![]() |
Ey czy jak widzicie gówno na drodze to je ruszacie??? Zostawcie tych 2 kretynow, nie odpowiadajcie na ich zaczepki, to wtedy jak to przyslowione gowno nie beda smierdziec zanim go nie poruszycie....
|
Cytuj:
|
Up - dziecka nie bedziesz bil!!!!
|
Jini~ a jak inaczej go uciszysz???
|
POczytaj kilka postow wyzej;p;p
|
Dzieki za gratki!!!
@Jinikao - Rofl + Amen (dwaj panowie ewidentnie suxando tutaj) |
aj tam :P jakos nie mam ochoty ani czasu :P Bo przychodza takie malolaty poliza komus dupe i mysla ze juz sa kims...To juz przestaje byc fajne, dobra jini~ ja juz wiecej dzisiaj nie bede pisal.
|
Madus, a mnie nabijesz?:((
|
Cytuj:
@ Przemek czy jak ci tam Slyszalem ze masz 20 lat i 150 cm wzrostu ;<<<< |
Omg, ten temat Rippera to jak zmora, będzie nas prześladować ;/
Koniec plx, pogadajcie o czymś poważnym. Ripper uspokój się też i odbierz moją wiadomość na prv. |
Cytuj:
|
Dzieki kochanemu adminowi mozemy juz powrocic do spraw zwiazanych z wydarzeniami o iridi i skonczyc klotnie....
Jak narazie poza atakiem na Darashie jest cichutko ^^ |
@Bergi, Ty wróciłeś do gry czy tylko tak na forum se zaglądasz :D ?
signed: Usar |
Cytuj:
signed ripper and rls |
17-18 lat, no nas moze byc 3 jak chcesz a was no 5 i styka. Pasi???Las Pietrasze jezeli wiecie gdzie , w sumie kazdy wie.
|
Cytuj:
ludzie dajcie spokój może Ripper w grze był taki kozak a na rl może być spoko:P pewnie mnie zaraz wyśmiejecie-.- ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie Arus , poprostu ktos musi kogos niesc:D Nieprawdzaz:D?zobaczymy pozyjemy , aby tylko termin pasowal:D
@Ripper i "crew" Jak cos to piszcie pm dla mnie bo szkoda zawalac foruM:D chyba ze chcecie tak to mi rowniez pasuje:D Ja wyznaczylem miejsce, czas na date i na wasza rozkminke. :):) Elosza. |
Naro GZ kumplu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:38. |