![]() |
Cytuj:
avis: xavrass, mudry mor, vincenzo capone, sathoz 33:4 Poprawcie mnie jak cos.. |
wkoncu jakies oro !
|
Armatyz Hat-trick ; O
|
Wy potraficie przejebać mając przewagę 200 fragów więc wiecie.. :D
EDIT: Wiszu says: Cytuj:
|
To przekaż mu, że wy oddaliście chary furorze i h*j z tego wyszło
|
Ee tam bd znowu jak zawsze...
|
Nie wyrobicie na kasie gubiąc nawet 3 fragi/battle więc stfu. :D
Wiszu nie może pisać postó ale czytać może więc nie przekażę mu. :P |
"Therefore, we thought that it would be best if there was no PZ-block for fighting within a party. "
Hahahah, a chcieliście się bić w party po updacie xD |
Cytuj:
napinanapinanapinanapina |
ALE BD SIE DZIALO :) TERAz to bd najlepsza wojna w czasach morganki ;0
|
Zawsze sie tak mówi ;) Flow kampic pzta napina napina napina Rosiego stara to spina ! Bardol ma nadwage a Arcano sciagaj keylogi z redtuba!!!!
|
Co ty gadasz jaka najlepsza wojna wyjdzie avis dostanie w pizde i sie skonczy to ich wojowanie:p
ROGSTAH <3 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Dalej, dalej!!!!!! Napinajcie xD
|
Cytuj:
/hunted |
I kto to pisze..
Cytuj:
|
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=168179
Bez kitu to co oni na*******aja kojarzy mi sie z bambusami w japonkach i brudnymi nogami... |
Cytuj:
|
Wychodzi na to ,ze Cie potrzebuja tylko do wysylania smsow. W zadnym wypadku nie chce Cie tu obrazic tylko taka prawda :/
|
Cytuj:
|
Hahahaah Bardol ale bulwers. Btw wygląda na to, że dwóch największych naszych napinaczy zostało zanowanych na carlin.pl ;dd
|
nie obrażaj mnie -.- na pewno nie największych bo jeszcze nikt mnie z tronu napinki nie zrzucił
|
Cytuj:
|
Bardol aka Sekretarka xD
|
|
Michael Jackson nie zyje ;((
|
KRÓL POPU NIE ŻYJE !!! Chyba sie powiesze <lol4>
PEWNIE SCIEMA.... ON I ELVIS PRESLEY SA NA BAHAMACH XD |
a kto to? jaki ma lvl?
|
50 knight.. nick Michael Jackson
|
Hahahahahahahhahaha
|
yeeebac zydow, ab sa fajni wpuscili mnie kiedys na hg a jeden sie nawet zapytal kiedy skoncze ;o
|
V sorry za duble
|
|
Avis - popularna niemiecka firma "samochodowa" z siedzima w miescie gdzie mieszkam w wakacje , popstrykam jej pare fotek ;D
|
Cytuj:
|
oplakuj starego kurwo
|
"Idzie slepy lasem i zbiera grzyby - znalazl muchomora do reki i smakuje - fee trujacy,potem idzie dalej i lapie kolejnego grzyba jakim jest czernidlak pospolity znowu smakuje i znowu trujacy.Po 5 minutach znalazl pewna niespodzianke,wzial do reki a potem smakujac mowi - O Gowno dobrze ze nie wlazlem"
huehueuhe pokrecilem konretnie "Niewidomy nic nie widzi,a slepy chociaz gowno" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://forum.tibia.com/forum/?action...0#post23971530
hahahahahahah ahahahahahahha hahahahahhahaa hahahaha kurwa zdechlem jak to zobaczylem XD, |
@up
A mi żal do Ciebie odpisywać bo na takich młotów jak ty szkoda się rozpisywać |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:28. |