![]() |
|
@up OWNED!
|
Cytuj:
Naprawde?? Wzruszylem sie;(;(;(<bez ironii> Nie wiem poco taka karykatura jak ty sie wogole udziela. Wnosisz tu tylko pokaz swojej znikomej inteligencji. Wiec wyjdz i zamknij za soba drzwi Piona o/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
anegdociaz :
Popieram cala prawda o Youenie :) Youen niestety smutne ale w polowie prawdziwe przejzyj na oczy :) Albo zacznij bic lv i wbij 300 potem 400 i co dalej ? |
Cytuj:
|
mam delete za bota no niestety. ale lepiej zebyscie mnie nazywali botem niz zlodziejem. co do tego pana ktory pytal kim jestem. gralem kiedys na furorze ale podczas wojny wylapalem 3 bana
|
niezapomnij dodac ze masz rude wlosy a koledzy zlodzieje z dr nazywają cie RYŻY
-edit czekam na flejmy :} |
Faktycznie co do tego tramwaju ;)
|
Sprzedam konto na Tibia.pl Nazwa Bulbazaur
Cena 5 000 gold na Furorze. |
Cytuj:
|
@khazul
niestety masz pecha bo nie mam rudych włosów i nie mówia na mnie ryży. ale za to ty masz pedalski tatuaż ;> |
Cytuj:
|
O 13:44 minał mój super elo zajebisty ban o.O Ale spamu zrobiliście-.-
|
Cytuj:
@Anegdociarz No brak słów. Rozjebałeś wszystko i wszystkich tym postem ;D Ale chyba najbardziej Youena ;P Gz o/ |
Youen chce kogos pocisnac ale nie wie kogo , biedny chlopak wszyscy przeciwko niemu kazdy go cisnie i na rl i w tibi , na rl w sumie malo bo malo jest poza komputerem.
opalaj sie karol przed monitorem yoo:baby: |
|
Moderator działa. Khazul banned.
|
Ta yołen ogarnij się człowieku dalej myślisz, że jak masz ten chujowy tatuaż to fajny jesteś?:baby:
|
Juź nie można nawet przekleństw wykropkować bo uznają to za :
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:42. |
|