![]() |
|
ja Ja tez ponawiam
49 EK 70/70 crus,golden armor,golden legs,mms,assasin sword,knight legs,steel boots,p ammy PACC i jeszcze jak expic sorkiem ? od lvl 10 m lvl 2 PACC |
@3up
dragi yala, darashia. @2up Frosty pojedyncze, dl'e dara, lizardy, małpy, stone tomb. Sam dopasuj co do czego.. @up dragi yala, dara, stone tomb za tp. |
sorc
Chodzi mi o to zebym mógł gdzies poexpić moim 48MS hotm/focus cape/b legs/boh/demon shield/wov albo woi
ale zeby byl taki lajtowy exp coś w stylu scarabów ale z może troche lepszym k/h . |
Gdzie moge expic 21knight skile 65/65, a gdzie moge zarabiać?
|
Witam, posiadam 21 paladina ze skillami 72/61. Mam pacca na 30 dni i chciał bym się dowiedzieć gdzie szybko mogę expić, mam na waste jakieś 150k~.
Z góry dzięki. Pozdro. |
Cytuj:
Ile mf/hp mam brac ze sobą?? @UP Jeśli o mnie chodzi to do 25 lvl możesz na guardach, potem na thombie koło Kazz. Swietne miejsce dla palka, jesli nie ma dużo osób. |
druid 75 lvl
Elo mam druid 75 lvl pacc, eq : hat of the mad, focus cape, blue legi, demonka i hailstorm rod, pytanie nr 1: Czy na dl'ach solo bez utamo dam rade? ma mna mysli jednego dl'a bo bylem na 60tym i czasem ded sie zdarzył bez kicka czy laga, poprostu combo. Pytanie nr dwa: gdzie powinienem expić najlepiej ;)? ELo
|
Cytuj:
Tak , będzie opłacalne weź 2bp mp i 1bp hp na wszelki wypadek. Najlepiej rób lootbaga to będzie duży zysk ;) |
Cyklopy w mount sternum , roty , soldy. Narazie twoj wysoki skill na nic bo masz za mało hp.Na paccu polecam tarpit tomb -1/2 albo mino darashia.
|
Mam knighta 28lvl skille 54/52 i eq: Wyvern sword, dragon shilda, K armor, P legs i czy moge solowac DS-a ?
Na jakiech innych potworach moge szybko expić ? |
Witam, ja również jestem niezdecydowany :)
Na czym mógł bym expic 30 palladynem? (facc) eq: rh, pall armor, demonka, b legi, bohy, r speary dist: 70 @edit server no-pvp |
Cytuj:
Tak możesz solować dsa jednak to nie opłacalne knightem ale dla zabawy jak najbardziej. Hmm z takimi skilami to ciężko ale proponuje elf fortress albo dark cathedral. Na katedrze exp zajebisty do 35 ;) @Popus Idź na dwarf guardy. Ja siedziałem tam od 27 do 46 i było super. Good luck, |
Padłem na GS-sie.....;///
238 mi zawalił ;/ Dobrze ze jeszcze screena zdąrzyłem zrobić :) |
Idź przez outlaw camp. Tam nic ci nie grozi oprocz huntera i kilku wild warriorów.
|
Witam, ponawiam moje pytanie, ponieważ nikt z łaski swojej nie chce mi udzielić poprawnej odpowiedzi! -.-''
Posiadam 21 paladina ze skillami 72/61 oraz 10 m lvl. Eq: crwon helmet,b robe, p legs, medusa shield + speary albo crossbow z boltami. MAM PACC. Proszę o pdanie miejsc gdzie mogę szybko wbić lvl na pacc arena! Z góry dziękuję serdecznie za udzielone przez was odpowiedzi! Pozdro tibijiczycy! |
Prosiłbym o podanie kilku miejscówek dla RP 59 skill 78/60 eq c helm pala armor v shield bohy b legs p ammy interesują mnie miejscówki z dużym expem gdzie może być gdzies na 0 albo z -2 k i takie gdzie będzie średni exp ale będzie też kasa.
Z góry thx |
Cytuj:
darashia roty z arrow bedziesz sobie biegał i robił albo z kusza i bolty :P lepiej kusza wieksze dmg |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Profa:Pall
Lvl:27 Skille:61/43 Mlvl:8 Eq:p set + beho shild (mam Paladyn Armor ale jeszcze nie używam. Gdzie expić? Do tej pory od 19 lvl expiłem w amazon camp ze względu na plusy dla pala tego miejsca, ale teraz chciałbym sie przenieść z tego miejsca gdzieś na inny exp:) Only FACC! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:34. |
|