Vatariel |
25-01-2007 04:01 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Namitura
(Post 1219462)
Uwierz mi guzik mnie obchodzi od kiedy tu grasz, ile tu grasz, jakimi postaciami... :)
Ps. Vatariel ogarnij się człowieku ! Co ty sobą reprezentujesz? "Playing in memory of Nathocik and Ywis akak..." CO TO JEST? pare postów UP wypisujesz bzdety w stylu "expilem z ponckiem na dl'ach moj dobry kumpel"
Dajesz nam tu lekcje o przyjaźni, mówisze że bedziech o nich pamiętał itd. że masz kumpli z tej i tej strony po czym spokojnie przypatrujesz się jak ich rookuja, tracą całe miesiące poświecone tej grze i dajesz posta "memory". Żałosne ! A więc jeszcze raz apeluje do Ciebie ogarnij się lub zmień te opisy.
|
Ja to napisałem dla nich nie dla Ciebie. Nathocika znam dośc długo a Siwego poznałem w pierwszych tygodniach od powstania Beryli (z jednym i drugim utrzymuje kontakty do dziś). Obaj uszanowali moją decyzje co do wojny i żaden z nich nie powiedział "zmień podpis" a wręcz przeciwnie...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysiek033
(Post 1219783)
A gdyby Excail wskoczyl do studni to Vatariel by sie utopil bo Excail potrafi plywac i by mu i tak nie pomogl.
|
Excaila znam od Galany i już mnie ratował na tym servie tak jak i ja jego...
Co do Twoich 3ch charów 80+lvl w Ls to takie bajki możesz wciskać ale nie mi.
Ja walczyłem na Beryli dużo (w ramię ze swoimi znajomymi), głównie przeciwko Khood do czasu aż GiPO popełniło błąd i znajomi znaleźli się w po obu stronach konfliktu a ja nie dziele znajomych na narodowości więc przestałem walczyć bo tych co nie chciano puścić free a teraz są w Ruin znam lepiej "niż nie jednego Polaka".
|