Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Mario5204 21-02-2009 23:55

@Yakky
heheh dawaj wiecej bo beka straszliwa :D

Voyphox 21-02-2009 23:56

Jak skonczy na tym serwerze to sie okaze, tak mi sie wydaje. Nie ma co prorokowac, duzo w sumie poswiecil czasu na to zeby sie odkupic. No ale co ja mam tam do gadania, zobaczy sie i tyle.

Yakky 21-02-2009 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mario5204 (Post 2473179)
@Yakky
heheh dawaj wiecej bo beka straszliwa :D

No no oki. Ale nie było mnie.
Porobie to dam.

@Sprawa Wedlka
Teraz tak gadaja na każdym forum że Wedelk SPY i wogule, a się okaże, że to było ukartowane przez DR, że to Wedelk ich sprzedał niby a wyjdzie, że wykiwa Dusk.

Heh, takie moje zdanie. A co bedzie B)

Voyphox 22-02-2009 00:13

Ale po co glupoty opowiadasz :D ? Czyli co, twierdzisz teraz ze nie spy'owal? Szkoda ze kazdy ma swoje zdanie (oparte na tym co samemu mysli) bez wiedzy potrzebnej wlasciwie do posiadania jakiegos zdania. Nie no, nie prorokujcie co bedzie - co bedzie to bedzie, a jak juz bedzie to trzeba sie z tym zmierzyc.

dopalacz.Vis 22-02-2009 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yakky (Post 2473185)
No no oki. Ale nie było mnie.
Porobie to dam.

@Sprawa Wedlka
Teraz tak gadaja na każdym forum że Wedelk SPY i wogule, a się okaże, że to było ukartowane przez DR, że to Wedelk ich sprzedał niby a wyjdzie, że wykiwa Dusk.

Heh, takie moje zdanie. A co bedzie B)

Powiedz mi jak może Wedelek wykiwac dussk :D Przeciez on jest teraz zależny od Visionów i znienawidzony przez DR. On juz moze tu aby sobie cicho expic nic wiecej czyli dopiął celu :p

Tomkooo 22-02-2009 03:54

Ja już to przeczuwałem kiedy przyłączyło się to całe plebostwo z Sasho Pansa na czele ;] Teraz to sie tylko potwierdza ... eten , wedelk , sasho o/

Mam nadzieje .że Wedelk długo nie poexpi ;]

spowalniacz 22-02-2009 11:04

nie lubicie wedla :(? Wedel jest smaczny. 8o

Misi3k 22-02-2009 12:55

haha przy*******acie sie do wedelka a polowa was wyskakuje z tekstami
- da rade zebym sie splacil?
/nie niema paymentow dla ludzi z tej wojny
- a jak wystawie pare akcji?
""
kwestia czasu jak pol gildi wam sie posypie ;d
nazbieraliscie smiecia co od roku nie wbilo lvlu to teraz szukaja szansy ;]

Thaerus 22-02-2009 15:08

Wszyscy mowili ze sasho wedelk i inne pleby to sprzedawczyki ale i tak za kazdym razem dostawali nowe ventrilo:D i chujowo DR na tym wyszlo. Ogolnie jaki jest sens sprzedawania ludzi czy wyplacania sie tutaj jak to jest stracony server^^ czekam na tych co powiedza ze to super pro elo elo server i moze kazdy sobie poexpic:D Na furorze o prawie kazdej porze dnia jest najmniej ludzi online:p

neutral.forum.fighter 22-02-2009 15:27

Furora to super pro elo elo server i może każdy sobie poexpić

Khazul 22-02-2009 15:51

Furora to super pro elo elo server i może każdy sobie poexpić

Mario5204 22-02-2009 16:22

Tez bym napisal to "Furora to super pro elo elo server i może każdy sobie poexpić", ale zaraz po tym pewnie wpadnie po mnie ekipa wiec... :<

Lysy_Pedal 22-02-2009 17:05

Przeciez nie licza sie lvle tylko przyjazn, no i ile mozna padac za friko

dopalacz.Vis 22-02-2009 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thaerus (Post 2473705)
Wszyscy mowili ze sasho wedelk i inne pleby to sprzedawczyki ale i tak za kazdym razem dostawali nowe ventrilo:D i chujowo DR na tym wyszlo. Ogolnie jaki jest sens sprzedawania ludzi czy wyplacania sie tutaj jak to jest stracony server^^ czekam na tych co powiedza ze to super pro elo elo server i moze kazdy sobie poexpic:D Na furorze o prawie kazdej porze dnia jest najmniej ludzi online:p

Jak mało Ci ludzi gra to won złodzieje na non-pvp tam bedziesz mial 900+ i nikt Cie nie wygoni. Wyjebka w was, nam tu dobrze, idzta se w thais noobami popekowac, bo znowu nudą wieje ;) Dzieki wam Karol se zrobi nową dziare na plecach z datą wygnania was z serwa :D

Pzdr żywe trupy :D

Thaerus 22-02-2009 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2473855)
Jak mało Ci ludzi gra to won złodzieje na non-pvp tam bedziesz mial 900+ i nikt Cie nie wygoni. Wyjebka w was, nam tu dobrze, idzta se w thais noobami popekowac, bo znowu nudą wieje ;) Dzieki wam Karol se zrobi nową dziare na plecach z datą wygnania was z serwa :D

Pzdr żywe trupy :D

Czlowieku nigdy w zyciu nikogo nie okradlem i nie mam takiego zamiaru a juz na pewno nie w jakies grze. Pewnie ujebales sobie ze walecze po stronie DR jakis ziom zrobil przekret i dla ciebie jestem zlodziejem ale ogolnie mam wyjebane w opinie takich ludzi z trudnym dziecinstwem jak ty.

Tomkooo 22-02-2009 18:17

@dopalacz.Vis

Weź nie wrzucaj wszystkich do jednego wora pierdolony chloroplaście ... co ty sobą reprezentujesz ! i jeszcze żałosny dopisek "żywe trupy" chyba nie za bardzo kminie twoje poczucie humoru ! jednym słowem :

http://img253.imageshack.us/img253/2453/failfork.jpg

Anegdociarz 22-02-2009 19:46

Wedelk - podwójny agent

Spryciarzyna... Ale wkrótce zapłaci za swoje... :evul:

dopalacz.Vis 22-02-2009 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thaerus (Post 2473908)
Czlowieku nigdy w zyciu nikogo nie okradlem i nie mam takiego zamiaru a juz na pewno nie w jakies grze. Pewnie ujebales sobie ze walecze po stronie DR jakis ziom zrobil przekret i dla ciebie jestem zlodziejem ale ogolnie mam wyjebane w opinie takich ludzi z trudnym dziecinstwem jak ty.

Poszedłes za zlodziejstwem, pojdziesz w niepamiec za złodziejstwem. Jak by moj RL ojebal to mial bym go w dupie, wyszedl z glidi i byl neutral. Krótka piłka. Proste ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomkooo (Post 2473918)
@dopalacz.Vis

Weź nie wrzucaj wszystkich do jednego wora pierdolony chloroplaście ... co ty sobą reprezentujesz ! i jeszcze żałosny dopisek "żywe trupy" chyba nie za bardzo kminie twoje poczucie humoru ! jednym słowem

Oj tomko, tomko. Jak stara Ci wpuszcza widelcem krople do nosa to nie musisz na mnie tego zganiac Ty lizosomie jeden haha :p

A wiesz o co chodzi z żywymi trupami ? O to że jesteście na tabelach tibi.com a jednak was juz z nami nie ma :confused:<so sad:(> .

A linariemu to nie odpisze bo to jest zacofany jaskiniowiec.

Suczy 22-02-2009 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thaerus (Post 2473908)

Nie przejmuj sie ;p tobie nikt nic nie zarzuca ani reszcie sunblade a ze znajduja sie ludzie co zamiast mozgu maja mech pod czaszka to nic nie poradzisz, takie uroki :D

Cz4rny 22-02-2009 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2474201)
Poszedłes za zlodziejstwem, pojdziesz w niepamiec za złodziejstwem. Jak by moj RL ojebal to mial bym go w dupie, wyszedl z glidi i byl neutral. Krótka piłka. Proste ?

nie byłeś nigdy w podobnej sytuacji, to nie wiesz co byś zrobił:p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:15.