![]() |
|
MOWIMY O TIBI A NIE O REAL LIFE WIEC TAK TRZEBA MOWIC O LUDZIACH ZNACZACYCH W TIBI A NIE W REAL LIFE.
Znaczący – osoba, która w procesie socjalizacji odgrywa istotną rolę przy kształtowaniu się osobowości jednostki społecznej i wpływa na jej zachowania. HAAHHAHA ZIOM ALE MI CIE ZAL NAPISALEM POSTA A TY MINUTE POZNIEJ ODPOWIADASZ, SIEDZIEC NON STOP NA STRONIE I ODSWIEZAC LICZAC NA NOWE POSTY HAHAHAHAHAHA. |
Cytuj:
tak dokladnie tak odswiezam co w tym takiego typie get life |
Stracił no i ma pecha mi to wisi...
btw Feb 24 2009, 13:29:53 CET Killed at Level 29 by Kara Typh and by Alma Drax wpadli po mnie jak skilowalem gnoje :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Moze i wydziera morde ale są efekty i to sie chyba dla wszystkich liczy. Jak by darł ryja i gówno robil to raczej nie zagrzał by tu miejsca. |
Hytry ile razy pz wbiles?
|
Cytuj:
Ja jestem Marcin milo mi. A ty kim jestes hahaha nikim dawales postac szwedom i myslisz ze jestes pro elo elo ? |
@do jakiegos tam pana up
Jesli mowisz ze zlodzieje zostaja usunienci to kurwa look na to ze ja nikomu nic nie zajebalem i nie mialem do tego checi wiec kurwa wypraszam sobie do huja. co do thorii to juz pewnie tam zostana z dempahem. ja nie zamierzam juz nikomu pomagac i niegram na thorii tylko na innym serwie gdzie ja tylko sam gram i nikt ze "złodzieji". bye |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty zoodix ale ty masz zdaje się deleta... wiec nie grasz już na furorze. Proszę abyś przestał się wypowiadać w temacie w którym nie masz nic do powiedzenia. |
Cytuj:
btw. xespoz nie gra bo nie ma neta ;o |
Cytuj:
@swiety Ta, myszy mu kabel od neostrady wpierniczyły |
Hyde Park (Furora)
Powiem tyle na cholera komu te wojenki a nie lepiej jest pokazać siłę na potworkach ? Może się niepotrzebnie wtrącam bo w sumie to nie moja sprawa kto kogo i za co ale mam nadzieje że w końcu dojdziecie do porozumienia i zaczniecie myśleć o innych a co ważniejsze wykonacie akcje razem typu questy lub addony.
Mam nadzieje że będzie coś jeszcze z tej furory B) Pozdrawiam wszystkie walczące gildie :cup: RESPECT :evul: |
Cytuj:
Word. 8o8o8o8o Edit1: Wielkie wydarzenie w świecie Furory, Youen aka parufczak w końcu osiągnął 200 lvl ! Link do tematu: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2508452 Edit2: Wielkie wydarzenie w świecie piłki nożnej! Liga mistrzów powraca! Komu kibicujecie? Kto dziś wygra? Glory Glory Man U _/ |
Cytuj:
Ps: Ekwador dał bym ci :ban: na forum za te bluzgi bez zastanowienia ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ps: Panowie pewnie domu przy rodzince tez używacie brzydkich słówek ? Dobra rada chcesz być na poziomie to pokaż ten poziom a nie pokazuj jaki z ciebie kozak ! |
Cytuj:
Nie to ze go bronie ale polowa plebostwa, nawet te pierdolone youeny i andrzeje go nawet nie slyszaly wiec japa, i ma chlopak ogarniecie jakiego tylko pozazdroscic. elo |
Dobra pewnie juz niekotrych denerwuje ze tak czesto sie wypowiadam ale jak sie czyta takie rzeczy to az sie przykro robi. Niejaki "marcin bez swojej postaci" w dupie byl chu** widzial ale oczywiscie wszytsko i o wszystkich wie. Nigdy nikt z zalozycieli DR ani tym bardziej zaden szwed nie mial wjazdu na thaerusa ani na postac ktora walcze. Ale z drugiej storny nie widze nic zlego w daniu komus do walki chara na ktorego nie moze logowac z roznych przyczyn przynajmniej traktuje ta gre normalnie nie tak jak niektorzy ze gdyby ktos im zjechal chociaz 1 lvl to by samobojstwo popelnili.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37. |
|