![]() |
Komizm tego tematu przekracza wszelkie granice.
\/ogarnij sie bo to napisal ktos od nephilimsow z noobchara |
nie no dobra, nie mialem pojecia ze sa to nuub flame chary ;p
|
Cytuj:
|
Lepiej do jakiegoś psychiatry się zapiszcie małe popierdolone tibijskie dzieciaki,Siemano600000 tobie już na bani się ostro popierdoliło skoro piszesz takie bzdury i tak cię obchodzi ta gra i w ogóle przyszłość <40 Mb> Mapy i sporej ilości dzieci neostrady :D
Zacznijcie się leczyć kurwa,nie wiem co wy w tej zjebanej grze widzicie :D:D |
Cytuj:
|
' I took server in 2 days '
to turek napisal nie brazol apropo tego pospolitego ruszenia mysle ze nie ma to zadnych szans powodzenia, ale moze marjan sie ucieszy na wiadomosc o pakcie z urbexem i wszyscy bedziemy w jeden duzej gildi jak dawniej. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Wszystko ładnie, cacy ale jeszcze zanim zobaczyłem odp. Eldara się domyśliłem, że to podstęp może być.. Kilka stron temu Neph się śmiały z tego, że Br dochodzą do Wanted - zrozumieli powagę sytuacji i napisali tą lekturę.. (- To tylko ofc. moje przypuszczenia...) |
Cytuj:
|
hyhy nie no robi się ciekawie i się pojawia coraz wiecej opcjii
ja najchętniej bym wywalił pierw brazoli i turków bo są brudni wbijają nam na srv i spamują forum ;] zobaczymy jak to się potoczy gl |
No i dupska spięte nie ma co.Powiem wam,że lucera nie wpadła na server, żeby zostać na nim na stałe,tylko po to,żeby się pobawić,i wygrac wojne z rasistowska gildia nephilism,a ze zostali tu tak ciepło przyjęci przez ową gildię,naprawde ostro sie zacieli,i my mozemy wam tylko za to dziekować.
I zeby było jasne-impact nigdy nie bedzie walczyć z wanted,i mamy co do tego 100% pewność,a takze powody by tą pewność mieć.Także temat sojuszu, mozemy uznać za wyczerpany.elo |
Cytuj:
|
btw
Bananas in pyjamas - Inhabitant of Azura Profession: None Level: 2 Posts: 3 Thanks bro. As soon as we kicked Nephilims from this server, we'll kick rest of polacks in Wanted, to let them feel the wrath of Brasil. Can you feel the impact? This server gonna change soon Brasil _/ Banana from Lucera Inhabitant of Azura Profession: None Level: 2 Posts: 9 Like Spyhros said at the post up. We are here to take this World. me + my Brazil friends will change azura... The King from Valoria Your'S Mahoone Leader of Antatolian Fire Cronos Maximus Inhabitant of Lucera Profession: Knight Level: 179 Legend of the Diehard Posts: 144 its funny how u guys try to flame us with those posts |
@ Pussy
o tym przejeciu serva w 2 dni akurat mahoone pisal do corii na filmiku bodajze na tym na ktorym padl fosuhe i luisl |
Cytuj:
Sex: female Profession: Master Sorcerer Level: 130 World: Azura Former World: Obsidia to nie jest twoj server lamusie i ciebie tez trzeba wykopac |
wiec. siemano musisz dodac jeszcze punkt 6 i 7.
tak wiec : 6. Nephilims nie przegra wojny 7. Jesli bedzie hujowo zrobimy tak ze bedzie kolorowo |
Nie wiem czy wiesz, ale on doszedl do was po tym jak zostal wykopany z obsidii przez ziomkow niklasa. Chyba ze to mialo byc cos w stylu ironii, jak tak to sory ;)
|
Cytuj:
--- LadyCipuszka dodał 5 minut i 4 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw brazole niemają mozgu, włączył skula w trapie i nietraciliśmy ujotów więc gz dla waszych małp i kebabów a i jesteś jakimś jeba*** krzykaczem co zrobił se konto żeby pospamować i poobrażać poprostu się podpisz jeśłi jesteś z azurki mistrzu |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Zel
Najlepiej to jest przyjsc na gotowe , co nie?;] I dolaczyc do LEADUJACEJ GILDII, bo na Obsidii Niklas Cie karal pewnie, lamusem jestes yo! |
Dzieki za nightmare shielda :P
|
Tibia schodzi na psy przez te ostatnie updaty przestancie w to grac .
elo |
I co Kamyxx spusciles sie? Jeszcze napisz to na forum.tibia.tr/swe/de/en/ i chuj Ci w dupe. Jaro i chuj.. siema pizdo.
@Koszal Wspolczucia ;o ;s Dobrze ze sa normalne osoby ktorym nie szkoda zrzucic sie dla kumpla z gildii, elo. |
Cytuj:
zenada Yours Waszka |
Cytuj:
@wacha niestety fail : P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Yours Waszka |
Cytuj:
a zyciowa... raczej watpie ^^ moje zycie jest pelne wzlotow i upadkow, ale zawsze wychodze na prosta, mam wszystko to co chce, wiec znow to ty zaliczasz faila 2:0 :* |
Cytuj:
Wez zapytaj jeszcze pare razy kiedy wanted zaakceptują war mode :D |
Nie ma to jak porządna, merytoryczna rozmowa NA TEMAT, same argumenty ad personam i to dość mierne..
@Wacha - ktoś Cię w końcu zirytował? Nie wierzę aż.. :P |
Cytuj:
Yours Waszka |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Banishment:
Account banished until Dec 14 2009, 10:48:22 CET because of offensive statement ("you banana eaters". Racist statements are a violation of Tibia Rule 2a) XDDDDDDDDD tydzien wolnego xdddddddd |
Cytuj:
Kamyxx-tobie w 60% moze podziekować nephilism i wanted,za sprowadzenie tu br'ow.Przez twoje rasistowskie szczekanie i wyzywanie ich na forum.Bo oni wcale nie mieli na celu przenosić tu całej swojej gildii |
Cytuj:
|
i co sie tak szczerzysz, jak i tak nie ujrzysz nawet jednego gp za tego shielda
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:16. |