Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Nerana SS Odsłona 4:) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199736)

Alendzio 12-02-2009 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nikaia (Post 2461289)
To zobaczysz glupi fiucie, to sa tylko przypuszczenia bo wciaz nie wiadomo jaki maja "system" do wykrywania botow, dlatego najebali wszystkie mozliwe opcje do BlackD, i licza ze ktores zadziala.

cep

Zamknij wkoncu Pysk :p Glupi Fiucie 8o

Speedy jak zobaczylem kiedys jego fote jeblem ze smiechu.

FighterKamil 12-02-2009 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AvuS (Post 2461942)
Mial chyba wszysko addony oprócz mage czapeczki.Żal mi chlopaka

Zgadnij czemu miał wszystkie addony dostajesz tyche zjom 8o

Piona o/

DaveWiedzmin 12-02-2009 23:01

2Up.
Aleś ty elokwentny. ;)

Nieobliczalny 12-02-2009 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alendzio (Post 2461961)

Biją cie w domu.

FighterKamil 12-02-2009 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nieobliczalny (Post 2461981)
Biją cie w domu.

osz kurwa zjom masz gadane :o

Alendzio 12-02-2009 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nieobliczalny (Post 2461981)
Biją cie w domu.

BywaB)
...............................:(
Dawaj mi tu kolejna napinke bo nie moge sie doczekac ''Nieobliczalny kutafongu :*''

szkapamujwruk 12-02-2009 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alendzio (Post 2461961)

no wlasnie nikaj nie psuj biznesu niewykrywalnego bota od tibia.pl !!!! ;[

zmycha 13-02-2009 01:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xXMakaXx (Post 2461755)
Ktoś ci mówił żeby nie wtrącać się miedzy wódkę a zakąskę

Dla Mojego Bodzia SS

Potrafisz tylko przytoczyć słowa kogoś innego z kilku stron wcześniej? A nawet nie są to jego słowa bo jest to powiedzenie. Naprawdę jesteś żałosny. Straciliście najlepszego swojego blokera i najbardziej uczynnego człowieka jakiego mieliście na serverze i jeszcze się cieszycie? Braaaavo! -.-
/Ferax/

Rasta-Vandetta 13-02-2009 07:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zmycha (Post 2462090)
Potrafisz tylko przytoczyć słowa kogoś innego z kilku stron wcześniej? A nawet nie są to jego słowa bo jest to powiedzenie. Naprawdę jesteś żałosny. Straciliście najlepszego swojego blokera i najbardziej uczynnego człowieka jakiego mieliście na serverze i jeszcze się cieszycie? Braaaavo! -.-
/Ferax/

No to ładnie przylizałeś rowa:)
Bodzio najlepszy bloker i uczynny człowiek? hahaha

szkapamujwruk 13-02-2009 07:24

nie wspomnial ze z 5 miechow temu stracilismy najlepszego druida i najbardziej kulturalnego czlowieka ;[

rip ferax

Scartex 13-02-2009 07:31

Cytuj:

Ogladam sobie ten temacik od początku i stwierdzilem ze panuje u was zla atmosfera.U mnie czyli na guardii klopoty zalatwiamy w inny sposób jakim jest trapowanie itp.Co do Goratela to jego sprawa czy gra po 10 h dziennie,czy ma 2 ownerów czy boci.Liczy sie to ,ze ma bodajze 200 + lvl co w mojej ocenie jest juz wyczynem.Co do Bodzia ogladalem jego wszystkie filmik na jutubie bardzo mi sie podobaly :D zal mi kasacji jego postaci ale cóz mógl bota uzywac do czynnoscie typu trade halper itp Mial chyba wszysko addony oprócz mage czapeczki.Żal mi chlopaka bo spedzi nad ta postacia duzy czas przeżyl wiele ciekawych przygód i wedlug mnie byl to najlepszy bloker na neranie.Ludziom którzy mówia o nim pizda,botter itp niech wbija 223 lvl nawet z udzialem bota. Pozdro z Guardii!!!!!!

po 1
Zla atmosfera?!?! UAUHAHUAUHAUHAHUAHUAUHAHUAHUAUHAHUAU
Na tym servie sie wszyscy kochaja tak wiec pysk o atmosferze bo w dupie byles ,gowno widziales

po 2

Skad mozesz wiedziec czy jest to najlepszy czy najgorszy bloker nerany ? bo co bo wzucal filmy?

po raz kolejny powiem ci to inteligentne powiedzenie

W dupie byles, gowno widziales

A co do bodzia...

wszyscy bardzo dobrze wiedzieli ze on jakiegos bota ma... bo to nikt z nas a wlasnie on na*******al chyba z 50 lvli na piratach...

Bodzio... wpadles? miej odwage sie przyznac do tego ze uzywales bota...

bo co przyjdzie ci kiedys dziewczyna i powie ze jest w ciazy to co ty wtedy zrobisz? powiesz jej ze to nie ty ja zalales i ze jestes niewinny?

Grove up pls...

Zrywna_Szkapa 13-02-2009 07:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fuflis (Post 2461919)
@Bodzio
2 sprawy.
1. Jakiego spara?
2. Niezly zaplon masz z Goratelem:D Dzisiaj dopiero 12 luty.

Pozdrawiam,
Fuflis

YYE LAMUSY BRONMY KUMPLA ;<

dalej jakos jedyni z nerany dygacie foty wstawic ^^?

Xaszkil ;)

Sammos 13-02-2009 08:31

http://www.youtube.com/watch?v=_qiYi8H2nDU&fmt=18
Happy Hardcore!_/
Dj Cotts podczas sesji w australijskim radiu
Enjoy!

Zrywna_Szkapa 13-02-2009 08:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rasta-Vandetta (Post 2461526)
On przyjamniej z tych godzin spędzonych przy kompie lub botując coś ma

Bodzio czy Xaszkil też coś mają, przynajmniej mieli te hajczlewele, no i?

Cytuj:

U mnie czyli na guardii klopoty zalatwiamy w inny sposób jakim jest trapowanie itp.

Na tym servie nie gra już chyba nikt kto umie trapować (czyt. ST czy Recon)

xXMakaXx 13-02-2009 09:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zmycha (Post 2462090)
/Ferax/

TaK tylko on potrafi całego inq na exana mort jechać xDDD bo zal potiona smutne nie. Wiadomo ze nie można zawsze liczyć na ED bo czasem ma laga many niema i się manasuje ...

http://img22.imageshack.us/img22/7559/144wp3.jpg

kafior 13-02-2009 09:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa (Post 2462161)
Bodzio czy Xaszkil też coś mają, przynajmniej mieli te hajczlewele, no i?

kazior gra huahua.

@Affectus,
Jesli cytujesz juz blackd to przeczytaj jeszcze raz i moze wtedy zrozumiesz, ze bot jest trudny do wykrycia a nie niewykrywalny. Zreszta, to sa przypuszczenia w jaki sposob cipowski system dziala.

Uehehe 13-02-2009 11:02

Goratel, czyli co? Twój dzień wygląda tak: pobudka, tibia, jakieś żarcie(karmienie z procy żeby czasu nie tracić), tibia i spać.

A gdzie szkoła? Starym byś się chociaż dołożył do czynszu a nie się o*******asz.

Ruchałeś już? hahahahhaa wiem, dobry żart

Farmi 13-02-2009 11:31

Cytuj:

Dzisiaj podczas licytacji domku jeden się wyrwał :P

Ciekawe co z tego będzie :P poczekamy zobaczymy

Cytuj:

08:48 Tadoris [125]: pozdro
08:48 Tadoris [125]: dac za domek wiecej niz wart
08:48 Tadoris [125]: ;]
08:48 Acrum [109]: i ?
08:48 Tadoris [125]: nic
08:48 Tadoris [125]: i cya on exp ^^

zmycha 13-02-2009 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rasta-Vandetta (Post 2462131)
No to ładnie przylizałeś rowa:)
Bodzio najlepszy bloker i uczynny człowiek? hahaha

Iks de. Kompromitujesz się. znamy się z Bodziem bardzo dobrze więc nie muszę mu lizać dupy pajacu. T nawet nie wiesz kto z kim trzymał na tym servie, więc prosze - ZAMKNIJ PYSK!
/Ferax/

zmycha 13-02-2009 12:35

Cytuj:

"TaK tylko on potrafi całego inq na exana mort jechać xDDD bo zal potiona smutne nie. Wiadomo ze nie można zawsze liczyć na ED bo czasem ma laga many niema i się manasuje ..."

Grałeś kiedyś knightem? 200+? Jak nie to się nie odzywaj. Bodzio lepiej wie co ma robić i kiedy (tzn. wiedział). A Ty się nie czuj tak pewnie na Neranie. Bo dookoła każdy Ci dupe obrabia na gg i PM. GL! :*

xXMakaXx 13-02-2009 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zmycha (Post 2462277)
Grałeś kiedyś knightem? 200+? Jak nie to się nie odzywaj. Bodzio lepiej wie co ma robić i kiedy (tzn. wiedział). A Ty się nie czuj tak pewnie na Neranie. Bo dookoła każdy Ci dupe obrabia na gg i PM. GL! :*

Tak Ferax grałem ale sam powiedz ze to co widać na youtube to zal. Każdy ci to powie żeby żałować potiona .. i tak sie gra 200 ekiem rozumiem lag kick a on zwalał winę ze padł na druidów bo kto "mnie nie siohnol" Emp Gru mu mówił użyj potiona na co czekasz ...

nie chce mi się z tobą dyskutować nara. ;*

zmycha 13-02-2009 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xXMakaXx (Post 2462304)
Tak Ferax grałem ale sam powiedz ze to co widać na youtube to zal. Każdy ci to powie żeby żałować potiona .. i tak sie gra 200 ekiem rozumiem lag kick a on zwalał winę ze padł na druidów bo kto "mnie nie siohnol" Emp Gru mu mówił użyj potiona na co czekasz ...

Wątpię, że grałeś. No ale OK. Filmików z youtube nie oglądam bo ja mam telewizje i tam ciekawsze rzeczy lecą niż hunty z Tibii. Wystarczy, że gram. Nie musze lookać jak ktoś gra. A jeśli naprawdę żałował potionów tylko z chęci zaoszczędzenia to przyznaje Ci rację. Jest to troche nie OK. Pzdr :*
/Ferax/

Zielenczanin 13-02-2009 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fuflis (Post 2461919)
@Bodzio
2 sprawy.
1. Jakiego spara?
2. Niezly zaplon masz z Goratelem:D Dzisiaj dopiero 12 luty.

Pozdrawiam,
Fuflis

Na sparing piłki nożnej, o ile wiesz co to... 22 typa lata za piłka i kto strzeli więcej bramek wygrywa... Proste chyba nie?:P

Odnośnie tego czy się uleczyłem... Obejrzyj filmik z 10 razy... Jak mam black HP to leczę się na reda mocnego (Ultimate Health Potion plx?) Btw Maka mówisz, że grałeś 200+ek, więc powinieneś wiedzieć, ze jak dajesz czar "Exeta Res" to masz exhausted, i nie możesz 2 sec nic klikać;/

POzdro all:)

xXMakaXx 13-02-2009 13:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielenczanin (Post 2462329)
Na sparing piłki nożnej, o ile wiesz co to... 22 typa lata za piłka i kto strzeli więcej bramek wygrywa... Proste chyba nie?:P

Odnośnie tego czy się uleczyłem... Obejrzyj filmik z 10 razy... Jak mam black HP to leczę się na reda mocnego (Ultimate Health Potion plx?) Btw Maka mówisz, że grałeś 200+ek, więc powinieneś wiedzieć, ze jak dajesz czar "Exeta Res" to masz exhausted, i nie możesz 2 sec nic klikać;/

POzdro all:)

to się nasuwa pytanie po co używać exete resp w przejściu 2 kratkowym i na jakim redzie użyłeś pota

zmycha 13-02-2009 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xXMakaXx (Post 2462341)
to się nasuwa pytanie po co używać exete resp w przejściu 2 kratkowym i na jakim redzie użyłeś pota

Jak zwykle najmądrzejszy i najlepszy Maka uczy i kozaczy na forum Tibijskim :D. Za to właśnie Cię kocham!! Ty wiesz wszystko i o wszystkim.
/Ferax/

Diuk 13-02-2009 14:53

GORATEL NA PREZYDENTA :cup:
Ja się wycofuje z kandydatury... Goratel jest więcej online niż każdy bot na tym servie więc ogarnie społeczność szybko ;)

Pozdro Lamusie :)

Rasta-Vandetta 13-02-2009 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zmycha (Post 2462276)
Iks de. Kompromitujesz się. znamy się z Bodziem bardzo dobrze więc nie muszę mu lizać dupy pajacu. T nawet nie wiesz kto z kim trzymał na tym servie, więc prosze - ZAMKNIJ PYSK!
/Ferax/

Mam wyje*ane na to kto z kim trzymał. Ważne że liżesz dupe konkretnie i tyle:) W sumie niedziwie Ci się straciłeś chara jeszcze bardziej noobowato niż Bodzio:)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scartex (Post 2462143)

Bodzio... wpadles? miej odwage sie przyznac do tego ze uzywales bota...

bo co przyjdzie ci kiedys dziewczyna i powie ze jest w ciazy to co ty wtedy zrobisz? powiesz jej ze to nie ty ja zalales i ze jestes niewinny?

Grove up pls...

Own3d hahaha

Fuflis 13-02-2009 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielenczanin (Post 2462329)

Hehe, rozbawiles mnie. Kiedys moze tez sie ze mna z tego posmiejesz... 8o.

Pozdrawiam,
Fuflis

FighterKamil 13-02-2009 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zmycha (Post 2462320)
A jeśli naprawdę żałował potionów tylko z chęci zaoszczędzenia to przyznaje Ci rację.
/Ferax/

jakiej chęci zaoszczędzenia ? przecież 3kk na allegro a 1 uhp to gówno więc na czym on tu oszczędza?

zmycha 13-02-2009 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FighterKamil (Post 2462497)
jakiej chęci zaoszczędzenia ? przecież 3kk na allegro a 1 uhp to gówno więc na czym on tu oszczędza?

Z treści posta Goratela wynika, że Bodzio chciał oszczędzić potiony. Nie wiem, nie było mnie tam więc zaznaczam, że "jeśli" tak było. Moje "wypociny" są oparte tylko na przekazach innych.
/Ferax/

zmycha 13-02-2009 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rasta-Vandetta (Post 2462442)
Mam wyje*ane na to kto z kim trzymał. Ważne że liżesz dupe konkretnie i tyle:) W sumie niedziwie Ci się straciłeś chara jeszcze bardziej noobowato niż Bodzio:)

To Ty chyba nie wiesz co znaczy pojęcie "lizać dupę". Liże się dupe osobom które mają na Ciebie wyjebane, a Ty za wszelką cenę chcesz zyskać ich szacunek. Więc jakim cudem ja mogę lizać dupę? Skoro jesteśmy kumplami... Zaliczyłeś koleś FAILa! Idź siać zamęt na forum swojego servera. Ignore dla Ciebie pajacu !
Teraz sobie idę na impressskę więc odpisze na wszystkie ataki jutro albo w nocy. BB:*
/Ferax/

Kubq 13-02-2009 16:47

Cytuj:

Ogladam sobie ten temacik od początku i stwierdzilem ze panuje u was zla atmosfera.U mnie czyli na guardii klopoty zalatwiamy w inny sposób jakim jest trapowanie itp. Pozdro z Guardii!!!!!!

szkoda tylko, ze kupiles tego chara ;d

Elder_Peta 13-02-2009 16:55

Znów kłótnia :D kłócicie się o oczywiste sprawy

Maka = no lajfer
Bodzio = leszcz który dostał delejta za bota a mimo tego się wypiera <.<

SS [ ludzie którzy nie maja 100~ kozaczą - wczoraj chyba z 30~ zadupiłem ]
http://i300.photobucket.com/albums/nn19/Peta94/xd-1.jpg

ShicuDelete 13-02-2009 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder_Peta (Post 2462571)
Znów kłótnia :D kłócicie się o oczywiste sprawy

Maka = no lajfer
Bodzio = leszcz który dostał delejta za bota a mimo tego się wypiera <.<

SS [ ludzie którzy nie maja 100~ kozaczą - wczoraj chyba z 30~ zadupiłem ]

Noooo, niestety się mylisz, Bodzio może i leszcz ale bota nie miał na 1000000% ; ) Możecie i musicie mi wierzyć ; )

Vaderick92 13-02-2009 17:43

Peta
Ja tak samo karalem ludzi ktorzy wbijali na resp ale to tylko ots. Do trapowania na ots prawie nie trzeba trap skilla , wystarczy nalurowac 4demy i koles lezy ;d

btw. daj ip ;d

Scartex 13-02-2009 18:04

http://i234.photobucket.com/albums/e...x/UO0005-3.jpg

Zrywna_Szkapa 13-02-2009 18:55

Peta kaban pallkiem na utamo biega xd

http://www.acapela.tv/Cartoon-bc608a...a15c3290-8-7-4

Zrywna_Szkapa 13-02-2009 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xXMakaXx (Post 2462304)

ty sie pewnie na gore bales wejsc to sie wypierdolil XD

Xaszkil

xXMakaXx 13-02-2009 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa (Post 2462745)
ty sie pewnie na gore bales wejsc to sie wypierdolil XD

Xaszkil

to nie ja miałem go siohac xD i bałem się ze mnie zjedzą jak many nie miałem po tym jak ue waliłem by wybić all na wejście na 2 pietrach. =\ Ktoś dawał mi wtedy Gmp jak on padł xD

http://img502.imageshack.us/img502/2019/113ig3.jpg

szkapamujwruk 13-02-2009 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kafior (Post 2462181)
kazior gra huahua.

XDDDDDDDDDDDDDDD

ludzie to juz nawet klotnia nie jest,to wyglada jak ktorys odcinek mody na sukces albo nowa edycja pokemonow-co to za wielka sprawa ze bodzia dednelo bo maka to albo maka nie to albo co innego albo frytki bez ziemniakow z chlebem no kurwa.dajcie se spokoj,wykmincie jakis ciekawszy temat klotni :D

http://img218.imageshack.us/img218/1014/299500yg6.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:10.