![]() |
|
Cytuj:
|
Buuu... Nigdzie nie umiem znaleźć tych 3 odcinków z Fumoffu. -.-"
Znalazłem fajne AMV: http://www.youtube.com/watch?v=3Qx6j_VbxTY Nawet fajne (mi się podoba ;)). Fajnie zmontowane. :) Mozę mi ktoś powiedzieć co to za anime z 2:12? Byłbym wdzięczny. :) |
@Naruto
Ukryty tekst:
|
@Grycan
To oczywiście mój ukochany Clannad :3 Naruto Ukryty tekst:
Nippah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
A to anime to Clannad jak powiedział już Corgarie Frisbie Co do tych 3 epków... Chyba mam je na płytach. Jak wróce do polski to najwyżej je hostne. @Corgarie: Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
ee tez nie dziala wam manga-lib.pl ?
|
@ Naruto
Ukryty tekst:
|
@Grycan
Świetna AMV, tylko jak mogłeś nie poznać Clannada? :[ P.s. Postarali się, wystarczy popatrzeć na "Więcej informacji", użyli 75 anime do zrobienia tego :O |
@CG Sezon 1
: OOOOOOOOOOOOOO @CG Sezon 2 DOWNLOADING! |
Uwagaaaaaa bo urwie, jezus maria, ale urwał ale to bylo dobre.
Ogladaliscie ogolnie ten filmik? Tam Koszyk ponoc w glownej roli byl, bo to w Szczecinie sie dzialo i wogole piszcie cos, bo temat znow nam zaczyna stechnac stypą |
Widziałem, fajne.
@Topic Co niby mam pisać jak nie oglądam anime od jakiegoś czasu? |
Jaki filmik?
|
|
Hah, niezłe miejsce na sanki :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
kiedyś~~~~
|
Spam spamowi nierówny, a te ostatnie posty to mielonka nagorszej kategorii. Spamowanie to sztuka! Prawdziwy spam jest niczym Mona Lisa, a jak narazie widzę tutaj "Zenek to ch*j" na murze...
Skonczyłem Full Metal Panic, kolejna seria z którą smutno było mi się rozstać. Dziwi mnie czemu tak długo czekałem żeby obejrzeć tak dobre mecha ^^ Ale warto było, ostatnio cierpiałem na niedobór dobrych anime, a FMP w 100% spełniło moje oczekiwania. Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
za naszych czasów SPAM to był tru spam,nawet 4chan wymiękał i były śmiechy z tym~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:45. |
|