ?! w sumie to lipka na takim lvl niewiedzieć gdzie:baby: |
Cytuj:
Especially to samek emberius and marco josef. |
Skramer ja tylko sobie zażartowałem:p . A poza tym to co wam zależy, niech sobie mówią co chcą, hunted nie będziecie bo wojna jest. A swoją drogą jak to nie wy go shackowaliście to szkoda, bo było by trochę kasy do funduszu wojennegoB)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:13. |