Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

spowalniacz 24-02-2009 13:19

MOWIMY O TIBI A NIE O REAL LIFE WIEC TAK TRZEBA MOWIC O LUDZIACH ZNACZACYCH W TIBI A NIE W REAL LIFE.

Znaczący – osoba, która w procesie socjalizacji odgrywa istotną rolę przy kształtowaniu się osobowości jednostki społecznej i wpływa na jej zachowania.

HAAHHAHA ZIOM ALE MI CIE ZAL NAPISALEM POSTA A TY MINUTE POZNIEJ ODPOWIADASZ, SIEDZIEC NON STOP NA STRONIE I ODSWIEZAC LICZAC NA NOWE POSTY HAHAHAHAHAHA.

Hytry1988 24-02-2009 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spowalniacz (Post 2475847)
MOWIMY O TIBI A NIE O REAL LIFE WIEC TAK TRZEBA MOWIC O LUDZIACH ZNACZACYCH W TIBI A NIE W REAL LIFE.

Znaczący – osoba, która w procesie socjalizacji odgrywa istotną rolę przy kształtowaniu się osobowości jednostki społecznej i wpływa na jej zachowania.

HAAHHAHA ZIOM ALE MI CIE ZAL NAPISALEM POSTA A TY MINUTE POZNIEJ ODPOWIADASZ, SIEDZIEC NON STOP NA STRONIE I ODSWIEZAC LICZAC NA NOWE POSTY HAHAHAHAHAHA.

o kurde skad taka wiedza wikipedia HSehehehe fajny jestes.pl

tak dokladnie tak odswiezam co w tym takiego typie get life

Mario5204 24-02-2009 13:48

Stracił no i ma pecha mi to wisi...

btw
Feb 24 2009, 13:29:53 CET Killed at Level 29 by Kara Typh and by Alma Drax wpadli po mnie jak skilowalem gnoje :D

Voyphox 24-02-2009 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hytry1988 (Post 2475846)
Jesli dla Ciebie jest ktos ZNACZACY w grze zwanej Tibia to keep it man !:baby:

No sa ludzie ktorzy znacza wiecej na serwerze, sa tacy ktorzy znacza wiecej. Trzeba umiec sie pogodzic ze swoja "ranga" na serwerze :( ....

dopalacz.Vis 24-02-2009 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thaerus (Post 2475775)
Dobra no to kilka slow na temat dempaha bo widze ze tutaj sami przeciwnicy sie wypowiadaja. 1) Mysle ze zazdrosc przez was przemawia bo kazdy z was chcialby miec takie ogarniecie w tej grze jak on to ze nie wygral furory to po prostu wina wielkiej roznicy sil miedzy DR a dusk&vis (no i pamietajcie ze wojna trwa:p). No i pewnie wielu z was nawet nie slyszalo jak dempah dowodzi, jesli mam go porownac do katrili ktorego wiele razy slyszalem na nagraniach to katrila nie ma pojecia o tej grze jedyne co potrafi to krzyczec na wszytskich o wszytsko a wygrywa bo przewaznie ma po prostu wiecej ludzi i wieksze lvl ale trzeba mu przyznac ze ma lojalnych ludzi ktorzy zawsze z nim beda:) mowicie ze dempah nic nie zrobil ja widze wynik na furorze to cos kolo 350:300 biorac pod uwage lvl i liczebnosc walczacych gildi wynik powinien wygladac duzo inaczej no i do tego dochodzi to ze przez dlugi okres czasu vision&dusk nie expilo z wyjatkiem kilku osob na yalahar.

1)Mi sie wydaje ze oni po prostu sie zbijaja, bo i co z tego ogarniecia dempaha jak i tam nie pomogł "elicie furory" ?? Wogóle czy to takie fajne oddawanie chara ? Ciekaw ile osób ma listy na chara, ;) No ale tonący brzytwy sie chwyta.

Moze i wydziera morde ale są efekty i to sie chyba dla wszystkich liczy. Jak by darł ryja i gówno robil to raczej nie zagrzał by tu miejsca.

Jety 24-02-2009 15:23

Hytry ile razy pz wbiles?

Narazienie 24-02-2009 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thaerus (Post 2475809)
kim ty w ogole jestes? oczywiscie zawsze jakis noname rozwali normalna dyskusje na forum.

@ tomkoo aka tomigol aka nie umiem wyexpic chara aka nie umiem kupic blessow i chodze na akcje sdkerem:
WYPIER**** :D

Ja jestem Marcin milo mi. A ty kim jestes hahaha nikim dawales postac szwedom i myslisz ze jestes pro elo elo ?

Zoodix 24-02-2009 15:41

@do jakiegos tam pana up
Jesli mowisz ze zlodzieje zostaja usunienci to kurwa look na to ze ja nikomu nic nie zajebalem i nie mialem do tego checi wiec kurwa wypraszam sobie do huja. co do thorii to juz pewnie tam zostana z dempahem. ja nie zamierzam juz nikomu pomagac i niegram na thorii tylko na innym serwie gdzie ja tylko sam gram i nikt ze "złodzieji". bye

Fernandos 24-02-2009 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narazienie (Post 2475968)
Ja jestem Marcin milo mi. A ty kim jestes hahaha nikim dawales postac szwedom i myslisz ze jestes pro elo elo ?

Jak Thaerus dawal chara swojego szwedom to ty masz murzynska pyte

spowalniacz 24-02-2009 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoodix (Post 2475970)
@do jakiegos tam pana up
Jesli mowisz ze zlodzieje zostaja usunienci to kurwa look na to ze ja nikomu nic nie zajebalem i nie mialem do tego checi wiec kurwa wypraszam sobie do huja. co do thorii to juz pewnie tam zostana z dempahem. ja nie zamierzam juz nikomu pomagac i niegram na thorii tylko na innym serwie gdzie ja tylko sam gram i nikt ze "złodzieji". bye

Ty zoodix ale ty masz zdaje się deleta... wiec nie grasz już na furorze. Proszę abyś przestał się wypowiadać w temacie w którym nie masz nic do powiedzenia.

Swiety 24-02-2009 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spowalniacz (Post 2476006)
Ty zoodix ale ty masz zdaje się deleta... wiec nie grasz już na furorze. Proszę abyś przestał się wypowiadać w temacie w którym nie masz nic do powiedzenia.

Nikomu niczego nie zabroni tutaj nikt, a napewno nie ty ;)

btw. xespoz nie gra bo nie ma neta ;o

dopalacz.Vis 24-02-2009 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoodix (Post 2475970)
@do jakiegos tam pana up

Ciebie akurat Cipsoft usunoł jestes z innej ligi :p

@swiety

Ta, myszy mu kabel od neostrady wpierniczyły

Drago2009 24-02-2009 16:22

Hyde Park (Furora)

Powiem tyle na cholera komu te wojenki a nie lepiej jest pokazać siłę na potworkach ? Może się niepotrzebnie wtrącam bo w sumie to nie moja sprawa kto kogo i za co ale mam nadzieje że w końcu dojdziecie do porozumienia i zaczniecie myśleć o innych a co ważniejsze wykonacie akcje razem typu questy lub addony.

Mam nadzieje że będzie coś jeszcze z tej furory B)

Pozdrawiam wszystkie walczące gildie :cup: RESPECT :evul:

Veltaxio 24-02-2009 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ekwador (Post 2476045)
Jak chcesz sobie porobic questy albo pobic potworki tooo .......................................WY*******AJ NA NON PVP

Word. 8o8o8o8o

Edit1: Wielkie wydarzenie w świecie Furory, Youen aka parufczak w końcu osiągnął 200 lvl !

Link do tematu:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2508452

Edit2: Wielkie wydarzenie w świecie piłki nożnej!

Liga mistrzów powraca! Komu kibicujecie? Kto dziś wygra?

Glory Glory Man U _/

Drago2009 24-02-2009 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ekwador (Post 2476045)
Jak chcesz sobie porobic questy albo pobic potworki tooo .......................................WY*******AJ NA NON PVP

Chłopcze jeśli masz problemy to zadzwoń do przyjaciółki jak ci się coś nie podoba to mordka w kubełek i na przyszłość więcej kultury szczeniaku !

Ps: Ekwador dał bym ci :ban: na forum za te bluzgi bez zastanowienia !

dopalacz.Vis 24-02-2009 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drago2009 (Post 2476058)
Chłopcze jeśli masz problemy to zadzwoń do przyjaciółki jak ci się coś nie podoba to mordka w kubełek i na przyszłość więcej kultury szczeniaku !

Ps: Ekwador dał bym ci :ban: na forum za te bluzgi bez zastanowienia !

Jesli szukasz kultury to zle trafiles ;d Wiele osób nie wie co to kultura osobista, najlepiej olac takie osoby ;d

Fernandos 24-02-2009 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 2476056)
Word. 8o8o8o8o

Edit1: Wielkie wydarzenie w świecie Furory, Youen aka parufczak w końcu osiągnął 200 lvl !

Link do tematu:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2508452

Edit2: Wielkie wydarzenie w świecie piłki nożnej!

Liga mistrzów powraca! Komu kibicujecie? Kto dziś wygra?

Glory Glory Man U _/

Forza Juve?! :D

Drago2009 24-02-2009 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2476080)
Jesli szukasz kultury to zle trafiles ;d Wiele osób nie wie co to kultura osobista, najlepiej olac takie osoby ;d

Z miłą chęcią utemperował bym parę osób jeśli chodzi o bluzgi !

Ps: Panowie pewnie domu przy rodzince tez używacie brzydkich słówek ? Dobra rada chcesz być na poziomie to pokaż ten poziom a nie pokazuj jaki z ciebie kozak !

reasonTHC 24-02-2009 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thaerus (Post 2475775)
No i pewnie wielu z was nawet nie slyszalo jak dempah dowodzi.

Byl raz u nas na Aurerze. Wszedl na vt nawet sie nie przedstawil, poprowadzil opene Thais ~~ Venore, 25:2 w przód, wyszedl z vt nic nie mowiac... xD

Nie to ze go bronie ale polowa plebostwa, nawet te pierdolone youeny i andrzeje go nawet nie slyszaly wiec japa, i ma chlopak ogarniecie jakiego tylko pozazdroscic.

elo

Thaerus 24-02-2009 17:24

Dobra pewnie juz niekotrych denerwuje ze tak czesto sie wypowiadam ale jak sie czyta takie rzeczy to az sie przykro robi. Niejaki "marcin bez swojej postaci" w dupie byl chu** widzial ale oczywiscie wszytsko i o wszystkich wie. Nigdy nikt z zalozycieli DR ani tym bardziej zaden szwed nie mial wjazdu na thaerusa ani na postac ktora walcze. Ale z drugiej storny nie widze nic zlego w daniu komus do walki chara na ktorego nie moze logowac z roznych przyczyn przynajmniej traktuje ta gre normalnie nie tak jak niektorzy ze gdyby ktos im zjechal chociaz 1 lvl to by samobojstwo popelnili.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37.