Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Nari 02-03-2010 01:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milano8 (Post 2738167)
oo pierwszy raz widze ending ktory by mi sie podobal, a chodzi konkretnie o shakugan no shana oO Klimat <3 A co do anime, to chce zeby shana byla w rzeczywistosci i byla moja żoną aaaaaa ;(

No, ścieżka dźwiękowa z Shany I i II to chyba jedna z nielicznych kwestii jaka wyszła w tym anime dobrze. Sam mam ciągle kilka OSTów jeszcze :)

Corgar Frizz 02-03-2010 02:09

@Milano
Za późno, Shana jest moją waifu. Jak coś się nie podoba, to stań w kolejce i gdy dopchasz się na początek rzuć mi wyzwanie.

Nippah~!
Corgar Frizz

milano8 02-03-2010 04:04

@corgar
za shane dam ci lancelota super zmodyfikowanego i dorzuce ci gurena za darmoche, a i bedziesz mogl uzyc Testarosse z mego avatara na 30 dni. Deal ?

@nari
no narazie jak ogladam to anime nie jest takie zle, choc np takie porownanie to CG czy innych genialnych anime nie ma sensu, no ale na nude niezle wchodzi..
Btw. chyba jest juz 1 ep fsn repro~ czy jakos tak w niezlej kopi gdyz widzialem napisy na animesub, zarzuci ktos linkiem, nie torrentem ?

eerion 02-03-2010 05:30

@up:
Chcesz pyskatą idiotkę za żonę? O to żeś sobie wybrał.

Będę musiał obadać drugi sezon Shany, bo jak już dotknąłem tytułu to trzeba skończyć. Ale pierwsza część była w najlepszym wypadku przeciętna.
No a osta trzeba obadać.

Koszyk 02-03-2010 09:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smuggy (Post 2738140)
Koszyk jakiś konkretny gatunek? : P

Cos w stylu Bakemonogatari, CG.

Corgar Frizz 02-03-2010 11:17

@Milano
Eva 01 >>>> Lancelot, poza tym wolę tsunderę :) Do kolejki, innego sposobu nie ma.

@Eerion
Może i pyskata idiotka, ale jej płaszcz na zakupach jest niezastąpiony ^^

Nippah~!
Corgar Frizz

Nari 02-03-2010 16:25

Skoro już mówimy o dziewczynach z nazwiskiem .jpg, to najlepsza i tak jest Michiko z Michiko to Hatchiin:

http://gonein60fps.net/images/AnimeI...otohatchin.jpg
(ta czarna ;p)

Yuri_Hyuga 02-03-2010 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2738175)
@Milano
Za późno, Shana jest moją waifu. Jak coś się nie podoba, to stań w kolejce i gdy dopchasz się na początek rzuć mi wyzwanie.

Nippah~!
Corgar Frizz

Pogięło cię. Ona jest moją niewolnicą. Idź se do napalonej Pheles, albo co.

Corgar Frizz 02-03-2010 17:49

@Yuri
Spotkasz kiedyś na konwencie mnie, Rayze, albo w najgorszym wypadku Frizz&Rayza Combo, to pożałujesz tych słów :3

Nippah~!
Corgar Frizz

milano8 02-03-2010 18:00

@shana
wtf brat z siostra calujacy sie? EEee, jeszcze jakies sceny lozkowe to pojde po karabin i zrobie im rzez na chacie ;/

Rayza 02-03-2010 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2738324)
@Yuri
Spotkasz kiedyś na konwencie mnie, Rayze, albo w najgorszym wypadku Frizz&Rayza Combo, to pożałujesz tych słów :3

Nippah~!
Corgar Frizz

biedny Patryk....
jeszcze Sepha nie widział...

Corgar Frizz 02-03-2010 18:29

@Rayza
Nie bądźmy aż tak okrutni, Sephi to ostateczne rozwiązanie...

W Black Lagoonie trafia się jeszcze ciekawsze rodzeństwo ^^

Nippah~!
Corgar Frizz

Rayza 02-03-2010 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2738345)
@Rayza
Nie bądźmy aż tak okrutni, Sephi to ostateczne rozwiązanie...

W Black Lagoonie trafia się jeszcze ciekawsze rodzeństwo ^^

Nippah~!
Corgar Frizz

Powiedz to Agreserowi na wojnie...No mercy!
Cytuj:

This
Is

BALCON!

Yuri_Hyuga 02-03-2010 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2738324)
@Yuri

Nippah~!
Corgar Frizz

Będziesz cierpiał.

Tompior 02-03-2010 22:53

Zaczalem sobie ogladac Hajime no Ippo (juz 12 ep) - super anime :D Az chce mi sie wstac od kompa i wyjsc na lekcje boxu :P Duzo akcji, sporo humoru + fajna kreska starej daty :)

Argen 03-03-2010 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tompior (Post 2738468)
Zaczalem sobie ogladac Hajime no Ippo (juz 12 ep) - super anime :D Az chce mi sie wstac od kompa i wyjsc na lekcje boxu :P Duzo akcji, sporo humoru + fajna kreska starej daty :)

Podpowiem ci, że jeśli masz naprawde sporo czasu (właśnie skończyłem czytać 884 ep.) to manga jest jeszcze lepszym wyjściem od anime - pod warunkiem, że lubisz też czytać. Polecam, można się w Ippo zakochać : d

eerion 03-03-2010 00:58

@up:
Przeczytaj jeszcze 885 - wyszłedł dzień po 884

Co do mangi - polecam, polecam. Ja sam zacząłem czytać mangę dość długo po obejrzeniu samego anime i choć jest dłuuuga - nie żałuję :D

Nari 03-03-2010 01:03

A ja zacząłem czytać mangę Fairy Tail. O dziwo, podoba mi się bardziej niż anime. A Erza w ogóle rządzi;-).

Ghernie 03-03-2010 03:30

Ja tam Fairy Tail przestałem oglądać po "zniszczeniu" tej książki.
Od tamtego czasu nienawidzę nieskończonych anime. Te tygodnie do czekania dobijają.
Samo anime fajne ale strasznie dużo podobieństw do One Piece widziałem (szczególnie w kresce!). Aż dziwne, że nie od tego samego autora.

Muszę wreszcie dooglądać Higurashi...

Thero 03-03-2010 07:08

Jeżeli chodzi o Hajime No Ippo, to czy wychodzą jeszcze nowe odcinki New Challengera? Pamiętam, że kiedyś oglądałem i w którymś momencie przestały pojawiać sie nowe torrenty, a nie pamiętam żeby było jakieś zakończenie. : (

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06.