![]() |
ty tez byles u niego i niby keylogera zamontowal :O?!
|
To byly dobre 2 lata gry, dzieki wszsytkim ktorzy utrzymywali smiech na gc i ogolnie byli wporzadku wobec mnie.
Dziex fellows. |
Gz wszyskich avansow :P
A teraz cos ode mnie "czas na odrabianie".. xD http://img214.imageshack.us/img214/3990/121vw2.jpg |
Cytuj:
|
BUAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAH
gratz redzio ;D |
Cytuj:
sorcreczek (kapios) 11:18:58 13:19 Bart Aike [20]: ze jeszcze jeden z was ma keya 115 MS |
Kulek albo Sath musimy pogadac ;]
|
Cytuj:
Tomek możesz oczekiwać mojej pomocy ;] |
Co sie kurwa dzieje ?!Kazdy ma haka ja pierdole!I coraz bardziej ja sie obawaiam o mojego chara X(
|
moze sie pomylilem osodzajac satha i kanilowa
wszyscy mowili ze to oni napewno wiec jak all mowia to ja tez to myslalem zaszybko zaragowalem, bylem zdenerwowany wkoncu przeliczajac na zlotowki to stracilem 1,5tys. dobra niewazne co sie stalo to nieodstanie za wszystko sry. karol |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
weź się Kulek opanuj :>
człowiek was przeprasza mimo że sam miał hacka i był wkurzony a ty jeszcze jedziesz po nim <.< człowiek się myli zwłaszcza w takiej sytuacji proste nie ? Gaw zdawało mi się że all Aike to z Łodzi są (mój teren jak coś) ale zawsze msg mnie na gg się uzgodni... Bezel ja wróce jestem mały noobeczek ale pomoc jak zwykle 4 you dla innych których znałem a po hacku też |
Cytuj:
Ofc Bezel~jak cos potrzeba to wal smialo. Pozdro. |
Tylko pozazdrościć takich Adv i oby tak dalej 8o
|
|
Cytuj:
@Bezel Przykre... |
Kulek....
Ja byłem u starego ownera Darooksa (to mój brat) jak do ciebie pisał. Więc nie gadaj, że to niby Karol się podszywał... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Smiech na sali wasze kłótnie ten temat jest do wklejania ss a nie do waszego gadania ;)
A tu ss mojego new chara nicku nie podam :P zmiana planow nie daje ss bo sa osoby ktore mnie nie lubia :) |
Witam jestem nowy na forum :)
|
Cytuj:
wiec zamknij ryj, niewiesz zkim gadasz dziecko @sath moja pomyłka dzwoniac do Ciebie i rugajac Cie co sie stalo to nie odstanie. 2 sprawa nei atakuj druidroona ja nim juz dawno niegram. @winter to zawsze pomoze dla kogos kto chce kogos zabic -.- |
Cytuj:
|
hah a do mnie ktoś zadzwonił wczoraj z w związku chyba z tą całą akcją i coś seplenił przez koma, a ja chara nawet już nie mam. Nawet nie zrozumiałem o co mu chodzi dokładnie.
Przykre te wasze hacki wszystkie. |
Cytuj:
|
Ja tego tak nie pozostawie
:) |
Cytuj:
Zapraszam do Olsztyna :] |
Cytuj:
mocny w gebie nic pozatym, verty tez byly mocne w gebie jak im kurwa wyjebalem i teraz jest spokoj, tak samo bedzie ztoba nara cioto |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A do Wrocławia też ktoś wpadnie? =;p
|
copia nvm.
|
Wyskoczyłem tak do satha bo wszyscy mowili ze to sath kurwa pomylilem sie i przyznalem sie do błędu i przeprosnilem jak to niewystarczy to juz nic nato nieporadze.
I tak z tibia skonczylem zaduzo czasu na tibie poswiecałem, jest wielie innych ciekawych zeczy do robienia np. dzis robilem grila ze adwensona spiłem tak ze chlopaczyna do domu niewroci bo niepozwole, zeby stazy jego go zobaczyli teraz w jakim on stanie jest to kiepsko znim by bylo. Fajnie sie zwami gralo wszystkimi dziekuje za to bardzo nawet dla satha i kanilowa ktorzy sa namnie w*****eni rozumiem ich to ich sprawa. Thx for all Karol. |
Cytuj:
Adres: Dworcowa 53/139 |
Cytuj:
HAHA Bo jebne se śmiechu ;/ btw kto tu jest mocny w gębie =) a po 2 jesli pamietasz te rozmowe, to nie mam zamiaru ci sie tlumaczyc z tego wszystkiego. a po 2 widocznie nie sluchales tego co ja mówilem i nie mam zamiaru prowadzic z toba konwersacji =] ahh ss wstawie :p http://i55.photobucket.com/albums/g1...rlkkicaj12.jpg http://i55.photobucket.com/albums/g157/sathmael/136.jpg |
Ktoś tu ma ostro najebane. Mocniejszy jestem w rl niż w gębie, mam nadzieje, że się przekonasz.
Też wstawie ss! http://img292.imageshack.us/img292/9789/49135304qj5.jpg :D |
Green Street Tibians :-)
|
All podajecie swoje adresy, a tu kurwa druidroon zajezdza do was na chate.. hahaha ale bym sie kurwa smial ;D
Pzdr. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:53. |