![]() |
Eter otrzep spodenki , boś sie przewrócił :)
hehehehe Gz VIC :) :evul: |
http://www.***********.com/370763908.html
s-p-e-e-d-y-s-h-a-r-e Film z mojej perspektywy :) coraz mniej tych miejscowek do expa wam zostaje xDDDDD :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: |
Konkretnie.Zaczynam zmieniac oglady polityczne ;)
|
Teraz tylko trzeba czekać kiedy Roxando się ogarnie i w końcu zacznie fragować.
|
Na razie chyba nie maja na kim fragowac skoro nikt z NPNP itp itd nie expi.
|
No to niech przestaną expić jak debile :d Chodzi mi o czlonkow Roxando i Rede~, w budasów wiekszosc ma wyjebane.
@Rise Czemu cieszycie się z fraga na eterze, jakbyście Boga za pięty złapali? ;o xd |
Cytuj:
|
wreszcie jakis porzadny frag :P
|
Cytuj:
od psa mojej babci. A tak ogolnie gratz;) Niestety nie bylem obecny na tej akcji ;( Caly dzien zajety i teraz tez wychodze ,a wiec gl w razie gdyby sie cos dzialo Xd Edit: Widze ,ze troche was te demki pokaraly Xd dobrze ,ze tym razem nikt nie padl ^^ |
Cytuj:
|
Dokladnie ale w piatki przestalem pic ;]
|
Troche się z nim trudziliście, ale ogólnie GZ.
Victeron wrócił do gry w pięknym stylu.xd Pozdro Hawan~ |
@hawan
jak to bez twoich kropek i wykrzykników?XD @topic Najgorsze te demony, ale gratz |
Cytuj:
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................. For you boruc :* Topic: Czxyli to była zmyła i teatrzyk z tym obrazaniem sie na siebie ??:DD:D Pozdro Hawan~~ |
Gratulacje, zaskoczyliscie mnie z waszym nowym sorcem.
|
Cytuj:
|
A ten komentarz to do czego, bo nie rozumiem...chlopak grzecznie Wam pogratulowal a Ty co? Kompleksy jakies czy co?
|
własnie obejrzałem filmik ... Xddddddddd nom ładnie ładnie :evul::evul::evul::evul::evul: tymbardziej ze eter raczej nie miał gdzie uciec .... GL;)
|
a on sie grzecznie spytal czy juz Eterek otarl lzy ...
OCB ? B) |
Cytuj:
|
idźcie sobie poexpić to wam przejdzie ;)
|
:)
00:34 You advanced from Level 117 to Level 118.
Expowiska wolne więc wleciał levelek xd Pozdro, miłych snów. |
A mi się wiksną taki temat, pogódźcie się wszyscy i pograjcie trochę razem a Morgana będzie piękniejsza.
|
Cytuj:
|
Chyba troszke za pozno na zmiany, przynajmniej tak mi sie wydaje.
Morgana jest juz straconym swiatem, takie jest moje zdanie. Pozdro Hawan~ |
Cytuj:
Stracona to była Polska za czasów komuny >.< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
127.0.0.1 pass 1/1 |
i tak Komisarz został tą no ... jak jej tam ... rodzynką?
|
Eldiwo gleba :P
Gz Dla Kafara :* :evul: |
Haha Xd
Eldiwo Mar 29 2008, 10:49:28 CET Killed at Level 119 by Kafarotwaty Kafar and by Crectiv Boski czlowiek :D Znalazlem go jak biegal po port hope . Debil jak mnie zobaczyl zaczol uciekac w jednokratkowe przejscie. Ogarnelo sie mwale i wystarczylo czekac ,az dobiegnie ekipa Xd |
Cytuj:
|
Ty czego wszystkich co padną wywalacie z gildi X( ?;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gratz fraga :)
[guild]Sunblade Reloaded[/guild] Nie moze ten Victeron po prostu dolaczyc do NPNP? .. @down Prznajmniej bedzie mniej balaganu z tymi guildiami. |
@up
A co to zmieni? :confused: @Saweh A Saweh to co też nie był w RC? Jak Padł 2x? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |