![]() |
|
Cytuj:
Hail Recon Hail Megiddo Hail pseudo-fajny yoozek! |
Cytuj:
Cytuj:
O kurwa leze i kwicze xDDD powiedzialem ze ma racje co do Ciebie to odrazu lize dupe ? buahhahaha idz sie pobawic klockami Lego a nie w tibie grasz |
Alaneq ma większe zakola i wyłysiały łeb niż ja od lizania dupy każdej kobiecie ,dziewczynce celesty.
|
Ja tam w sumie nic do niego nie mam ;p Ale kazdy ma swoje zdanie .
|
|
@up
po co zakrywasz nick Elite Termex? |
Cytuj:
Cytuj:
|
o kurfaaaa ale mnie pojechales, zamkne sie w sobie ;(
|
Wcale nie zamierzałem Ci jechać ;p po co sie kłócić z debilem ? Sprowadzisz mnie do swojego poziomu i później pokonasz doświadczeniem i na co mi tego ;<?
|
banda idiotow na co piszecie ciagle "po co zakrywasz ten nick a po co ten" wezcie dajcie sobie z tym spokoj, jestescie az tak glupi?
|
po co? żeby nie rozpoznać w nich s*****onych boterów niech kurwa zamknie modeator ten temat tak jak z życia jakuba za boty i huj
|
|
Cisza teraz , bede przemawiał 8o8o8o
JA pier...... ALAN weś umyj dupe i wyjdz . |
Cytuj:
|
Cisza teraz ja przemawiam, Balezjon umyj dupe.
@EDIT SZOOOOPEEEK JEDZIESZ NA KULT W ZIELONEJ~?? MSG ME PW ;d;d |
|
Cytuj:
|
A myślisz że jak pokażesz jak superowo przeklinasz to jesteś elo ; o ?
|
Cytuj:
Popatrzcie na 1sze strony tego tematu, ile zdjęć już dodanych... I wszystko chcecie teraz schrzanić Alan człowieku co jest z tobą? Nie rozumiesz że ten temat nie jest twój? Dajesz tu jakieś rozmówki z tibii, beczysz kiedy padniesz itp. Kogo to obchodzi? Poczytajcie ten temat od początku i patrzcie ile lat screenów chcecie doprowadzić do kasacji degeneruchy >.<" Jesteście rzeczywiście fajni tymi swoimi pojazdami ale tak naprawdę nie zauważacie tego że sami robicie z siebie idiotów bo nie rozumiecie nawet takich prostych zasad forum jak temat "Only for screenshots". Ogarnijcie się ludzie i zacznijcie używać mózgów bo się patrzeć na to nie da... http://img148.imageshack.us/img148/2423/ueyg7.jpg |
@exo~
brawo ;) jeden mądry na forum ; p @ss stary ale dopiero dzisiaj znalazłem ;p http://img183.imageshack.us/img183/9831/74bv5.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:52. |
|