Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

player01 23-02-2009 23:18

sloik mnie obrzydzil trauma
najwyrazniej was cala sytuacja(rozwalony sloik) smieszy gdyz to dla was
normalne
http://tinyurl.com/lizaczek Wchodzicie na wlasna odpowiedzialnosc

Thaerus 24-02-2009 00:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voyphox (Post 2475408)
Furora panowie, Furora :D . Widzialem ze robicie (znaczy sie Wy, DR) chary na Thorii. Na dluzej, czy tak zeby pomoc ?

Ja dawno na vencie DR nie bylem (banik:p) ale mysle ze ze storny DR nalezalaby sie pomoc dempahowi za to co zrobil na furorze:)

Rester._. 24-02-2009 00:31

@Up
a co on zrobil na furorze? z tego co widac DR i reszta ekipy nadal siedzi w pz a tylko chary sa mocno zjechane i pewnie tez kasy zaczyna brakowac. Nic tylko wielkie THX dempah

Vol'can 24-02-2009 03:27

wedlug mnie co on pokazal?
pokazal jak zrobic stack, jak ubic jakiegos h lvla i to chyba wszystko :p

Masmix 24-02-2009 07:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rester._. (Post 2475644)
@Up
a co on zrobil na furorze? z tego co widac DR i reszta ekipy nadal siedzi w pz a tylko chary sa mocno zjechane i pewnie tez kasy zaczyna brakowac. Nic tylko wielkie THX dempah

A nie pobawiliscie sie troche?
Zawsze nazekales ze nuda wieje, tak to miales troche odskoku od nudnego expienia.

Misi3k 24-02-2009 09:19

ta dempach dal vision i duskiness zabawe od expa
pomozmy mu na thori :DDDDDD

Rester._. 24-02-2009 10:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masmix (Post 2475690)
A nie pobawiliscie sie troche?
Zawsze nazekales ze nuda wieje, tak to miales troche odskoku od nudnego expienia.

Nie mowie ze bylo nudno :P milo na akcje pochodzic, poprostu nie widac efektu zadnego na jego dzialan :)

pup 24-02-2009 10:35

To raczej Duski/Visiony powinny dziękować Dempahowi za rozrywkę i porobić chary na Thori i mu pomóc

Dzidzia2 24-02-2009 10:48

Odskok od tematu:
Był ktoś z Was na wystawie spreparowanych ludzkich ciał? :baby:

Thaerus 24-02-2009 11:38

Dobra no to kilka slow na temat dempaha bo widze ze tutaj sami przeciwnicy sie wypowiadaja. Mysle ze zazdrosc przez was przemawia bo kazdy z was chcialby miec takie ogarniecie w tej grze jak on to ze nie wygral furory to po prostu wina wielkiej roznicy sil miedzy DR a dusk&vis (no i pamietajcie ze wojna trwa:p). No i pewnie wielu z was nawet nie slyszalo jak dempah dowodzi, jesli mam go porownac do katrili ktorego wiele razy slyszalem na nagraniach to katrila nie ma pojecia o tej grze jedyne co potrafi to krzyczec na wszytskich o wszytsko a wygrywa bo przewaznie ma po prostu wiecej ludzi i wieksze lvl ale trzeba mu przyznac ze ma lojalnych ludzi ktorzy zawsze z nim beda:) mowicie ze dempah nic nie zrobil ja widze wynik na furorze to cos kolo 350:300 biorac pod uwage lvl i liczebnosc walczacych gildi wynik powinien wygladac duzo inaczej no i do tego dochodzi to ze przez dlugi okres czasu vision&dusk nie expilo z wyjatkiem kilku osob na yalahar.

Lysy_Pedal 24-02-2009 11:53

Nie wiem co wy sie czepiacie death rose przegrali wojne to dempah zaprosil ich na thorie, duzo osob tu nie gra wiekszosc poszla na inne swiaty.

A thoria jest zawsze nasza i andrzej dostawal ostro od nas w dupe, wszystko dla tego ze andrzej ma swoja zgrana ekipe na furorze, my mamy na thorii

Koniec tematu.

Narazienie 24-02-2009 11:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thaerus (Post 2475775)
Dobra no to kilka slow na temat dempaha bo widze ze tutaj sami przeciwnicy sie wypowiadaja. Mysle ze zazdrosc przez was przemawia bo kazdy z was chcialby miec takie ogarniecie w tej grze jak on to ze nie wygral furory to po prostu wina wielkiej roznicy sil miedzy DR a dusk&vis (no i pamietajcie ze wojna trwa:p). No i pewnie wielu z was nawet nie slyszalo jak dempah dowodzi, jesli mam go porownac do katrili ktorego wiele razy slyszalem na nagraniach to katrila nie ma pojecia o tej grze jedyne co potrafi to krzyczec na wszytskich o wszytsko a wygrywa bo przewaznie ma po prostu wiecej ludzi i wieksze lvl ale trzeba mu przyznac ze ma lojalnych ludzi ktorzy zawsze z nim beda:) mowicie ze dempah nic nie zrobil ja widze wynik na furorze to cos kolo 350:300 biorac pod uwage lvl i liczebnosc walczacych gildi wynik powinien wygladac duzo inaczej no i do tego dochodzi to ze przez dlugi okres czasu vision&dusk nie expilo z wyjatkiem kilku osob na yalahar.

Wyjdz i nie wracaj...

Lysy_Pedal 24-02-2009 12:05

Lider wcale nie musi miec dobre pvp, dla mnie lider musi dobrze nakrecic ekipe smiejcie sie czy nie, ale duzo zalezy od pierwszego pierdolniecia.

spowalniacz 24-02-2009 12:10

@up

Łysy pedale masz racje pierwsze pierdolniecie jest najważniejsze... potem nawet najbardziej ogarnięty BC może mieć problem z mobilizacja swojej armii w która wbija się już przeciwnik.

@Furora

Złodzieje i dziwki zostały usunięte z severa i to cieszy. Tera pytanie kto pierwszy zacznie się spłacać? 8o

Mario5204 24-02-2009 12:23

Na filmikach widzę, że oni wybiegają w może 20 osób, a reszta co? Kasy nie ma imo jest już po wojnie.. Jeszcze pare snaków zrobią i tyle :) Xespoz załamka po takiej stracie lvli.. szedł tylko blesy kupić :D

Thaerus 24-02-2009 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narazienie (Post 2475784)
Wyjdz i nie wracaj...

kim ty w ogole jestes? oczywiscie zawsze jakis noname rozwali normalna dyskusje na forum.

@ tomkoo aka tomigol aka nie umiem wyexpic chara aka nie umiem kupic blessow i chodze na akcje sdkerem:
WYPIER**** :D

Tomkooo 24-02-2009 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thaerus (Post 2475809)
kim ty w ogole jestes? oczywiscie zawsze jakis noname rozwali normalna dyskusje na forum.

@ tomkoo aka tomigol aka nie umiem wyexpic chara aka nie umiem kupic blessow i chodze na akcje sdkerem:
WYPIER**** :D

@thaerus aka thaerus aka nie chodze na akcje swoim chare bo moim ch*** zrobie aka nie mam kasy na blesy bo jestem biedny aka nie umiem wyexpic sdkera (dobic 1 lvla przez 3 miesiace) aka jestem mistrzem PvP

w sumie to nie ma co pisac bo zal

Hytry1988 24-02-2009 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mario5204 (Post 2475796)
Na filmikach widzę, że oni wybiegają w może 20 osób, a reszta co? Kasy nie ma imo jest już po wojnie.. Jeszcze pare snaków zrobią i tyle :) Xespoz załamka po takiej stracie lvli.. szedł tylko blesy kupić :D

O boze dzieciaku z tibia.pl nastepnym razem gleboko sie zastanow co napisac tyle co Xespoz lvls stracil i wojen przewalczyl to Ty na zadnym OTs nie wbiles,przewalczyles pozdrow mame ;D ( sry ale jak to czytam to zalewa mnie krew )

spowalniacz 24-02-2009 13:14

@up

HAHAHAHAHAHAHHA HYTRY ZEBY TO JESZCZE KTOS ZNACZACY POWIEDZIAL TO MOGLBYM DYSKUTOWAC ALE TY?! TY MNIEJ ZNACZYSZ NIZ ZIOM Z TIBIA.pl

8o8o8o8o

Hytry1988 24-02-2009 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spowalniacz (Post 2475844)
@up

HAHAHAHAHAHAHHA HYTRY ZEBY TO JESZCZE KTOS ZNACZACY POWIEDZIAL TO MOGLBYM DYSKUTOWAC ALE TY?! TY MNIEJ ZNACZYSZ NIZ ZIOM Z TIBIA.pl

8o8o8o8o

Jesli dla Ciebie jest ktos ZNACZACY w grze zwanej Tibia to keep it man !:baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:07.