![]() |
|
@Kasia wez stary zawrzyj ryj i skoncz to gowno ktore zaczales bo z twoich postow wychodzi rozum 5-6 latka jebnij sie cegla mocno w glowe to ci moze sie pouklada ;]
|
HEHEEHEHEHEH , ALE BECZKA SMIECHU HEHEEHEH , BLOOD NIE WIEDZIALEM ZE Z CIEBIE TAKI JEBANY BIAŁAS . BLOOD PAMIETASZ JAK MI ZAPLACILES 200K ZEBYM CIE NA FORUM BRONIŁ?!!!!
HEHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHHEHEEHEHEHEHEEHEHEHWIHIHIHIHIHIH IHIHHIHISUPERSUCZKI.COM GEJURY.PL |
no w sumie kasia to ..|.. spier***aj
|
Kasia dokladnie zamknij morde na chuj na Blooda najezdzasz?
|
no faktycznie dalem ci 20kk zebys mnie bronil bo z twoi mzdaniem kazdy sie liczy moge cie dotknac? plx
|
Lepiej go nie dotykaj bo sie zarazisz!!
|
HAHAHAAHHA Maćku Blodowski dopierdoliłem sobie 350 kaps krety (Kreta - kreatyna ) I SIE TAK DO*****E ZE LEPIEJ ZEBYS MNIE NIE SPOTKAL NA ULICY , ALBO WPADNE DO CIEBIE NA DZIAŁÓWE I NIE BEDZIE CI DO SMIECHU :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evu l::evul:jA JESTEM SZEJKIEM W MOIM MIESCIE WZNIESCIE RECE W POWIECZE HEJ HO ZOBACZYMY F.N.B -FUJARY NIE MA BLOOD AHAHAHAHAHAHA
|
ej dama ty jestes debilem czy tylko udajesz?
|
Up chyba ty
Blood ty 20kk to nawet na Elagro.pl nie widziales (elagro.pl portal aukcyjny) |
Cytuj:
Co do Kasi ;> mowisz ze zawialo groza to wyjdz stad i bedzie spokoj :baby: |
o kurwa ale najebalem w gacie kurwa mac taki z ciebie kozak to wpadaj jeden z drugim do bialego najwieksze kozaki przy monitorze
wkocnu swoj swojego znajdzie dwa debile sie dobraly kasia z zanikiem pamieci a drugi z niedowładem mózgu no ale cóz zycie..... |
Pierdolisz
|
Podstawuwe to cza ukonczyc nobq ! <fak ju> <fakju 1>
|
Bo nie lubie jak sie najezdza na kogos kto nic zlego nie robi. Tylko cioty tak robia
|
Cytuj:
Cytuj:
|
:)
Jeszcze 8 Lvl-i Pare Questów i zaczynam grać Palkiem :]
http://img18.imageshack.us/img18/2307/uo0001d.jpg http://img18.imageshack.us/img18/uo0...pg/1/w1276.png |
Dama. ALE ZAMKNIJ PYSK!!
Dama zgaszony? |
Juz sie spusciles czy mam czekac?
|
Cytuj:
zadnych kompelmentow nie bedzie tepic frajerow ;] |
A moze frytki do tego?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:20. |
|