![]() |
Cytuj:
jak zaplacisz tym popapranca to cie tak czy tak zajeb**a:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wczoraj byla bitwa pomiedzy Phoenix Units a Symphony of Death :-)
Filmiki: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21213 http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21210 Jak widac ludzie, ktorzy z wojny pomiedzy Cru~ a Frat~ moga korzystac (dogonic w lvl niektorych "haj lvl"), wola robic ciekawsze rzeczy ^_^ |
Jodokus i Peterer padli jak lamki, co do Peterera to nie dziwne bo on jest lama ale po jodokusie sie wiecej spodziewalem.
|
Jodokus to tez lama bo to nowy owner potem padl 2 raz pod domkiem Danego spadlo mu 1,8 mln expa.
@NapalonaMisia< przyklad nastepnego nie ogarnietgo dziecka ktoremu zostalo tylko pisanie a co do punktu zgrania juz to nadroblismy najlepszym tego przykladem jets zabicie Gadego~ na openie ktory zreszta wygralismy:] |
Jak zwykle sidar lubisz przypisywac sobie nie swoje osiagniecia ;> przeciez ty nic nie robisz oprocz pierdolenia i padania jak lama -.-'
|
Cytuj:
A kysz do szkoly napalency/napalone misie (ta sama osoba jak mniemam) |
Zaczyna mi sie podobac na tej selenie :D jeszcze troche i mnie wciagniecie z powrotem w granie.
|
uehaeuhuaheua szarancz \0/
|
n/c
21:10 Raen Dhart [49]: szwedzi zdychaja ;P pokazuja w tv ze malo lekazy maja :D i zdychaja :D
21:10 Raen Dhart [49]: i wielu ludzi umiera :) gz dla tego pana X( sami sobie robimy opinie... :confused: |
@Up
Powiedz mi ... Kto to bierze na powaznie ? :) . To jego sprawa i jego wlasny styl "glupoty" niech robi sobie z nia co chce a nam z takich ludzi pozostaje sie tylko posmiac :) . Ja mialem hacka od jakiegos newbie , ale zyje dalej i juz tak zostanie :) .Pozdro syskim :) |
Cytuj:
@Tininho's hack Widzialem ze Ci typ pozmienial comment i dane. Lepiej je zmien abys kolejnego bana nie wylapal. |
Do Sidara
Dlaczego Ty wyzej srasz niz dupe masz? Jestes noobkiem na tej wojnie, nic nie robisz a na dodatek wysmiewasz sie z Despi, ktory padl.Gdyby nie Fraternity juz dawno by Cie zmiotlo z powierzchni Seleny!!! Trzymasz sie tutaj dzieki tym, ktorzy potrafia walczyc jak Ezekiel, Alfis, Aqual i inni.Wiec wez sie chlopku ogarnij i okaz troche pokory bo az zal czytac Twoje posty.I jeszcze jedno-musisz lepiej poznac ortografie (polecam do pisania postow slownik ortograficzny) a nie krytykowac innych, ze robia bledy. |
Przyganial kociol grankowi?
Cytuj:
Wybaczcie, ale nie moglem sie powstrzymac! @Thin A cos ty lyknal, ze hacka dostales? |
Program do zmniejszania lagów jak mniemam, lub jak zwykle "nic".
|
Cytuj:
|
Marczio Lolek
Czy Ty rozumiesz o czym napisalem? O slowniku ortograficznym a nie o stylistyce wypowiedzi, wiec nie wytykaj bledow.Poza tym odmiana Despi w sposob, ktory Ty napisales uzywana jest w jezyku angielskim-Despi'ego.Zastanow sie nad tym a moj post jest napisany poprawnie.Zybys Ty w szkole byl taki madry jak tu na forum to byloby super lolku.
|
@Kapucyn
Marczio Ci nic nie pisał :| A co do odmiany Despi'ego tak, to prawda - jest to odmiana angielska. Teraz powiedz mi jaka może być inna odmiana niż angielska imienia postaci w grze, w której z założenia WSZYSTKO jest po angielsku (łącznie z nickiem) :|? Wyjdź i zamknij drzwi -.- |
Cytuj:
i nie mow o szkole bo za taka skladnie to by ci mature z polskiego z powrotem w dupe wepchneli chyba :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16. |