![]() |
Cytuj:
2. Z vu nie mam nic wspólnego. 3. Taki rp składa się w parę sekund. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Open battle plx
Vu w nocy nad aktywni, za dużo "kofeiny" czy co :< |
Masakratus
Wickanina Boytano Brave Maly Celandia Pyrokar Aldix Wolgler De'Zul Leendras Heinzkuttin Don Azazel Tana Max Notorious Viper Jerphyn Tarkst 12:1 dla VU PLUS MALA WISIENKA NA PRZESLODZONYM CIASTECZKU Maaster Mietek Jul 18 2008, 02:26:13 CEST Killed at Level 123 by Szalony Magus and by Vlad Vizah |
Wisienke na ciasteczku to stary ci chujem podaje -.-
|
by¶ tylko o żarciu pierdolił prosiaku berserkerze
|
HÓi Ci Na Imie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Jak Masz Zamiar Wypisywac Wisienki Na Przeslodzonym Ciastku To Czesc!
|
te wegetariany pizde skrojcie kurwa wasza mac
|
KÓrewa Boy co Ty robisz na tej Nebuli !! dawaj na otsa szwedy je*ane skurwyich !! WBIJAJ ja jestem albo Xanoxin albo Stonecutter knight !!! KNULLA
ctrlaltdel.no-ip.org kwa zapomnialem ip podac :D 8.0 wersja cmon modafaka |
pshehuie z was nie ma co dentkneliscie master mietka a on taki seksi avatareq ma :(
a Viks zamiast spamować forum wisenkami lepiej ić powiec exevo gran mas pan i w*******aj :( |
Eh bede tu zamieszczać filmiki:
Los Krelos: http://www.speedy.share.com/786365413.html Maaster Mietek: http://www.speedy.share.com/393658863.html bez ' . ' <-- kropki |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tomi~ masz odpowiedz dlaczego umie¶ciłem filmik także tutaj. |
To byla ironia kretynie.
|
Cytuj:
|
Widze ze twoja juz jednego znalazla.
|
Cytuj:
|
O kurcze dobsh wiszra.
|
Cytuj:
Ja bende tfoim obraniaczem oky? |
No wuasnie tsza mi pro takiego jak ty cheche ale najwarzniejsze rze ty pl :flaga_pl:
|
Cytuj:
|
oks taki 70 paladyncjusz to dobra oslonaB)
|
Cytuj:
|
O kurcze to pszejebane :/ ale ty menrzny wojowniq i dash se rade zioims
|
8:1? <znaki>
|
8:1 <brak znaków>
|
Przejebane co?:(
|
Cytuj:
Ja mogłem chodzić na akcje bez tsa, bo go z drugiego końca Białego słyszałem PS. WRóCIłEM CHCHECHEHE, ALE NIE DO WOJNY AHAHAHAHAHAHAHAHAH ,,l,, Wtajemniczeni wiedz± o co chodzi, nieprawdaż Stonec? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw, Mitzak nie ma już 6 lvla ani skilli 13/15 ani magicznego 4 ANI NIE JEST ELDER DRUIDEM CHEHCEHCHEHC |
ej no weĽcie tego feniksa phoenixa bo z mojego nóóbka chcial boszki ;(
S.O.S |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mietek widzisz cza byuo go det wtedy jak on te bochy kciał :/ A Mitzak nadal żyje jako elder druid w naszych sercach! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |