![]() |
|
51MS 45mlvl
eq: hotm,focus cape,blue legs,demon shield,woi/wov , boh Gdzie mogę expić aby nie było waste i byl w miare dobry exp chciałbym usłyszeć jakieś inne propozycje niż dragi bo te męcze juz dosc dlugo i mi sie znudzily... |
Cytuj:
Po co masz expic na piratach na nargor i robic dosyc dlugie questy skoro mozesz na yalahar na piratach poexpic robiac raptem 2 krotkie misje. Na piratach bedziesz mial exp w granicach 45k/h. Liczyc musisz sie z tym ze jak juz cie jakies dopadna to beda cie mocno haratac. Na kultach nigdy nie expilem wiec niech ktos inny sie wypowie. |
Cytuj:
Co do Nargor, to jest to troche fail, byl to dlugo jedyny resp piratow w Tibii i exp byl bardzo fajny, a jak wprowadzili Yalahar, wielka ilosc piratow na bardzo malym terenie wyciagasz tam znacznie lepszy exp i Nargor nie ma sensu, chyba ze najwyzsze pietro 60~ palem, ale tez bez rewelacji wiecej niz 70k/h nie wyciagniesz. |
Witam. Znudziłam mi się gra palem i na początku wakacji założyłem knighta. Chciałbym wiedzieć od którego lvl mogę zacząć expić na hellgate. (mam skille 70/70)
|
Cytuj:
|
Witam skończyły mi się pomysły gdzie expić mojego Pallka (FACC).
Oto jego staty: Lvl:39 Dist:70 Shield:58 Mlvl:11 Eq: Royal Helmet Blue robe Blue legs Royal Spear Tower Shield Kolega doradzał mi Ghostland nie daleko carlin, ale moim zdaniem nie jest to odpowiednia miejscówka, więc mam nadzieję że udzielicie mi w tym temacie potrzebnej mi pomocy. (Świat non-pvp) Pozdrawiam:baby: |
Guardy, Cyclopy, tomb pod MT
|
Cytuj:
|
Gdzie mam exp ?
Mam 33 lvl Knight Bez Pacc Eq: G armor , K legs , Medusa Shield , Bohy , Crown Helmet i Broń Noble Axe |
Gdzie expic :44 ed z 38 mlv
eq: Sprit Cloak (Czy jakos tak) p legs dragon shield hotm mam też halistorm rod oraz underworld rod. Oczywiście szukam miejsca takiego żeby waste nie było!! |
Cytuj:
|
Witam 39 RP skille 79(81)/62 gdzie expic ? PACC
EQ:C-helm,Paladin armor,Blue legs,Dragon Shield,RS'y,BOH'y Tylko nie tomby, mutated humany. Obecnie jestem na yalahar i siedze caly czas na humanach ale powoli juz mi brzydna :D Pozdro |
Ponawiam pytanie 38 MS 40 mlvl
eq: crown helmet, spirit, woi, starstorm, woce, plate legi, BOH, scarfXD, griffin shield |
@up
Solo: tomby, pojedyncze respawny necro, cyclopolis i dragi z ickami. Team: Dragi/Dle, Hydry, Bog Raidery |
Cytuj:
|
62 MS - expienie bez waste
Witam,
posiadam postać (jw. 62 MS na świecie non-pvp) bardzo proszę o podanie jakiegoś sensownego (czyt. ~60-100+k/h) miejsce bez waste. I nie mówcie mi, że kupiłem tą postać ponieważ jest moja w 100%, a PACCa mam od niedawna dlatego dokładnie nie znam wszystkich miast itp. Do teraz expiłem na nowym Dragon Lair w Darashi, nie było tam tak źle exp w miarę przyzwoity, ale z zarobkiem był problem. Zdarzało się, że mi się zwracało nawet z profitem 3k+, ale bardzo rzadko... Zazwyczaj jestem jakieś 3k na minusie =( Jest o to 1 woi za mało =/ A ja chciałbym miejsce gdzie mógł zawsze wyjść co najmniej na zero, oczywiście mile widziany duży zarobek xd Może też być miejsce jak np. Necro gdzie raz wyjdę na minus, a innym razem (jak lotną boszki) na spory plusik i mi się zwracają poprzednie wyprawy oraz mam profit. Niestety próbowałem już na Necro/Hero w Yalahar i bardzo słabo to wygląda, expie tam 3dni i zawsze jestem na minusie. Nie spadła żadna część c seta a o boszkach nie wspomnę - NIC. A co do tombów to wypadają chyba najgorzej z tych trzech miejscówek, totalne waste. Bardzo proszę doświadczonych MS'ów o poradę. |
Żeby nie zakładać nowego bezsensownego tematu zapytam tutaj. No więc nurtuje mnie jedna myśl, a mianowicie jeżeli wybieram się na spota moim pallem (staty na poprzedniej stronie.) to co mam ze sobą zabrać Mana potki czy health potki, to pytanie mnie nurtuje. Osobiście chodzę z mana potami utrzymując na sobie utamo vite lecz może macie jakieś inne sprawdzone idee, lepsze od mego wariantu.
Ps. Żeby nie spamować nie potrzebnie w innym temacie, czy na addon z plecaczkiem, kapeluszem lub rękawicami jest potrzebny Pacc.?? Z tego co wiem nowy addon można kupić w Venore za 5k (Małżeński), ale czy istnieje możliwość upiększenia swojego outfitu w jakiś inny sposób na Faccu?. Dzięki za nadesłane odpowiedzi. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
odpowiedz
ja na 8lvl normalnie ide druidem na cyclopsy siedze do 22lvl potem dragony a potem lord dragon ogólnie na somkach można długo posiedzieć niektórzy expią tam do 40lvl [tylko trzeba mieć na dragi dobrbe itemki polecam blue robe i blue legs bo zzadają poważne hity]
to taka mała odpowiedz ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44. |
|