![]() |
hehe
Cytuj:
|
Cytuj:
Zreszta Caltus mial dobra wole duzo kaski starcil na nas itd. lecz jak to mowia Nie zawsze all sie udaje ;] jakby to inaczej bylo rozegrane bylby teraz inny serv ale nie ma co gdybac GL Vision !!! ale Katrili to ja nigdy nie zapomne tego co zrobil..... |
Cytuj:
Masz u mnie Br0warka :D @komentator Jak to mowia apetyt rosnie w miare jedzenia. |
Cytuj:
Wole Tatre:P |
Po bardzo dlugiej h** wie do czego zmierzającej rozmowei znalazlem pare zdan w ktorym musze to skomentowac,..
Cytuj:
Cytuj:
Więcej nie chce mi sie taplać w tych wyzwiskach aż uszy więdną, tak tak uszy, nie "uhy",.. Proponuje Nordmarkowi przejsc sie po Parku, odpoczać bo leciutko ale to leciutko zboczyłeś z toru? Huh? |
Cytuj:
http://img142.imageshack.us/img142/9845/79324091st8.jpg http://img254.imageshack.us/img254/4559/47315266ci5.jpg |
wlasnie mialem sie o to samo pytac xd
sa jakies okreslone paymenty na nich? |
Thx Ima. Miło widziec wszystkich w komplecie.
|
Cytuj:
Podejzewam ze jak wyrazą cheć zapłaty to napewno takowe sie ustali. Oczywiscie to nie sa ludzie hunted tylko ludzie za ktore powinni liczyc nam fragi ~ Bo pozostaje jeszcze lista ludzi z dawnego Aberito~ ktore nie wyszły przed okreslonym terminem. ALe to sie jeszcze ureguluje wiec nie sugerujcie sie ze to jest hunted lista. |
Noo to czuje ze teraz na Furorze bedzie jeszcze ciekawiej : )
Gl & Hf czekam na fragi i filmiki. pozdro xd @down: zważ na to, ze oni pewnie nie beda placic (narazie). |
Cytuj:
|
Cytuj:
@imargam Widze że niezłą liste huntów stworzyłeś :D Na początku wojny nie podejrzewałem że będziecie wygyrać.A teraz co?Nieźle wam idzie i oby tak dalej :P Oni hunted będą zanim sie nie wypłacą? ;> |
AHAHH
@up 0WN3D :D |
@koles co dal rozmowe z Nordmarkiem O~.
Totalny ownage poprostu muahahaha! Dales te rozmowe na forum a pozniej sam bronisz oceTa i go tlumaczysz. Zadziwiajace ze nawet takich ludzi juz do Dusk~ biora.. ale w koncu mieso armatnie musi byc :D No i to co mnie najbardziej rozjebalo, selfowned poprostu : Cytuj:
|
~~
.. 19:56 Aphydion [11]: oni 4ever czy payment maja jakis ;>? 19:56 Imargam [200]: zobaczy sie 19:56 Imargam [200]: ;] 19:56 Imargam [200]: taifun ma payment 19:56 Aphydion [11]: HAHA 19:56 Imargam [200]: plecak crystali 19:56 Imargam [200]: ;D 19:56 Aphydion [11]: HAHAHAHHAHA 19:56 Aphydion [11]: xD .. ~~ =) A co do taifa to chyba focha wyjebal na kolegów z gildi i wyrzucił ich ;( Dziwi mnie to troche bo 2 tyg~~ temu przyjmował każdego 80+ a teraz wyrzuca ;s. Straszny jest koleś xD Pozdrawiam |
co do aristocracy to na pewno sie cale do Vision nie przylaczy bo jendym z czlonkow jest Morneth :) a raczej przeciwko Duskom walczył nie bedzie :D ciekawe czy Taifun rozwaza mozliwosc wyplacenia sie :D 20kk co to jest.. :D :D
|
Dzisiaj zaszła ciekawa sytuacja. Drugi mega wymiatacz, po Sansho Pansie a mianowicie Van Rebelion Gdy Katrila był zalogowany siedział w dp a może 2 sekundy po wylogowaniu wybiegł. Myślę ze to dlatego iż jest na liście "Najbardziej Lubianych" Czyli Huntowanych przez Vision:)
Elisa. |
Co do listy hunted dziwie sie że jest tam pasterz.Wiem o tym że był ostatnio w dusskins ,ale za czasów starej wojny bijł taifuna razem z spoxterem ,a potem spoxter hacked i delete i po jakimś czasie pasterz dobił do dussków a teraz znowu go nie ma bo albo go wywalili albo sam odszedł?Ale to zawiłe ... :confused:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
może mi ktoś powiedzieć czmue montura nie walczy z vision?
i czy ci, których taifun wywalił mają hunta by duskiness? aha i gz katrila najwięcej wczoraj z wsyztskich graczy biorących udział w wojniexd |
Cytuj:
HASUHASUHASHASU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 z piatku na sobote o 1 w nocy przesiadywac na forum hahahahahahahahaHGAHAHAHAHAHGAHAHSHAHA a przeciez tyle kolezanek i tylu kolegow masz HAHAHWASHSHASHAHA!!! HAIL DUSSKINES HAIL TAIFUN ~ |
Peace nie PiS
@up
Widze że ty też masz coś z głową jak normadek czy jak mu tam...Brawo.Przez takich ludzi jak ty i normadek Polska schodzi na psy ,a psy razem z nią... rISpekt. |
@ Suchy: wziales dzisiaj tabletki?:(
|
Ciekawie sie zapowiada sytuacja na furoce:):)Ale osobiscie sadze ze Wojna jest bezsensu;);)Alt o moje skromne osobiste zdanie:)
|
Mogę wiedzieć jaki jest wynik??
(z lewej Vision po prawej Dusskins) |
Cytuj:
bodajrze...dla vision oczywiscie :p |
20:9 dla Vision.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a co moze nie powiedzialem prawdy przeciez terain czy h*j wie jak sie on tam zwie mowi ze jego ZYCIE to nie TIBIA i ze ma wielu przujaciol w RL hahahah!! cos widac ze chyba raczej nie ! nooby odjebcie sie od taifuna zaloze sie ze kazdy z tego forum dal by sie wrucha* zeby byc taki jak on haha! |
@up
ile masz lat ? 8o |
Ehhh.Dzieci neo
@up
Suchy może mieć 9-10 lat.Widać że też chłopak ma kompleksy.Żal. P.S suchy "przyjacÓł piszemy przez " Ó " a nie U ;) |
Cytuj:
Widzisz co ta wojna powoduje na tym forum i na tibia.com niektorzy to juz malo co sie ze szczescia nie posikaja ze ktos kogos zabil albo ze ktos tam wygrał.. troche to smieszne jak zwykla gierka moze tak zmieniac ludzi Oo pzdr. |
Propozycja
A wiedz to co napisze moze wydawac sie dla was glupie i napewno tak bedzie
Przeczytalem wydarzenia z tego swiata prawie cale i jestem na bierzaco chodz nie gram na Furora. Poprostu zainteresował mnie ten świat... Z poczatku bylem fanem Taifuna gdy pierwszy raz obejrzalem filmik z jego smiercia by Vision pomyslamem... Jebani Vision czego oni kurwa od niego chca ??;( . Ale gdy poczytalem o tym co Taifun robil troche stracilem do niego sympatii (chodz mi jest jego szkoda).Nie jestem po zadnej stronie no moze bardziej bym chcial zeby Vision wygralo... tzn Vision raczej napewno wygra i Taifun dobrze o tym wie (tak mi sie wydaje) Wiedz nie lepiej dla niego bylo by przyznac sie do porazki i przeprosic za wszystkie szkody a jak trzeba bylo by to jeszcze zaplacic?? Wkoncu nie sztuka jest wygrac z honorem ale i pogodzic sie z porazka i odejsc z honorem. Oczywiscie doexpic do tego 300 a moze i dalej ;) Pozdro YoDog |
Moze ty bys tak zrobil, ale powiedz to komus takiemu jak taif, albo tym co mu jeszcze z dupy nie wyszli:baby:
|
No tak wkoncu nie jestesmy anie nie znajdziemy sie na miejscu Taifa ;]
|
Takich ludzi jak suchy jest napewno wiecej xD jak by dostal Taifuna to pewnie albo z ue przez przypadek by all pociagna pod depo albo o 19:00 na dememki poszedl w samym srodku demohell ;p XD
|
oO Sasho sie rozkozaczył ; o
Cytuj:
@Suchy: Daj se juz siana.... @proevo: skoro mamy go olewac , to nie kontynuj tej beznadziejnej dyskusji dalej... @salceson: tutaj Cie popre :> |
Cytuj:
P.S : Idz se wyd*pc tajfuna |
Cytuj:
Dodam tylko ze to moje osobiste skromne zdanie na ten temat i nikogo nie musi ono obchodzic ;) ale pewnie i tak zaraz ktos sie przyczepi :) |
Uh
Po 1 - Taifun juz praktycznie chce placic, bo chce bardzo wbic 300 lvl! Ale Vision nie ma zamiaru go puscic :]
po 2 - olewac takiego suchego a nie odpisujecie to go jeszcze podpudowywuje ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:59. |