Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Wydarzenia z Xereny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=92979)

tzu 08-05-2007 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van ent (Post 1419134)
Nie wiem i nie chce wiedzieć kto ci coś zrobił w życiu i masz taki stosunek do własnego narodu ale powiem ci tylko jedno wyjdź z tego forum!!B)
Jak można twierdzić ze polacy to gorsze szumowiny niz swe !! X(
Ty chyba kurwa szwed jebany jesteś i ktoś cie nauczył pisać po Polsku :(
Albo jeden z tych frajerow co trzymaja ich strone i liżą im dupy!!

P.S
Nie odpisuje wiecej na twoje posty bo szkoda dyskutowac z takim człowiekiem co nie ma szacunku do własnego narodu !!

omg czytaj ze zrozumieniem a nie odrazu sie bulwersujesz
czytajac moj post widziales na koncu takie zdanie porownywanie gry w tibie do zycia w rl? ja nazwalem polakow szumowinamy ale tych tibijskich high lvl co to mysla ze im wszystko wolno mi nie chodzilo o caly narod glabie bo to nie ten temat ;] wiec daruj sobie te tekstu typu ze jestem frajer bo mi sie nie dobrze robi jak ktos zobaczy jedno zdanie i wyrywa je z kontekstu calego postu
pokoj z wami i troche wiecej szacunku i rozwaznego pisania a nie wyciagania pochopnych wnioskow

Skramer 08-05-2007 19:12

Nawet snustorr was kocha...

http://img522.imageshack.us/img522/214/snustorrck8.jpg

A tak btw..
Samka rozumiem.. gra z tengu juz chyba 4 lata (z tego co pamietam) wiec na jego miejscu pewnie kazdy z was by wybral przyjaciol i walczyl z nimi niz naród.. to nie jest wojna pl vs swe.. to tengu robi wojne polsko-szwedzka.. my chcielismy Wannabe kamiakze vs tengu... ale to oni zrobili wojne narodow..

A co do marco.. z nim no-comment.. on nie chce po prostu stracic lvlu.. jak byla wojna z this is.. to on poszedl na inny swiat.. a potem wrocil.. pewnie po wojnie i tak troche pogra (chyba ze my wygramy to juz se nie pogra) a potem bedzie mial hunta pewnie..

Mefisto of Deth 08-05-2007 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tzu (Post 1419214)
omg czytaj ze zrozumieniem a nie odrazu sie bulwersujesz
czytajac moj post widziales na koncu takie zdanie porownywanie gry w tibie do zycia w rl? ja nazwalem polakow szumowinamy ale tych tibijskich high lvl co to mysla ze im wszystko wolno mi nie chodzilo o caly narod glabie bo to nie ten temat ;] wiec daruj sobie te tekstu typu ze jestem frajer bo mi sie nie dobrze robi jak ktos zobaczy jedno zdanie i wyrywa je z kontekstu calego postu
pokoj z wami i troche wiecej szacunku i rozwaznego pisania a nie wyciagania pochopnych wnioskow

Hmm masz racje :)

Właśnie oglądałem film jak was rozgromili w Thais, po tej bitwie juz pewnie nie macie kasy na runki i mf a tak się cieszyliście że wygraliście open battle na Edron, a tu zobaczcie co się stało rzeźnia nie z tej ziemi pojechali was jak chcieli myśle że byliście w stanie euforii po 1 bitwie. Zresztą wiedziałem czy prędzej czy później do tego dojdzie B) Ale cóż it's only game nie dziwie się Samkowi i Marco~ że są po stronie swe oni chcą tylko grać nie chcą zmarnować swoich charów i nie wińcie ich za to że nie są z wami bo wiedzieli jaki będzie wynik tej wojny. Pozdrawiam i walczcie do upadłego ;)

wrogonastawiony 08-05-2007 19:21

Powtarzasz się.

Skramer 08-05-2007 19:26

Macie racje! Jak jest dobrze all sa z nami! Jak zaczynamy przegrywac all sa za tengu! Gz!

Tek 08-05-2007 19:26

@Skramer
NG rox eh?

Edit : ja zawsze bylem/jestem za wami :o

Waldo1910 08-05-2007 19:39

Nie wojna narodów bo obie gildie są Polsko-Szwedzkie :D
Bruno Banupa oficjalnie zdementował plotki o Voorsting w wojnie.
Ależ ja pr0 :baby:

Mispex 08-05-2007 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto of Deth (Post 1419232)
Hmm masz racje :)

Właśnie oglądałem film jak was rozgromili w Thais, po tej bitwie juz pewnie nie macie kasy na runki i mf a tak się cieszyliście że wygraliście open battle na Edron, a tu zobaczcie co się stało rzeźnia nie z tej ziemi pojechali was jak chcieli myśle że byliście w stanie euforii po 1 bitwie. Zresztą wiedziałem czy prędzej czy później do tego dojdzie B) Ale cóż it's only game nie dziwie się Samkowi i Marco~ że są po stronie swe oni chcą tylko grać nie chcą zmarnować swoich charów i nie wińcie ich za to że nie są z wami bo wiedzieli jaki będzie wynik tej wojny. Pozdrawiam i walczcie do upadłego ;)

No comment...
Ty nie masz pojecia co gadasz o kase sie nie martw,a ta euforia ;O
omg...Czytalem tego posta to smialem
ps.Jak nie masz pojecia to sie nie wypowiadaj:P

enderty 08-05-2007 19:47

to oni sa w wojnie czy nie bo mi sie wydaje ze nie sa

wrogonastawiony 08-05-2007 20:02

Ehhh wczoraj pozyczylem od kumpla druida..
wlasnie konczylem bp uhow dla WBK to mi pierdolony polaczek lurnał guarda pod swiatynie i mnie przesunal jak czytalem forum, a jak sie skapnalem to juz lezalem.
Poland _//

Ale mnie pod*****l!!! Uhow nie ma, level 23, poprostu BAJECZNIE.

Uci3kini3r 08-05-2007 20:31

Nie martw sie ;)

Level szybko odrobisz, wkońcu z 23 na 24 to nie jest taki wielki problem xD

A co do UHów to....rzeczywiście szkoda :( :p

wrogonastawiony 08-05-2007 20:35

Pozyczylem tego chara od kumpla.. nie odrobie bo lagi sa jak nie wiem, a uhy na lagu jakos robic sie dalo ;p No ale moze jutro odrobie cos tam.
pzdr, ale sie zdenerwowalem na typa ^^

Dadinz 08-05-2007 21:24

Mefisto jak możesz mówić, że nie ma kasy. W końcu Snetripp miał 4000k podobno. :)

Skramer 08-05-2007 21:44

Ile razy mozna mowic ze to nikt z Wannabe Kamikaze go hacknal? :confused:

tzu 08-05-2007 22:32

a dlaczego takim tonem zaprzeczasz? przecierz jesli nawet to nic takiego boisz sie ze marco lub samek powiedza swe ze polacy hackneli snetrippa? dobrze mu tak i tyle nawet dobrze jakby to byli polacy ;] pokazali by swoja klase....

Uci3kini3r 08-05-2007 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tzu (Post 1419722)
pokazali by swoja klase....

Nie wiedziałem ze zhackowanie komuś konta to pokazanie klasy.... :confused:

tzu 08-05-2007 22:48

@up
sarkazm

abarth 08-05-2007 23:06

mówią że polacy to nooby a oto dowód że niekoniecznie:p

21:57 Zeptoo [103]: WHERE DO I BUY BLESSINGS IN KAZ?!

w sumie to lipka na takim lvl niewiedzieć gdzie:baby:

Marczio 08-05-2007 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez abarth (Post 1419826)
mówią że polacy to nooby a oto dowód że niekoniecznie:p

21:57 Zeptoo [103]: WHERE DO I BUY BLESSINGS IN KAZ?!

w sumie to lipka na takim lvl niewiedzieć gdzie:baby:

Pozdro dla wszystkich lizodupow i tych co mysla ze tengusy to bogowie.
Especially to samek emberius and marco josef.

Dadinz 08-05-2007 23:33

Skramer ja tylko sobie zażartowałem:p . A poza tym to co wam zależy, niech sobie mówią co chcą, hunted nie będziecie bo wojna jest. A swoją drogą jak to nie wy go shackowaliście to szkoda, bo było by trochę kasy do funduszu wojennegoB)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:13.