![]() |
|
Gdzie się podziały te flamewary i wojny na obrazki. Btw. pamięta ktoś rotę, którą ktoś ułożył gdy Sami-Wiecie-Kto zaczął banować?
|
Cytuj:
|
Tak sobie oglądam FMP:TSR i w jednym odcinku taki koleś mi przejechał na rowerze:
http://img690.imageshack.us/img690/3373/modifited.jpg On mi przypomina jedną postać z jednego anime którego nie dokończyłem. ;) Ja wiem kogo mi przypomina. A wy odgadniecie? ;) [edit] Gimlos się pojawił i punkty rozdaje. :/ |
Szkoda, że ja oglądałem FMP przed Death Note :/, taki piękny motyw mnie ominął.
|
Cytuj:
|
Hmmm, czytam sobie mangę Seto no Hanayome i ciekawi mnie jedno: czy był w anime ten motyw z Star Wars, bo nie pamiętam go zbytnio a w mandze wypadł genialnie :P
|
Cytuj:
Wiadomo coś o tej nowej serii CG? Kiedy się ukaże prawdopodobnie? @edit: Swoja drogą tego motywu nie pamiętam :< |
Z tego co ja pamiętam to był.
|
Cytuj:
|
@Grycan
A ta postać na 2 planie (prawa część) też ci kogoś nie przypomina? (to samo anime) Taki offtopic: (a może ontopic?) http://demotywatory.pl/111939 Nie wiem jak wy ale ja się podpisuje. |
Czemu sie domyśliłem o jaki demot idzie xD Szczególnie to widać w Claymore
|
Między innymi ^^
|
Cytuj:
@FMP Też skojarzył mi się ten gościu z pewną literką alfabetu ;). |
Anime mają to do siebie, że prędzej czy później i tak do oglądasz.
|
Cytuj:
|
Ja tam tego dziada nie kojarzę :P
|
A to czasem nie jest ojciec Kiry? Swoją drogą powinieneś zrobić screena sekundę poźniej, za L jest ukryty Kira ^^
@Rayza Mów za siebie, ja żyje i czuje się całkiem dobrze. A warny za wasz ostatni "spam" wam się w 100% należały. @Juzefek Nie ktoś, tylko ja. A tekst prawdopodobnie zaginął, chyba że ktoś nie czyści skrzynki na PW. Nipah~! Corgar Frizz |
Ja go miałem w archiwum gg, ale nadszedł format i archiwum poszło się ...
|
Mam zachciankę kupić sobie jakiś bibelot/breloczek. Macie coś takiego w pokojach/przy kluczach?
|
@screen
Dla mnie to oczywiste że stoi tam L, Misa-Misa i ojciec Kirucha. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |
|