![]() |
Zajebiste Fotki :D pozdro w daleszej grze ! :D
|
lol zalogowalem sie wkoncu na druta chcialem relog na kine i sie nie da omg?
|
Ja Też Nie Mogę Się Zalogowaćx(
|
Siemka wszystkim
Siemka wszystkim,jestem nowy i mysle ze mnie polubicie itp ;];]
pozrdo dla ukochanej danery ;];] gzg adv:) :) :cup: |
Znowu kick XD omg... juz loglem jak all i znow mass :s
edit 17:44 You see yourself. You are an elder druid. You are Paralyze Power of the Sixth Sense (Pikachu). znow sie da ^^ |
a to dobre :) jak tak dalej pójdize będzie cofka do ss !!!!!!!!!!!!!!!!!
ale dedów na veno :( o m g pkuj± wszyscy a ja tam kick mialem |
Mass kick :(:(((
K***a czemu akurat ja ja pier*dole a o to skutek X(
May 05 2007, 18:15:29 CEST Died at Level 69 by a demon skeleton jajajjajajajajajja I love Kick |
blood herb rox :D
|
:)
Gz All Awansów i podniosłych momentów w grze:) Cato gogo 50 mlvl :):)
|
Kolejny advence :)
http://img527.imageshack.us/img527/3112/uo0003ds6.jpg Będa kolejne i to już nie długo. |
...
1st Witam all bo jestem "nowy" :p
2nd To co sie dzieje dzi¶ na danerze to poniżej wszelkiej krytykiX( 3rd Współczuje wszystkim którzy musieli za te błędy przypłacić strata życia:( 4th Dziękuje Bogu że nie dedłem dzi¶ choć mialem mnóstwo okazji :) |
Gratz :*
Gratz wszystkim adv
szkoda ze ja takich nie mem ;/ Pozdro dla danery ;];] |
Cytuj:
jeszcze sie znajdzie wiele okazji :) |
Cytuj:
|
Gz all adven wa**ć kicka
Gz za all adevnce nidlugo wlane cos od siebie i K***a z**rane kicki juz 3 razy dzis w ciagu 45 min wtf? Dobrze ze nie padlem Uuuff
|
OMG, kiedy będzię można się zalogować...
(mam nadzieje, że nie będzię cofki, chociaż wiele osób by tego chciało) |
;/
Zaczyna mnie to wkuiwac.............
Gz all advenced. |
@ WymionoKrowy
czekam aż dostaniesz namelocka... |
MASS KICK ROX co to ma byc omg nawet pograc czlowiek nie moze jak ma czas
linka nie ma to jak hack?? |
Mnie bardziej martwi ze wkoncu slime mnie ubije na najcie xD no coz mam dziwne przeczucie ze jednak bedzie cofniete:( ... Mam nadzieje ze wkoncu cos z tym zrobia B)
|
hack
@H3JK3R
To nie hack w tym podpisie? :] @edit sry Darefiend pojebało mi się :P |
?
Przecież ja mam podpis ~~PYLICE TEAM STYLE~~ i nie zauwazyłem żeby to był link.:D
@Vodur Spox dzięki tobie zauważyłem że troche biedny ten podpis troche zmieniłem. TY. hehe :D |
Mamy nowego ots do "cwiczenia" war danera jak ktos chce msg do mnie w game :cyclops:
Przypuszczam ze reset serva na bank jutro bedzie :) |
@Tadead
daj ip tego otsa :) ja chętnie pogram xD |
:)
Też bym pograł...........czasem gram na tym który podał cato :) ale jest offline.
|
@marcysia123
WyjdĽ, po co tu przyszła¶?? Żeby naspamować tutaj i na forum Pacery, żeby potem założyć temat z keyloggerem? Ehh... żal... BAN PLAX @Edit: K***a, już było dobrze ale oczywi¶cie znowu s± kicki... Już miałem i¶ć na guardy... -.-' teraz jeszcze bug sie w********ł -.-' |
Cytuj:
co do soli posta o mnie... musze nabic 10 postow zeby ss wstawic :D wole takie cos pisac niz glupoty... @topic GZ wszystkim |
Vodur ja też czekam na namelocka bo już mam nowy nick. I napewno lepszy od tego. ale co moge zrobic żeby go szybciej dostac??
|
hmm
A moj podpis podoba sie?? :cup: z nudow dalem
|
hmmmmmmmm.....
@Zabujca
Ładny ale cato ma lepszy B) |
Takie se nawet ciekawe
|
Orzech congratz :P
Drizzt Corellon May 06 2007, 10:58:00 CEST Killed at Level 69 by Orzech Chaos :) |
=]
Hello<< wie ktos kiedy update??>>X( ;(
|
update chyba w wakacje :) a wczoraj to tylko danera takie crashe miała? czy wszystkie servery?
|
Cytuj:
Raczej te w USA niektore mniej niektore wiecej |
Cytuj:
Niemieckie servy też miały problemy. Gadałem wczoraj z kilkoma osobami z europejskich serverow i nie mieli najlepszego zdania na temat jako¶ci wczorajszej gry. Gz Orzech ale bardziej mi sie podobał inny ded : Cerbero Mytos May 05 2007, 08:41:51 CEST Killed at Level 95 by Sir Damu Krazy :) Raichu zabiło Psyduck'a |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zabijaj... Ale w tym wypadku mój ded nie będzie ¶wiadczył o mojej słabo¶ci |
nie dobrze :( znowu mass kick :((((( no i jak można expic...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:01. |