![]() |
|
A dalbym rade w Yalahar na djinach zileonych i niebieskich ? Bo slyszalem ze niezla kasa :) ?
|
dzie moge expic ? RP 72 lvl 80/60 horseman helmet, belted cape, p legi, guardian shield ;p nie smiac sie z eq ;D zeby kasa leciala i exp moge byc nawet na zero albo na lekkim minusie ;p
|
@2up
Ta, ale nie pchaj się w chmary potworków @up helheim, bb island, culty, bogi, dragi. |
1.
73 ed,55 mlvl - eq dobre. 2. 73 rp,84 dist. 16 mlvl. Jak wyzej eq - dobre. tylko exp,kasa sie nie liczy! |
34 Druid
Blue Set, HOTM, Medusa Shield, Hailstorm Rod, zwykle buty FACC ;/ Na Cycach już troche nudno i duzo ludzi ;/ |
Ghostland, ja sie bawilem z zwyklymi dragonami od 33 lvla, guardy
|
Na czym mam trenować?
lv: 64 skile: 76/74 sword Eq: crusader helemet, golden armor, knight legs, boots, demon shield, platinum amulet Slimy są już dla mnie za słabe. Giną za szybko. Trzeba czekać aż dojdą do mnie następne, a czasem nawet nie zdążą się zrespić. Fighting przez to wolniej rośnie. |
Jak dla mnie powinienes meczyc slimy do 80/80 potem meczyc cyklopy do 90/90.
Najlepiej mecz slimy do 85/85 i potem gargoyle. Co do slimow znajdz jakies ciasne pomieszczenie.(cos w stylu chatek pod ab) Tylko na gargoylach bedzie ci troche potow schodzic chociaz dla kiny to nie problem. |
Slimy naprawdę odpadają. Trenując na niech muszę co chwila zerkać na ekran, a chciałbym w tym czasie zająć się czymś innym. No zobaczę jak mi idzie na cyklopach. Macie jeszcze jakieś inne propozycje?
|
ktory tomb bedzie najlepszy dla 82 ms'a? mlvl 56
|
Cytuj:
@marcaso bb island, worker golemy, bogi i ewentualnie możesz spróbować dle na darashii z p boltami. |
Siema wszystkim
Gdzie expic?(Najlepiej zeby byl wiekszy exp niz naa zolwiach, moze byc mniej kasy, z tego co mi wiadomo, to dobrym rozwiazaniem sa tez cyce gdzies w yalahar, niestety nie umiem tam dojsc xd) 45 EK. 70/66 dsm/blue legi/vamp/assassin dagger/crus helmet/bohy |
Cytuj:
|
66 ek skille 82/81 gs, mystic blade, demon shield, dsm, klegi, sb, rh ?
|
@dawid3339
Barbariany popróbuj wszystkie campy, piraty, dragi, bogi. |
56 RP
skille 80/64/13 mlvl(masakra :/ ) Crown Helmet, Paladinka, Blue Legi, Bohy, Vampirka, P Ammy Chciałbym wiedzieć, gdzie robić dużą kasę, jak na facc Tombie z dragami(3k/h?), lub mieć duuży exp i wychodzić na niewielki plus/waste(do 2k). Jestem w stanie przeznaczyć duże, osobiście zarobione fundusze na ew. ulepszenia/manaski. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam !
Mam Knighta 55 lvl właśnie wbity ;P (Skile ? Hmm... nie pytajcie lepiej :P ale 70+ jest i to mi wystarcza.) Sam już nie wiem gdzie xpić bo cyce już mnie znuuuuudziły/gucie/mintwallin/tomb(facc)/i sam nie wiem gdzie śmigać żeby lvl jakoś leciał na + i żeby kaska też jakaś rozsądna dropiła. Sądze że EF odpada już na przedbiegach bo wczoraj naliczyłem trzech 100+ knightow na bocie -.- i jeszcze więcej paladynów z łukami =/ Piszcie bo już jestem booooored ;p (W sumie to nie wiem czy obrzeża poh-u nie będą w sam raz ale lurowane GSy pod temple mogą sprawiać problemy a reszta to już powinien być pikuś ;) Tam jest z tego co wiem 3x Berserk+2x Leader nie licząc reszty shitu a i cyckami + mino tez nie pogardze zwłaszcza że latam z Ob knifem non-stop :)) Jak ktoś ma dobrą miejscoofke i nie chce na forum sie nią dzielić to niech napisze na PW :) TeHaXks z goory :p !!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:48. |
|