Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

Queth 25-03-2007 01:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Schnap (Post 1332882)
Zdecydujcie sie... Czy mam payment czy nie mam :/

Schnap nigdy nieplac !!!
jak zaplacisz tym popapranca to cie tak czy tak zajeb**a:D

Marczio 25-03-2007 09:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Schnap (Post 1332882)
Zdecydujcie sie... Czy mam payment czy nie mam :/

i tak bedzie pay armor, legs, boots. o.0

Schnap 25-03-2007 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Queth (Post 1332933)
Schnap nigdy nieplac !!!
jak zaplacisz tym popapranca to cie tak czy tak zajeb**a:D

Myslisz ze zamierzam? lol:P

zalfik 25-03-2007 15:50

Wczoraj byla bitwa pomiedzy Phoenix Units a Symphony of Death :-)
Filmiki:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21213
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21210

Jak widac ludzie, ktorzy z wojny pomiedzy Cru~ a Frat~ moga korzystac (dogonic w lvl niektorych "haj lvl"), wola robic ciekawsze rzeczy ^_^

Marczio 25-03-2007 23:03

Jodokus i Peterer padli jak lamki, co do Peterera to nie dziwne bo on jest lama ale po jodokusie sie wiecej spodziewalem.

Sidar 26-03-2007 08:18

Jodokus to tez lama bo to nowy owner potem padl 2 raz pod domkiem Danego spadlo mu 1,8 mln expa.
@NapalonaMisia< przyklad nastepnego nie ogarnietgo dziecka ktoremu zostalo tylko pisanie a co do punktu zgrania juz to nadroblismy najlepszym tego przykladem jets zabicie Gadego~ na openie ktory zreszta wygralismy:]

NapalonaMisia 26-03-2007 12:08

Jak zwykle sidar lubisz przypisywac sobie nie swoje osiagniecia ;> przeciez ty nic nie robisz oprocz pierdolenia i padania jak lama -.-'

zalfik 26-03-2007 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sidar (Post 1334721)
(...)nadroblismy(...)

Liczba mnoga ^_^
A kysz do szkoly napalency/napalone misie (ta sama osoba jak mniemam)

Marczio 26-03-2007 21:40

Zaczyna mi sie podobac na tej selenie :D jeszcze troche i mnie wciagniecie z powrotem w granie.

Iomer Thunderblade 26-03-2007 22:03

uehaeuhuaheua szarancz \0/

Kusy_Kazakov 26-03-2007 22:08

n/c

21:10 Raen Dhart [49]: szwedzi zdychaja ;P pokazuja w tv ze malo lekazy maja :D i zdychaja :D
21:10 Raen Dhart [49]: i wielu ludzi umiera :)

gz dla tego pana X( sami sobie robimy opinie... :confused:

Tininho 27-03-2007 00:00

@Up

Powiedz mi ... Kto to bierze na powaznie ? :) . To jego sprawa i jego wlasny styl "glupoty" niech robi sobie z nia co chce a nam z takich ludzi pozostaje sie tylko posmiac :) . Ja mialem hacka od jakiegos newbie , ale zyje dalej i juz tak zostanie :) .Pozdro syskim :)

KubaGuzikkk 27-03-2007 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio
Zaczyna mi sie podobac na tej selenie :D jeszcze troche i mnie wciagniecie z powrotem w granie.

;) To wracaj >.> Nie pogniewamy się o.o

@Tininho's hack
Widzialem ze Ci typ pozmienial comment i dane. Lepiej je zmien abys kolejnego bana nie wylapal.

Kapucyn 27-03-2007 02:30

Do Sidara

Dlaczego Ty wyzej srasz niz dupe masz?
Jestes noobkiem na tej wojnie, nic nie robisz a na dodatek wysmiewasz sie z Despi, ktory padl.Gdyby nie Fraternity juz dawno by Cie zmiotlo z powierzchni Seleny!!! Trzymasz sie tutaj dzieki tym, ktorzy potrafia walczyc jak Ezekiel, Alfis, Aqual i inni.Wiec wez sie chlopku ogarnij i okaz troche pokory bo az zal czytac Twoje posty.I jeszcze jedno-musisz lepiej poznac ortografie (polecam do pisania postow slownik ortograficzny) a nie krytykowac innych, ze robia bledy.

zalfik 27-03-2007 08:39

Przyganial kociol grankowi?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucyn (Post 1336301)
Jestes noobkiem w tej wojnie, nic nie robisz, a na dodatek wysmiewasz sie z Despi'ego, ktory padl. Gdyby nie Fraternity juz zostalbys zmieciony z powierzchni Seleny!!! Trzymasz sie tutaj dzieki tym, ktorzy potrafia walczyc, jak Ezekiel, Alfis, Aqual i innym.Wiec wez sie chlopku(???) ogarnij i okaz troche pokory, bo az zal czytac Twoje posty.I jeszcze jedno-musisz lepiej poznac ortografie (polecam do pisania postow slownik ortograficzny) a nie krytykowac innych, ze robia bledy.

Jak bedziesz sam pieknie pisal czysta Polszczyzna, to wtedy rob takie uwagi innym ;)
Wybaczcie, ale nie moglem sie powstrzymac!

@Thin
A cos ty lyknal, ze hacka dostales?

Khazul 27-03-2007 08:59

Program do zmniejszania lagów jak mniemam, lub jak zwykle "nic".

sir Tifejo 27-03-2007 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucyn (Post 1336301)
Jestes noobkiem na tej wojnie, nic nie robisz a na dodatek wysmiewasz sie z Despi, ktory padl.Gdyby nie Fraternity juz dawno by Cie zmiotlo z powierzchni Seleny!!! Trzymasz sie tutaj dzieki tym, ktorzy potrafia walczyc jak Ezekiel, Alfis, Aqual i inni.Wiec wez sie chlopku ogarnij i okaz troche pokory bo az zal czytac Twoje posty.I jeszcze jedno-musisz lepiej poznac ortografie (polecam do pisania postow slownik ortograficzny) a nie krytykowac innych, ze robia bledy.

zes trafil z tymi przykladami

Kapucyn 27-03-2007 15:35

Marczio Lolek

Czy Ty rozumiesz o czym napisalem? O slowniku ortograficznym a nie o stylistyce wypowiedzi, wiec nie wytykaj bledow.Poza tym odmiana Despi w sposob, ktory Ty napisales uzywana jest w jezyku angielskim-Despi'ego.Zastanow sie nad tym a moj post jest napisany poprawnie.Zybys Ty w szkole byl taki madry jak tu na forum to byloby super lolku.

KubaGuzikkk 27-03-2007 15:46

@Kapucyn
Marczio Ci nic nie pisał :|
A co do odmiany Despi'ego tak, to prawda - jest to odmiana angielska. Teraz powiedz mi jaka może być inna odmiana niż angielska imienia postaci w grze, w której z założenia WSZYSTKO jest po angielsku (łącznie z nickiem) :|?
Wyjdź i zamknij drzwi -.-

Marczio 27-03-2007 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucyn (Post 1336641)
Czy Ty rozumiesz o czym napisalem? O slowniku ortograficznym a nie o stylistyce wypowiedzi, wiec nie wytykaj bledow.Poza tym odmiana Despi w sposob, ktory Ty napisales uzywana jest w jezyku angielskim-Despi'ego.Zastanow sie nad tym a moj post jest napisany poprawnie.Zybys Ty w szkole byl taki madry jak tu na forum to byloby super lolku.

Czekam na cytat, w ktorym cie atakowalem o.0
i nie mow o szkole bo za taka skladnie to by ci mature z polskiego z powrotem w dupe wepchneli chyba :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16.