![]() |
Ehh... Szkoda, widziałem, że RoM gdzieś poleciał ostrzegłem osobę która jak zwykle expała, tyle że nie trafiłem... :D
Btw: Co Cie kidlex czy Themen obchodzi czy Feliex ma na blessy?? Patrz czy Ty masz się z czego wypłacić w razie rpzegranej kochanego ROMu... |
Cytuj:
Przejeli serwer poexpili i zatesknily za dawna wojna i teraz maja ;) Mysle ze jeszcze bedzie ciekawie a FAG tak latwo sie nie podda wkoncu nie o to tyle walczyli zeby teraz opuscic Aurea. |
Cytuj:
|
@kidler
tak się wymądrzasz a nawet nie potrafisz 60 lvl wbić. Więc milcz B) W tej wojnie chuja robisz a najbardziej się podniecasz ... |
Cytuj:
@up Masz całkowitą rację. |
Cytuj:
|
Zostawcie Kidlera! Bo Was Zniszcze!:(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Poczekamy zobaczymy.. |
@up
Chyba trenuja zgranie na OTS-ie ;) |
Mar 06 2007, 22:38:51 CETKilled at Level 116 by Ozur
and by Nena Toots Mariel Zori Mar 06 2007, 22:35:00 CETKilled at Level 111 by Mips and by Zevs Mighty Thunder Iron Nostradamus Mar 06 2007, 22:42:02 CETKilled at Level 130 by Iros jaba and by Maxpoder Avatars Mamilup Mar 06 2007, 22:35:33 CETKilled at Level 116 by Tooki Toots and by Qwenball Toots Mastro Scue Mar 06 2007, 20:33:32 CETKilled at Level 92 by Zanxon Elvenwing and by Natalon Elom Tika Mar 06 2007, 22:51:21 CETKilled at Level 102 by Ivory frezzer and by Gujek Mc'Draid Fafis Eleandril Mar 06 2007, 22:35:58 CETKilled at Level 85 by Vesz Lesik Mar 06 2007, 22:44:49 CETKilled at Level 90 by Tooki Toots Talantyr Mar 06 2007, 22:34:35 CETKilled at Level 109 by Natalon Apollo Arcanista PS: Folariemu ładnie w niebieskim, szybko outfit zmieniał żeby dać rysę. |
Cytuj:
Ahuahuahuahua FAGi i ich ots :P poezja :p |
Hahaha a ja dzisiaj s*******alem ostatni i znow mi sie udalo xDD
@Magikal_Men wiesz ciezko jest zlapac najszybszego chara.... |
Cytuj:
|
Najlepsze było to jak vesz zwiał fagowi do depo w kazz , znowu im sie nie udało go udupić ;/
|
Cytuj:
kto to kurwa jest Elom Tika i talantyr ? pierwszy raz te nicki widzę na oczy.. komuś się stare name znudziło i name locka zawołał ? |
Cytuj:
i nie zdziwilbym sie jesli bylby to nadal ten sam owner. |
Kidler ty taki mądry, a spytaj się Vesz'a jak dostał odemnie Soulfire~ i jak nagle mass log był czy nie miał nasrane już w gaciach, że straci to co przyexpil....
btw. zaraz ide lvl dobic Zrobiłem to co miałem... 08:39 You advanced from Level 79 to Level 80. |
Cytuj:
Talantyr nie jest ten sam owner .. rl owner sprzedal chara |
@ Kolirn To chyba nie grasz za dlugo na Aurea....
Talantyr mial 88 wtedy gdy liam mial okolo 85 a Isaris 55 Cos chyba znow bedzie wladze nad servem mialo swe :> |
[CHAR]Isaris[/CHAR]
Mar 07 2007, 09:30:52 CET Died at Level 118 by an orc berserker Banished: until Mar 14 2007, 09:37:15 CET because of excessive unjustified player killing hmm hack or chłopak sie wkurzył po dedzie i zabijał kogo popadnie |
Isaris
Mar 07 2007, 09:30:52 CET Died at Level 118 by an orc berserker Banished: until Mar 14 2007, 09:37:15 CET because of excessive unjustified player killing Hacked?? o,O |
Dzis w veno widzialem dedy zabite przez riksera i isarisa
albo to byly pk albo im sie w glowach poj****o i zabijali kogo popadnie:evul: |
Albo nie zobaczyl ile ma juz unjustow a sprawy wysunely sie z poza katroli :P
|
bananas is pidyamaas ooooooooooo
|
Tak to jest, jak się bije kogo popadnie... Szkoda, że tylko na 7 dni ban ;p
Rom wpada na tomb, wybiera sobie "wyższe lvle" i ubija... Gz... |
Cytuj:
U liama się zaczęło od 7 dni. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Lepiej by bylo jakby nie gral , 1 free frag mniej |
Czytając ostanie 5 stron zauważyłem,iż częśto pojawia się skrót "PA" , mogłby mi ktos wytłumaczyć co on oznacza ??[tylko bez takich komentarzy "omg noob" lub cos takiego]:(
|
Power Abuster ;ZzZzZz Chodzi o nadurzywanie swojej siły (w przypadku romu, który pozwala sobie na zabijanie prawie każdego, pod byle powodem <masz brzydki outfit>)
|
Ciekawa wojna.. Już widać że Suave niema kasy ^^. Dziś na train przyszedł do mnie Gruzin bro'war i dalo o sobie znać 60 lev przewagi. Mam nadzieje ze zrobi użytek z tego bright sworda i 2 bp UH. Dziwne ze chciało mu sie pofatygować aż do Hell Gate Gz Fraga Rotfl..
|
Cytuj:
A Talantyr pewien czas był lepszy od Liama, grał jak nie wiedziałeś co to jest Tibia zapewne ; ) A owner jest raczej ten sam, był chwile w dawnym Immortals więc zdążyłem z nim pogadac ; ) /Jojo |
Cytuj:
|
Cytuj:
wszystko ładnie pięknie ale pisze się Abuser a nie Abuster. co do tych powodów ostatnio czytałem sobie opis 'drasiarza' na nonsensopedi. jest tam taki fragment "jak zostać drasiarzem". kilka punktów: 5 Idąc ulicą bujaj się, zwalaj wszystko co się da (dosłownie i w przenośni). 6 Widząc kogoś po drodze spytaj „Wyjebać ci?”, a potem szpanuj słownictwem przedstawionym w punkcie 8. Niezależnie od tego, co ci odpowie – wyjeb mu. 7 Jeżeli jebana przez ciebie ofiara spyta się o powód, to wymyśl byle jaki. Byle nie na punkcie rasistowskim, bo będziesz skinheadem. 8 Rozmawiając używaj głównie słów: kurwa, ziom, chuj, zajebisty, za*****sty, ziomek, ziomuś. Cytuj:
|
[CHAR]Vesz[/CHAR]
to stworki muszą pomagać Fagowi? Mar 07 2007, 14:00:53 CET Died at Level 144 by a quara predator scout :( |
@up no stary stworki to nasi najlepsi wojownicy xDD
|
Cytuj:
Po za tym patrzeć na twój tok rozumowania nie masz więcej niż 13 lat lub nie masz większego pojęcia o grze , skoro piszesz że na darmo zabijają najtów bo i tak by z nich nie byłoby pożytku w wojnach i zero pomocy z ich strony dla FAG'u... Smiech i nic więcej , ci co są zorientowani na temat tej gry będą wiedzieli o co mi chodzi bo nie chce mi się dłużej już rozpisywać. |
Ooo jagiellon następny który chce widzieć swą przyszłość kolorowo
phhhhhhh |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:12. |