![]() |
Do membersow Wanted nie piszcie juz tu po co nie ma sensu z nimi gadac
TERAZ DO WSZYSTKICH ROBIMY PA I BEDZIEMY ZAWSZE JE ROBIC BO PO PROSTU TO LUBIMY JESTESMY CHAMAMI. jak tam sobie chcesz Teraz do tych odwaznych Gimliego wielkiego moderatora ktory tu ma czelnosc pisac o bitwach ,mowi ze Weraxina nie widzial jeszcze w zadnej bitwie.Ciebie panie moderator na charze Gimlii Ent rowniez nie widzialem chyba ze daja ci na bitwy inna postac np.jakiegos brazyla ale czy to jest legalne?? on juz tu gral jak ty na chclebek mowiles 'gaga' wiec pewnie sporo ci umknelo Teraz panie Horrigan co ty tu do Gammblera za bzdury wypisujesz ze pada tak czesto ,otoz pada bo na kazdej bitwie jest i czasem mu sie padnie.TY jak masz padac jak nigdy w zadnej bitwie nie brales udzialu? noobbler pada zawsze Oczywiscie oprocz kleski w Venore bo tam byliscie wszyscy jak wiedzieliscie gdzie Wanted jest porozstawiane bo jakas szmata zwana Cezarius sprzedawala. i pewnie jeszcze pokazal gdzie maja stanac i wolal all na open battle potem? O wasza kase tez sie nie martwie bo przeciez macie zrodelko bez dna, my niestety nie mamy takiego wiec musimy sobie jakos radzic a na to kazdy sposob jest dobry. ooo tak sandra kazdemu z dof dziennie daje 20k a w niedziele jakis sovik czy sca |
@Cors
Cors ja pamietam dobrze PA Jakan~ i innych gildii w ktorych byles ktore zmienialy tylko nazwy bo memberzy byli ci sami... wiec moze stul pysk i nie wypowiadaj sie w tak drwiacy sposob na temat PA wanted bo sam nie byles lepszy... zreszta jak sam gdzies wczesniej napisales "kazdy sposob jest dobry" Co do ludzi ktorzy biadola... otoz biadolili wczesniej memberom z wanted aby wywalic z azury jakan~ etc... tyle ze wanted bez gadania to zrobili aha i cos ci jeszcze zacytuje :) " moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, bo właśnie moja racja jest najmojsza !!! " Gramy na azurze i chyba czas sie przyzwyczaic ze ten serwer nie bedzie juz spokojny... @down Ale to bylo troche co innego nie bylo takich smiesznych wypowiedzi jak corsa "stratega" tylko draz w desperacji w widmnie utraty swego "zycia" pojechal blagac ludzi aby mu pomogli... czego nie widzieli ludzie niezainteresowani... |
Co do ludzi ktorzy biadola... otoz biadolili wczesniej memberom z wanted aby wywalic z azury jakan~ etc... tyle ze wanted bez gadania to zrobili
troche jednak tego gadania i lizania dupy bylo wlacznie z wyprawa do poznania zreszta teraz draz robi juz podchody do swe i nie wymysla im zadnych datkow na rzecz pokoju tylko wyciaga kase od polakow |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Sorry ,ze Bede Przeklinac ... Ale W*****ony Na Maxa Mozna Byc !! Ekipa Poszla Na Banshee Questa Z : Gammblerem , Lordem Sensejem , Arcuradem~ , Weraxinem , Anarchosem... Doszli Do Bardzo Fajnego Pomieszczenia Z Wrl I Nagle Co Sie Dzieje? Zaczynaja All Na*******ac, Kurwy Jebane,zeby Wyjsc Byly 2 Sqm Wiec Weraxin I Arcurad~ Zablkowali Przejscie ,a Reszta Na*******ala Tych Biednych 60+ Lvli. Strasznie Sie Oblowili, Z Kazdego Prawie Po 40k...te Kurwy Jebane Obiecaly ,ze Jak Zaplaca Gs'a I 10k All To Bedzie Ok I Ich Zostawia!!! Ale Ich Slowo To Choj Nie Slowo . Jebac Wanted Jebac . Jebac Wanted Jebac . Jebac Wanted Jebac. Gogo Dof, Rozjebac Te Suki.
|
Cytuj:
|
Co do tej akcji na Banshee Quest...
3/4 ludzi z wanted to zwykle smiecie (powtarzam 3/4, jest tam jednak pare normalnych osob, pozdro Bibol ;)) ale nie mozna zbyt wiele oczekiwac od bandy dzieciakow ktorymi dowodzi koles ktorego zgwalcili Murzyni. To nie jest zart, wtajemniczeni wiedza o co chodzi. Aleksy zapamieta to zdarzenie do konca zycia, wszak chlopak cnote stracil, to tlumaczy jego zachowanie - takie przezycie trzeba jakos odreagowac. |
lol , nie okazali sie noobami , bo wiekszosc zrobilo se TP obok final rooma <HAHAHAHAHA>. Po 2: Jedna osoba ,która podobno byla ich koleżanką mowila .ze spokoo , obiecali ,ze nie beda bic... Wiec zaufali , lecz slowo Gammblera<HAHA>.
|
Drazharm lal Szwedow, a nas prowokowal ciagle do wojny z nim wiec ja dostal, a ze Swe mieli tego samego wroga co my to sojusz byl oczywisty.
|
Fea a kogo to obchodzi ile on tu gral?? Co to ma do rzeczy chyba ze u was sie medale dostaje za przeszlosc.
|
Cytuj:
|
http://i8.photobucket.com/albums/a24...hul/dalipi.jpg
Hail, Hail, Hail and kill. B) @Dalipi Szkoda Ci uhów, czy jak ? xD Żadnego nie użyłeś..Oo Pozdrawiam .. |
Ise~ , Kochany Weraxinie. W przepiekny sposób dales zajebac swoich membersow. Pozdro dla Ciebie Psie ;*
Shanoz fajny spam :D |
Azurze gratulujemy Gammblera.
|
Szkoda gadać.Panowie w kłutniach jestescie poprostu boscy.
~~~~PoZdRo~~~;) |
Cytuj:
Słyszałem że Aleksy miał jakieś tam "potyczki" z Murzynami, ale nie sądziłem że doszło tam do przestępstwa na tle seksualnym ;o. @ down W sumie nigdy nie dostałem porządnego oklepu, więc nie będę się smiac aż tak mocno. Sushushsush. |
Jak już pisałem kilkanaście stron wcześniej, pewnej nocy Aleksy zalogował się na Ventrilo i zadyszany i wściekły jak pies zaczał wyzywać ludzi o ciemnym kolorze skóry, a na pytanie co się stało to opowiedział nam jak to go napadli, a na pytanie co było dalej, wolał milczeć... Więc tylko można sie domyślać. Może nikt mu nie zrobił z dupy jesieni średniowiecza, może udało mu się uciec? Sam nie wiem, ale fakt jest faktem, został pobity ;D
|
O boze kogo obchodzi real zycie ludzi w tibii.Nawet jak go poibili murzyni to co z tego??Skoro sie czepiamy real life to sadzac po twoim wygladzie Yavi ty pewnie dostajesz po ryju co drugi dzien.Btw.trzeba byc juz desperatem zeby wypisywac tu rzeczy z realnego zycia,jestescie smieszni,ludzie to tylko gra wezcie sie w garsc.
|
Cytuj:
|
Kiksie myslisz ze jestes niezniszczalny pallem nie umiales grac a co dopiero sorcem :) i tak haker rozwiorze nasz problem i zajebie twoim charem ue w carlin pod depo i tak sie skonczy twoja historia :)
85 master to nie terminator :) |
Cytuj:
Hmm...http://s81.photobucket.com/albums/j2...ent=gfhsfh.jpg 1.nie wlaz jesli masz slabe nerwy 2.nie ja to zdjecie tam dalem 3.pewnie ban? :D |
(nie)cała prawda o tibii i Azurze................http://tvn.o.tibia.by.kozlo.and.billy.patrz.pl/
@Najwyzsza prawda Co do tego to masz racje ujj z tym ze draza pobili murzyni ma taka prace i sie jej niewstydzi tak jak Yavi sie niewstydzi twazy tibia to gra ale wy juz naprawde przesadzacie z tym przenoszeniem jej w rl zycie @Wonski 89 masz racje 3\4 Wanted to sa ludzie napoziomiereszta to same smiecie @Bibibube Niestety niema czego gratulowac powinienes raczej napisac Azurze wspolczujemy Gammblera @Zeus Jak sie tobie niezdazylo oberwac w morde to wpadnij naBogatynie na Dzielnice Trzciniec po godzinie 23 zobaczysz jakto cudownie jest oberwac po mordzie.......8o 8o 8o 8o oczywiscie zartuje sobie ;P |
Gammbler dzis wykaza sie pomyslowoscia po co chodzic po miastach kroic ludzi jak mozna zebrac ekipe pujsc na qesta i jednoczesnie sciagnac eq z 10 osob ;D ps. uwazajcie ludzie na banshe quest ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I jeszcze co do gammblera to wiekszy noob niz myslalem, bo niedosc ze był protektorem 24lvl (pewnie i tak padnie z jego wlasnej reki) to jak go ubilem to nie mógł mnie znależć na exiva "xxx . :baby: |
Cytuj:
|
No co ty:confused: 0jęb@łęś komuś karte kredytową ?
|
Mam pytanie kto z wanted byl na tym banshe quescie ?Bo jak byl tylko gammbler to przeciez ludzie co robili tego questa mogli mu nawalic :P
|
@up
jak bys czytal uwaznie to bys zobaczyl kto w tej ekipie byl :P |
@ mechatronik 2
Ironia zamierzona, wykorzystujaca slogan reklamowy pewnego piwa. I na azurze, tak i innych krainach, czy rl, sa zlodzieje, szusci i nieroby. Gammbler jest azuryjska perelka w tych dziedzinach, ale co tam, tez gracz, tez czlowiek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Down: + cors prent Wczesniej ktos zapytal sie co oznacza ten ban , wiec mu wyjasnilem tempaku (do corsa). A szczegolu zostawilem dla siebie. Aga a mialas nei grac ? ;] |
Gm'owie za PA karać nie mogą, więc jakim cudem Falzer za Abusing mógł dostać bana ? ;)
@Up jakoś tak wyszło, namówili mnie :) btw Ty nadal w wojnie? Przecież hacka miałeś ... @Siwus Czasem zaglądam ale się nie wypowiadam bo szkoda słów :P a wpadłam żeby się nowym avatarem pochwalić :D |
Dokladnie tak jak napisala Aga~
gm nie moze karac za PA wiec twoje wyjasnienie co to destruktive behavior swiadczy ze nawet Rules tibi nie znasz a nie nawet tej konkretnej sytuacji - ale co co 3 posty kłapnołes i po 5 insultów w kazdym to twoje. macie za swoje społeczenstwo azury pisałem ze jak gamb ryzykuje wylazenie z pz, latanie pare h z ekipa na banshee to jakis biznes w tym ma a nie nagle zrobił sie grzecznym gosciem ale nie - nikt nie wierzył " on nam pomoze " gz gl & hf |
O Qrcze Aga na forum :), myślałem, że go nie czytasz ;]
btw 3:0 dla neostrady kick _/ i 100k w dupcie.. ;s |
Cytuj:
I co liczy mi ktos te posty ? Nabijam sobie jakis ranking czy jaki ch*j ? JA tobie nie wypominam ile ty piszesz postow, wiec mi tez nie licz. Pokaz mi w ostatnich 3 moich postac po 5 insultow to wiecej tu sie slowem nei odezwe. |
Jak sie podobal tamten filmik to mam tutaj jeszcze 2
http://tibia.jak.narkotyk.by.pietro.patrz.pl/ http://tibia.o.tvn.patrz.pl/ ale te juz nienawiazuja do azury;( ;( Yavi a jak bylo dokladnie z ta karta dostales ja a czemu niemogles sie potem zalogowac???i czemu 100k w plecy?? bauhauahauaa od dzis chodze na questy tylko z Gammblerem on jest uczciwy i nierobi PA jezelisa mniej niz 3 osoby bauahauaa8o 8o |
Cytuj:
Banished because of invalid payment |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:36. |