![]() |
|
Cytuj:
|
@Milano
Za późno, Shana jest moją waifu. Jak coś się nie podoba, to stań w kolejce i gdy dopchasz się na początek rzuć mi wyzwanie. Nippah~! Corgar Frizz |
@corgar
za shane dam ci lancelota super zmodyfikowanego i dorzuce ci gurena za darmoche, a i bedziesz mogl uzyc Testarosse z mego avatara na 30 dni. Deal ? @nari no narazie jak ogladam to anime nie jest takie zle, choc np takie porownanie to CG czy innych genialnych anime nie ma sensu, no ale na nude niezle wchodzi.. Btw. chyba jest juz 1 ep fsn repro~ czy jakos tak w niezlej kopi gdyz widzialem napisy na animesub, zarzuci ktos linkiem, nie torrentem ? |
@up:
Chcesz pyskatą idiotkę za żonę? O to żeś sobie wybrał. Będę musiał obadać drugi sezon Shany, bo jak już dotknąłem tytułu to trzeba skończyć. Ale pierwsza część była w najlepszym wypadku przeciętna. No a osta trzeba obadać. |
Cytuj:
|
@Milano
Eva 01 >>>> Lancelot, poza tym wolę tsunderę :) Do kolejki, innego sposobu nie ma. @Eerion Może i pyskata idiotka, ale jej płaszcz na zakupach jest niezastąpiony ^^ Nippah~! Corgar Frizz |
Skoro już mówimy o dziewczynach z nazwiskiem .jpg, to najlepsza i tak jest Michiko z Michiko to Hatchiin:
http://gonein60fps.net/images/AnimeI...otohatchin.jpg (ta czarna ;p) |
Cytuj:
|
@Yuri
Spotkasz kiedyś na konwencie mnie, Rayze, albo w najgorszym wypadku Frizz&Rayza Combo, to pożałujesz tych słów :3 Nippah~! Corgar Frizz |
@shana
wtf brat z siostra calujacy sie? EEee, jeszcze jakies sceny lozkowe to pojde po karabin i zrobie im rzez na chacie ;/ |
Cytuj:
jeszcze Sepha nie widział... |
@Rayza
Nie bądźmy aż tak okrutni, Sephi to ostateczne rozwiązanie... W Black Lagoonie trafia się jeszcze ciekawsze rodzeństwo ^^ Nippah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zaczalem sobie ogladac Hajime no Ippo (juz 12 ep) - super anime :D Az chce mi sie wstac od kompa i wyjsc na lekcje boxu :P Duzo akcji, sporo humoru + fajna kreska starej daty :)
|
Cytuj:
|
@up:
Przeczytaj jeszcze 885 - wyszłedł dzień po 884 Co do mangi - polecam, polecam. Ja sam zacząłem czytać mangę dość długo po obejrzeniu samego anime i choć jest dłuuuga - nie żałuję :D |
A ja zacząłem czytać mangę Fairy Tail. O dziwo, podoba mi się bardziej niż anime. A Erza w ogóle rządzi;-).
|
Ja tam Fairy Tail przestałem oglądać po "zniszczeniu" tej książki.
Od tamtego czasu nienawidzę nieskończonych anime. Te tygodnie do czekania dobijają. Samo anime fajne ale strasznie dużo podobieństw do One Piece widziałem (szczególnie w kresce!). Aż dziwne, że nie od tego samego autora. Muszę wreszcie dooglądać Higurashi... |
Jeżeli chodzi o Hajime No Ippo, to czy wychodzą jeszcze nowe odcinki New Challengera? Pamiętam, że kiedyś oglądałem i w którymś momencie przestały pojawiać sie nowe torrenty, a nie pamiętam żeby było jakieś zakończenie. : (
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06. |
|