![]() |
:evul: @up
No coś ty :) sorry ale to nie przegiecie ja mam racje i Pan Policjant Krzysztof dobrze o tym wie :evul: zaczal glupia sprawe o ktorej nie ma pojecia i tyle :cup: |
19:12 Rycerski Michal [61]: jutro sobie kupuje pacca
Rycek back to game o.O =) |
Cytuj:
Pozdrawiam Edit wczesniejsza wypowiedz Holu: "po co mialem ci mowic ze dziele konto na Candii skoro nie pytales?" Hej zdecyduj się, przecież wcześniej napisałeś, że mi mówiłeś iż dzielisz konto :) Zdecyduj się bo juz, gubisz się w tych kłamstwach :) |
Niestety rzotkiewka, Rycerskim Gra nowy owner...
|
@up
ehhh masz racje.. wlasnie przed chwila sie dowiedzialem.. to nowy owner.. a juz mialem nadzieje ze rycek :( |
Chciałbym wszystkim powiedziec iz zostaje i od niedzieli biore sie za expienie :)
|
Haha sewery a kto cie namowil? :D :) :D
|
Cytuj:
|
omg, widze że ostro tu po sobie jezdzicie:P ja tam się wole nie wtrącać bo jeszcze i ja na tym coś strace;P nie wiem kto ma racje... B)
87 days pacc left, dziennie 50% lvla bije:D dzisiaj sie nie udalo bo problemy z netem miałem jakies :) Na banshe questa z ekipą z www.tibia.com sie już nie załapię, a za planowane 5 dni bedzie lvl 60.. także szukam ekipy na banshe quest, no chyba że jednak się załapię bo im się coś przedłuży... Są na tym forum jacyś chętni którzy jescze nie byli albo dopiero lvl dobijają, czy może ktoś chce pomóc?:D |
@Holu
A nie mozesz dac na tibicams.tibianetwork.net?? Tam bedzie chyba szybciej no nie?? |
@Holu
Napisales to do mnie w Tibi, naabie :baby: Niestety dla Ciebie, nie jesteś dla mnie tak ważną "fiszką" abym kopiował wszystkie Twoje wypowiedzi i zaśmiecał sobie kompa :evul: Pozdrawiam |
przestancie, powoli zaczynam wierzyc w powiedzenie ,,kazdy facet jest jak dziecko az do smierci...''
|
Ej co wy na to aby ustalic jakis termin pojscia na deep fibula qest??
i niech wszyscy co chca isc napisza i ustalimy wspolnie jakis pasujacy wszystkim termin:) |
Cytuj:
Chyba kluk.... |
Cytuj:
KK, Kazu masz rację... Pozdrawiam Cię :) |
So, Rycerski has been sold.
podsumujmy: DEDY: 21 drag - bylem noobem 40 orc warlord - net 55 scarab - net 61 - dl - retired juz bylem; nie liczy sie ;D @Fantom, klamales mnie nawet na gg <--- dobre ;d @pozdro 4 all, jezeli bym mial wymieniac pojedynczo, bym musial napisac posta na 3 metry ...the unconquerable... badzcie mili dla ownera ;] fajny koles i tez michal :D |
Cytuj:
A za ile sprzedales? :> |
Dodałem filmiki :evul:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13325 ten jest długi ale lepszy loot :cup: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13326 i tu krótki film, G-Legs w drugim Demku:evul: |
Cytuj:
16:04 Xensect [59]: sov za 2kk |
OMG
Sobie dzisiaj bylem na hero hunci <<jak zawsze 0 loota:( >> jednak pozniej pomagalem kolesiowi w warlock quescie.... Ubijamy warlocka (o malo co nie padlem) ok ubity... patrze a tu... 16:31 You see a ring of the sky. It weighs 0.40 oz. im so happy:) |
Cytuj:
|
uhasuahsuahsuahsuahs
Banshee Quest done...chyba najslabszy team w historii silvery :D a mianowicie...7knightow<w tym nowy owner michala ktory zabral 1bp uh i nic nie robil> 2paladynow 1ed owned?:>a waste duzego nie bylo fajnie bylo jak w 4knightow 1warlo pizgalismy :D prawie zawsze najwiecej expa dostawalem :P sell boh,gs :) stone skine amuleta tez sprzedam jak ktos chce |
A wiecie co? Sokzu ten kozaczek to Small Creator :)
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
hmm.. a ja sobie spokojnie bije lvlek 50% dziennie na żółwikach noi planuje w srode miec 60 lvl także ponawiam fakt że szukam team na next banshe quest:D ten bedzie lepszy niz ten co o nim rekin mów ^^:D
|
a ty to zawsze bedziesz na mnie najezdzac chocby nie wiem co o.O
nie moja wina ze last lord vader zabijal mi zssumonowane ghule tak dla zabawy xD mimo uprzedzen robil to nadal za co zginal a potem ty mi zabijales monki i ghule neoxerem i elmari shadowbolt(?) czy jakos tak ode mnie sie odpczep bo gadalem z rekinem i sam przyznal ze to bylo glupie z jego strony no i dlatego tez sie tu odezwalem bo cos nei tak jest nadal.. teraz to ne wiem na ile mam wierzyc slowom rekina ze sprawa jest zakonczona :P nawet w port hope cie kiedys widzialem niedawno, tez miales zamiar mi monki ubijac ?;O [edit] i nie tylko ja narzekalem na te monki, ghule pamietam ze kane enoch co mieszka, mieszka nadal(?) w poblizu mojego bylego domku tez mial z tym problem |
Cytuj:
|
Cytuj:
DH mial ale sova... to nie mozliwe bo by sie pochwalil :) |
Cytuj:
|
@Small
A co ty tak nagle acc zmieniasz? :> Data dołączenia: 29 10 2006 Co do tego SoVa to Holu nigdy nie mial SoVa. Nie raz gadalem z nim o jego eq i tym czym walczy i zawsze wymienial DH, a jakby mial Magic Sworda napewno pochwalilby sie. Rekin Gz Banszi |
Menda padla przez Sardas of Magic :)
|
tak od dluzszego czasu przegladam to forum i dluzej nie bede tu bezczynny na nim bo to jakies jaja sa i zaczne sie udzielac tez
podsumuje to co mowi neoxer; 1) Arka nie mam i nie mialem za to mam i mialem Neoxera. 2) Btw Neoxerem nie gram i te dedy byly z mojej wlasnej woli :D WSZSTKO CO PISZECIE DO NEOXERA I INNYCH NEO NIE PISZECIE DO MNIE 3) 16:28 You see yourself. You are an elder druid. Dowidzisz tu gdzies MS? Bo ja nie, robie uhy na nowego chara zeby meic na dobry Eq 4) BTW, na wasze nieszczescie Menda/Michalakmee mam teraz 40 MSa nie wiem czy to odpowiedniej kolejnosci jest ale mniejsza z tym xD ejj.. powiedz mi czemu usunales posta jak mowiles 'BTW, na wasze nieszczescie Menda/Michalakmee mam teraz 40 MSa' omg.. twoje posty sa wiargodpne naprawed xD btw jak sokkz dow cie zabil to tez nie grales wtedy?xD |
Ale ty nubek jestes haha o lol
Upozadkuje to all. Dostalem 40 MSa ktorego pozniej spowrotem oddalem, Neoxera oddalem na czas posiadania MSa rl kumplowi. Uhy robie juz od tygodnia po zym je sprzedaje i zarabiam na nowego chara ktorym bedzie knajcik. Btw, kolejnym faktem ze Sokzu to ty jest to ze Sokzu najezdza na Kilvera, a powodem jest to ze padles i straciles boh na jego korzysc Buhah! |
no coz, nie tylko ja zginalem przez kilvera ale on juz i tak padl wczesniej przez gimika chyba
true, bohy stracilem... nie zalamalem sie i gram dalejz nowymi xD nie kojarz mnie z tym sokzu bo nie mam takiego lvlu jeszcze sorcem |
"Ludzie się zmieniają"
chyba prawda... a fantom jaki byl, taki jest, nic a nic sie ni zmienil. nadal zaklamany, nieszczery i chamski sam nie wiem po co to pisze... moze chce powiedziec ze holu jest nieludzki? :> |
@up
przynajmniej nie jestem noobem jak Ty :) no i pierdole juz to forum i noobow piszacych tu (pomijając Markiza, Łodzianina, Dawerga, Rekina) piszcie sobie posty na moj temat jak macie taka ochote, rycuś przystojniaku, to ze sobie nie mozesz znalezc laski nie znaczy ze musisz sie na kims w necie wyżywac :) :evul: btw. Necro & F-axe & polowa Banshee quest done :D |
@up
Dzieki... |
@Kattinka
Ty tak sporadycznie tu piszesz ze nie bralem Cie pod uwage :) |
czesciej niz Rekin ^.- spox ;p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25. |