Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

Lamorack 24-01-2007 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dzony (Post 1220374)
1 ms solo wojny nie wygra..A i tak revico ma na tym lvlu 2300~hp liczac mane i hp..

a rizzlaa ma 3900hp (hp+mana) "troszke" wiecej

Cytuj:

juz raz rzadzili servem.. owszem bylo lepiej dla polakow, ale PA bylo takie samo jak ze strony ruin.

gratuluje :cup: :cup: ja np. nie mialem takiej mozliwosci i raczej mial nie bede :baby: :baby:

Cytuj:

Poza tym gram dla zabawy. Gdybym nawet wylecial z servera nie plakalbym z tego powodu.

to dobrze :) :) jeden rodzic wiecej ktory nie oberwie krzeselkiem od wlasnego dziecka 8o 8o 8o
Pzdr all. :)

Amyks 24-01-2007 23:16

Cytuj:

1 ms solo wojny nie wygra..A i tak revico ma na tym lvlu 2300~hp liczac mane i hp..

LoL ma tyle hp liczac mane i hp. Dziecko moze bys sie wypowiadaj sesownie, bo to brzmi jak cos w stylu: Masz tyle chleba liczac chleb i maslo. Dziecko.

Lamorack 24-01-2007 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amyks (Post 1220435)
LoL ma tyle hp liczac mane i hp. Dziecko moze bys sie wypowiadaj sesownie, bo to brzmi jak cos w stylu: Masz tyle chleba liczac chleb i maslo. Dziecko.

To powiedz mi prosze jak nazwac z sumowanie punktow zycia z punktami many?? punkty przezycia?? Ja np. nie wiem jak to nalezy nazywac :baby: :baby:

Pzdr all.:)

Guardian anubite 24-01-2007 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lamorack (Post 1220453)
To powiedz mi prosze jak nazwac z sumowanie punktow zycia z punktami many?? punkty przezycia?? Ja np. nie wiem jak to nalezy nazywac :baby: :baby:

Może miał na myśli że sorc na utamce traci pierw mane a każdy wie że sorc bez many to nikt;]

Lamorack 25-01-2007 00:01

Mysle ze najlepiej bedzie jak sam napisze co mial na mysli :] :] :]

Pzdr all. :)

dzony 25-01-2007 00:15

Cytuj:

Zreszta na manashieldzie palek czy sork ma wieksza szanse przezyc POJEDYNCZE combo niz najt
Cytuj:

Jeszcze ma ktos jakies watpliwosci co mialem na mysli?

Poza tym na wojnie nie stoi sie bezmyslnie czekajac az straci sie cala mane prawda? Caly czas rozmawiamy o open battle, a nie o miejscu gdzie sork stoi w trapie i nie ma szans na wycofanie sie na tyly. Zreszta w przypadku dzisiejszych botow w takiej sytuacji (walka np. taka jak podczas pierwszej bitwy przeciwko kh, w venore) nie ma wiekszej roznicy sork czy knight, skoro comba przekraczaja znacznie zarowno ilosc hp (samego hp (chleba?) bez many (masla?)) jednego jak i drugiego.

Co do krzeselka- tak sie sklada ze nie mieszkam z rodzicami, wiec niestety nie bede mial takiej okazji. Kurcze.. taki dobry argument wam zbilem .. przepraszam..:(

Vatariel 25-01-2007 04:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Namitura (Post 1219462)
Uwierz mi guzik mnie obchodzi od kiedy tu grasz, ile tu grasz, jakimi postaciami... :)

Ps. Vatariel ogarnij się człowieku ! Co ty sobą reprezentujesz? "Playing in memory of Nathocik and Ywis akak..." CO TO JEST? pare postów UP wypisujesz bzdety w stylu "expilem z ponckiem na dl'ach moj dobry kumpel"
Dajesz nam tu lekcje o przyjaźni, mówisze że bedziech o nich pamiętał itd. że masz kumpli z tej i tej strony po czym spokojnie przypatrujesz się jak ich rookuja, tracą całe miesiące poświecone tej grze i dajesz posta "memory". Żałosne ! A więc jeszcze raz apeluje do Ciebie ogarnij się lub zmień te opisy.

Ja to napisałem dla nich nie dla Ciebie. Nathocika znam dośc długo a Siwego poznałem w pierwszych tygodniach od powstania Beryli (z jednym i drugim utrzymuje kontakty do dziś). Obaj uszanowali moją decyzje co do wojny i żaden z nich nie powiedział "zmień podpis" a wręcz przeciwnie...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek033 (Post 1219783)
A gdyby Excail wskoczyl do studni to Vatariel by sie utopil bo Excail potrafi plywac i by mu i tak nie pomogl.

Excaila znam od Galany i już mnie ratował na tym servie tak jak i ja jego...
Co do Twoich 3ch charów 80+lvl w Ls to takie bajki możesz wciskać ale nie mi.

Ja walczyłem na Beryli dużo (w ramię ze swoimi znajomymi), głównie przeciwko Khood do czasu aż GiPO popełniło błąd i znajomi znaleźli się w po obu stronach konfliktu a ja nie dziele znajomych na narodowości więc przestałem walczyć bo tych co nie chciano puścić free a teraz są w Ruin znam lepiej "niż nie jednego Polaka".

krzysiek033 25-01-2007 05:11

"znajomi znaleźli się w po obu stronach konfliktu"
I dalej wyciagasz to zdanie. Boisz sie powiedziec ze sie cipiles to sie nim zaslaniasz. A co do tego ze mi nie wierzysz co do tych charow to mnie tak obchodzi jak to czy mama cie kocha czy nie. Ale moge ci roztlumaczyc. 1 chara sprzedalem, drugi zostal sprzedany i zrookowany nie dlugo po tym jak wykopalismy KH z serva, a trzeci jest hunted by Ruin atm. Nie pytaj mi sie wiecej bo nie bede ci bardziej roztlumaczal, popros moze mame to ci przeczyta i wyjasni.

Vatariel 25-01-2007 10:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek033 (Post 1220779)
"znajomi znaleźli się w po obu stronach konfliktu"
I dalej wyciagasz to zdanie. Boisz sie powiedziec ze sie cipiles to sie nim zaslaniasz. A co do tego ze mi nie wierzysz co do tych charow to mnie tak obchodzi jak to czy mama cie kocha czy nie. Ale moge ci roztlumaczyc. 1 chara sprzedalem, drugi zostal sprzedany i zrookowany nie dlugo po tym jak wykopalismy KH z serva, a trzeci jest hunted by Ruin atm. Nie pytaj mi sie wiecej bo nie bede ci bardziej roztlumaczal, popros moze mame to ci przeczyta i wyjasni.

Jakoś walczyłem we wszytkich wojnach w których mogłem brać udział (w przeciwieństwie do Ciebie bo walczyłeś w jednej i cwaniaczysz) nim "znajomi znaleźli się w po obu stronach konfliktu". Doszedłeś do Ls bo musiałeś ponieważ miałeś problem z Ruin/Khood a ogólnie do wojen nic nie wniosłeś (chyba że fragi dla przecieników)...

Rev'ico 25-01-2007 10:35

08:43 Warning! The murder of Doko Lux was not justified.
Toralis [86]: 09:03 Warning! The murder of Eloler Hell was not justified.
09:18 Toralis [86]: 09:12 Warning! The murder of Rior'dian was not justified.
08:59 Rizzlaa [111]: 08:59 Warning! The murder of Crafterro was not justified.
08:49 Rizzlaa [111]: 08:49 Warning! The murder of Pan Toman was not justified.

08:47 You see a dead human (Vol:10). You recognize Milori. He was killed by Baczek porzeczkowy. --- solo baczka xD

byly jeszcze fragi na mniejszych lvlach , ale niebede tu wzucal xD
btw , i te mniejsze lvle to byly zabijane przy okazji , jak sie napatoczyli xD

sumując uważam ze poranek byl udany xD

dzony 25-01-2007 10:39

Cytuj:

1 chara sprzedalem, drugi zostal sprzedany i zrookowany nie dlugo po tym jak wykopalismy KH z serva, a trzeci jest hunted by Ruin atm
krowa ktora najglosniej muczy najmniej mleka daje... ty tez myslisz ze jestes fajny bo brales udzial w tej bezsensownej wojnie? i uwazasz ze jak ktos inny nie walczyl to jest gorszy od ciebie? i w ogole jak smiesz sie porownywac do zawodnikow takich jak vatariel? pozatym chuj cie to obchodzi czy on walczyl gdzies czy nie? jego wybor! chcieliscie padac to ok, nie kazdy chcial...

Cytuj:

Nie pytaj mi sie wiecej bo nie bede ci bardziej roztlumaczal, popros moze mame to ci przeczyta i wyjasni.

Cytuj:

Dziecko moze bys sie wypowiadaj sesownie, bo to brzmi jak cos w stylu: Masz tyle chleba liczac chleb i maslo. Dziecko.
czy wy "dorosli" potraficie ublizac tylko tym argumentem?? moze panowie dorosli napisza ile maja lat, bo patrzeac na skladnie zdania nie dalbym tym "doroslym" wiecej jak 15... hehehe jestescie bezbledni... sorry Vata jestes cienki bo oni sa starsi a ty jestes dziecko... buahahaha

Guardian anubite 25-01-2007 11:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1220913)
08:43 Warning! The murder of Doko Lux was not justified.
Toralis [86]: 09:03 Warning! The murder of Eloler Hell was not justified.
09:18 Toralis [86]: 09:12 Warning! The murder of Rior'dian was not justified.
08:59 Rizzlaa [111]: 08:59 Warning! The murder of Crafterro was not justified.
08:49 Rizzlaa [111]: 08:49 Warning! The murder of Pan Toman was not justified.

08:47 You see a dead human (Vol:10). You recognize Milori. He was killed by Baczek porzeczkowy. --- solo baczka xD

byly jeszcze fragi na mniejszych lvlach , ale niebede tu wzucal xD
btw , i te mniejsze lvle to byly zabijane przy okazji , jak sie napatoczyli xD

sumując uważam ze poranek byl udany xD

Nice. Niezle;d;d;d

Amyks 25-01-2007 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lamorack (Post 1220453)

Po prostu hp + mana ma 3900. BO przeciez na mieso z kartoflami mowi sie mieso z kartoflami a nie mieso albo kartofle. Wiec po co udziwniac?

Patrick II 25-01-2007 13:44

HAHAHA ŚMIECH!

Hail Bukownoruins xDDD

jaka gildie pierd.eli to szok xD

De.M.oN 25-01-2007 14:45

twoja stara jest pierd.nieta huahua

Namitura 25-01-2007 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez De.M.oN (Post 1221241)
twoja stara jest pierd.nieta huahua

Stary Ci padl, brat Ci padł niepłakaj juz :D

Patrick II 25-01-2007 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Namitura (Post 1221288)
Stary Ci padl, brat Ci padł niepłakaj juz :D

Taaa,I padac Beda moim zdaniem hehe ;]
Wielkie grats & PzDr dla tej zgranej rl rodzinki :)

Rev'ico 25-01-2007 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patrick II (Post 1221349)
Taaa,I padac Beda moim zdaniem hehe ;]
Wielkie grats & PzDr dla tej zgranej rl rodzinki :)

no pewnie ze beda padac , zaczela sie era wyniszczania tego serveraB) ( ale rym , lol )

pozdro.

Guardian anubite 25-01-2007 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1221437)
no pewnie ze beda padac , zaczela sie era wyniszczania tego serveraB) ( ale rym , lol )

pozdro.

Tak trzymać , ale bardziej nie da się go zniszczyć.

Amyks 25-01-2007 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1221437)

pozdro.

Idiota, sam nie moze to i innym nie da. Jaka mentalnosc.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59.