![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
ale Ci walne w ten Twoj garb:> lepiej powiedz prawde jakiego slinotoku dostales na moj widok:D |
@up
Dobrze, ze Drom ma nogi...bo by zostawial slady jak slimak ;) Btw. Kolejna Vanessa wannabe? |
ja dobrze wiem jak drom i sotda wyglada ;)
|
Cytuj:
no to wielkie brawA:D |
Cytuj:
Cytuj:
|
A ja wam mowie, ze Atimcia to nowe konto Vanessy.
Btw. Powiedz mi, jak to jest byc zabawka w rekach takiego lovelasa jak Drom? |
Cytuj:
to Ty jestes jego padawanem a nie ja;) zacznij sie uczyc malutki;) bo cos slabo Ci idzie |
Wiesz... jakos wole byc padawanem..... ;) Gonna see.
|
ciekawe czy nowy dziewczyn DarkLordaDroma zdal juz test na trzymanie miecza ;)
|
@Atimcia,
Jak dostaniesz darmowego pacca, to znaczy, że Drom Cię na prawdę kocha. ;) |
Cytuj:
Sama moge sobie kupic:D w gwoli jasnosci:> a skoro na chwile obecna nie gram to po kij mi pacc?:) by znow mnie ciagnal do tego nalogu?:> @Gewof niezle masz wnioski nie ma co:> |
Cytuj:
@Atimcia Interpunkcja nie boli. |
Ale quje w muzg
|
kurde czegos tu nie kumam. jak my prowadzilismy dialogi przez dwie, trzy strony all sie czepiali ; | a ba nawet p. karne dostalam ! wtf ;/ // taka to sprawiedliwosc na tym swiecie ! ; /
|
@up
Sie tylko nie zesraj z bulwersacji xD |
@up,
Ale nasze dialogi nie dość, że liżą adminowi to jeszcze mają większy sens niż przesadne komplementowanie ;) |
Cytuj:
"zrobila do idealnie"??? mhm interpunkcja:D rozumiem,ze jak nie uzyjesz wazelinki to Drom nawet nie zechce spojrzec w Twoje okno rozmowy...... biedactwo. Musisz sie jeszcze wiele nauczyc:> i z pewnoscia wiesz o co mi chodzi:D |
Cytuj:
Wkurzona, że banda 14nasto latków przestała się chwilowo ślinić do Twoich fotek? ;) Oxy: Skończ waść, wstydu oszczędź ;) |
Cytuj:
roftl. nikt sie do nich nie slinil ; / i ja nikogo raczej nie wyzywalam ; ) to na tyle z mojej strony ; p |
Cytuj:
|
D4n0nk4
http://img134.echo.cx/img134/4627/fotapauli7km.jpg UWAGA Starsze zdjęcie ->http://img213.echo.cx/img213/5897/mojafotka9wy.jpg normalnie takie foty to ja moge oglądać :D aż miło się robi :D |
Cytuj:
Zawsze my najwięcej cierpimy, to stanę w naszej obronie. (tylko tych dobrych) |
@up,
Easy man, Jak będziesz miał 15 i więcej (nie ma tego znaczka z podwójnym dzióbkiem :<) to też będziesz używał tych odniesień i nawet zapomnisz, że bulwersowały Cię niektóre posty ;p @Czesia, Najpierw było zabawnie, potem neutralnie, a na końcu mnie zemdliło, bo ile można oglądać jedną, smutną twarz i posty "w cale nie jesteś brzydka :*:*: SiS" @Drom, Tak trochę mi przypominasz Jamesa z Top Gear xP |
Cytuj:
>= lub <= |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Matiii, nie martw się, zawsze jadą po '93 roczniku : (
Mialem 11 lat - jebane 11latki!! Mialem 12 lat - masz 12 lat max omfg noob lolz Mialem 13 lat - zal zal zal 13latek idz do pjaskownicy Mam 14 lat - banda 14 latkow sliniacych sie nad zdjeciami nastolatki Ciagle takie wyzwiska lecialy. Teraz 15 w nastepnym i bedzie ze 15tki to pindole itp. |
Cytuj:
kurde jak ja mialam 12 lat to w tv mowili o zuych dwunastolatkach i tak jest co roku ; / a nie jestem z 93 ; / wtf ;/ |
Jak dostaniecie dowody osobiste, to pogadamy ;)
|
Cytuj:
;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\ http://img516.imageshack.us/img516/7025/postpu2.gif |
@up
To nie jest "Obrazki/animacje/flashe". Cytuj:
|
Cytuj:
<3 |
Cytuj:
po to zeby udowadniac swoja 'wyzszosc' nad innymi uzytkownikami? prawic swoje madrosci i jarac sie tym, ze jestes jednym ze starszych uzykowników? Wiadomo ze w tibie graja przewaznie sami brzydko mówiac gówniarze, tym bardziej dziwi mnie, ze tak 'starzy' "mężczyzni" jak ty jeszcze tu siedza o.o Sorry, ale ja w twoim wieku napewno bede mial ciekawsze zajecia, niz walczenie o tytul 'najbardziej kontrowersyjnego uzytkownika 07' ' na forum gry internetowej. /szad |
Cytuj:
"zuo!" |
Ojojoj! Teraz wszyscy użytkownicy w wieku od 14 lat w dół pierdyknęli wielką bulwersację. ; P Bo nam tu jeszcze zaraz rewolucję będą próbowali zrobić. ; ]
@RozP: \m/ |
Ja mam 15 lat a wszystkie 14 latki to dzieciaki -.-
(załapałem sie ejejjejejejejej) |
A u mnie za 4 m-ce 16 :]
Wiecie Starsi lubia "Denerwowac" Młodszych :p @Shadow Shadi:p zrobil byc mi takiego Avatara jakiego masz tylko z moim nickiem ??;) |
E no... Bez jaj... Mieliście wchodzić mi dalej w tyłek, a nie o wieku rozmawiać :/
Będę musiał dać kolejne fotki niczym Czesterka ;) |
Cytuj:
Ahahahhaa:D wybacz wazelinka sie skonczyla:D Oxygane wszystkie wykupil:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |