Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

eerion 04-03-2010 15:44

Ja na logu mam tapetę z wilkiem =3
Żadnych ecchi panienek ;)

milano8 04-03-2010 15:52

no ja na tapetce mam krag alchemiczny z fma

Pacz_knight 04-03-2010 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 2738812)
@Pacz:
Gintama koksi :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DDoS (Post 2738806)
@Pacz - Shakugan ofc.

No to co wreszcie? :confused:
Shane tak jak mowilem, przekladam juz od dawna. O samym anime nic niewiem (nie chcialem sobie psuc zabawy), a jedynie co wiem, to tylko info o tytulowej Shanie.
Natomiast jesli mowimy o Gintamie, to czytalem "trailery" tego dziela i sam klimat pewnie by mi sie spodobal. Ba! Bylbym pewnie w siodmym niebie, ale jest troche duzo odcinkow, a lepsze(?) wolalbym zachowac na pozniej, by moc sie roskszowac seria. ^^

Wiec jednak zaczne od Shany. ;p
A w szkole Azumanga wlasciwie w calosci przeczytana. Najlepszy motyw byl z gryzacym kotkiem. >.<

@topic
Bylbym chory, gdybym nie zmienil przynajmniej raz w tygodniu tapety na telefonie...

milano8 04-03-2010 18:28

chopacy kiedy mam obejrzec pelnometrazowke shany? po 1 serii czy po 2 ?

Smuggy 04-03-2010 19:20

<zuy śmiech> Clannad done.

Cieszę się, że to obejrzałem =D. Zdecydowanie zapamiętam chwile kiedy Fuko miała te swoje "odloty", Akio-san <3 , który ciągle mnie rozbawiał no i Sunohare,ofc dostającego ciągle jakieś lanie.
Seryjka jak najbardziej przyjemna i godna polecenia.

Zasysam After Story i jedziem dalej.

Gangrel 04-03-2010 19:47

Lol, ja na tapecie mam zdjęcie z Pienin z Lubaniem w Gorcach w tle xD

Grocix 04-03-2010 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tompior (Post 2738831)
Jeżeli słuchawkowy fetyszyzm można nazwać normalnym, to tak :D

Urusai, neee...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2738955)
Hmm mam nokie 6030 wiec nie mam zadnej tapety, wygralem?

Haha, no raczej :D

Koszyk 04-03-2010 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2738824)
Przerażacie mnie z tymi telefonami... :/ Ja mam taką, jestem jedyny normalny?

Hmm mam nokie 6030 wiec nie mam zadnej tapety, wygralem?

Grycan 04-03-2010 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 2738860)
@topic
Bylbym chory, gdybym nie zmienil przynajmniej raz w tygodniu tapety na telefonie...

Masz dziwne zboczenie. ;)

Mam do wyboru "Asura Crying" i "Chobits". Co oglądać najpierw?

Nari 04-03-2010 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grycan (Post 2738962)
Masz dziwne zboczenie. ;)

Mam do wyboru "Asura Crying" i "Chobits". Co oglądać najpierw?

Chobits to było kiedyś jedno z moich ulubionych anime, więc je polecam.

DDoS 04-03-2010 22:09

Chobits krótsze i według mnie o wiele lepsze od Asura Cryin.

Co do Asury, pierwsza seria była nawet fajna, druga jakoś już tak mi się nie podobała.

Side note: czyżby nikt już nie robił skanów Soul Eatera? 12 lutego miał się ukazać 70 chapter, tu marzec a chaptera jak nie było, tak nie ma.

Rayza 04-03-2010 22:34

@Grycan
bierz Chobits,zwłaszcza mange ^^

@SE
są : p
tu np:
http://www.mangareader.net/157/soul-eater.html

@tapeta
a ja na komorce Rin x Archer ^^ [nie hentai ani ecchi]

Koszyk 04-03-2010 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2738984)
@tapeta
a ja na komorce Rin x Archer ^^ [nie hentai ani ecchi]

Myslisz ze ktos w to uwierzy?

Rayza 05-03-2010 01:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2739013)
Myslisz ze ktos w to uwierzy?

nom, nie lubie mieć na tapecie ecchi ani hentai Dx,zbankrutował bym przez brak papieru...

Corgar Frizz 05-03-2010 13:18

Prędzej jajca by ci z przegrzania odpadły...

Nippah~!
Corgar Frizz

Rayza 05-03-2010 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2739094)
Prędzej jajca by ci z przegrzania odpadły...

Nippah~!
Corgar Frizz

Ty swoje straciłeś po pijaki,ale właśnie dlatego nie używam takich taper : <

kołbaś 05-03-2010 21:44

noz kufa mac te nowe mangi! wszystko sceny toz przed epickimi walkami itd groar, nic nie ma konkretnego. Ale
bleach
Ukryty tekst:
dziadziunio nizle na*******a z piastek

naruciak
Ukryty tekst:
ciekawe co tutaj wymysla ze epic technike ktora roz***** kosmos i wstrzasnie pieklem

milano8 05-03-2010 23:42

@up
o nie to znowu kolbas ;p ten co naslal zlego demona z piekiel na temat m%a ;p

@shakugan~
o dziwo 1 seria byla dobra, ale 2 to juz totalna wg mnie porazka jestem no coz dopiero po 6 odcinkach dopiero, no ale te odcinki sie tak dluzyly ze to masakra, nie wiem oni chcieli jakiegos clannada z tego zrobic czy bog wie co, ale napewno zawiodli widza ktory zapewne myslal ze beda tu fajne, ciekawe, smieszne walki, a nie jakies anegdotki o kuchartswie kto lepiej zrobi bento -.- Choc ze 2 seria dosc zaskakujaco sie zaczela, ale z ta hecate to juz jest nudne, jezeli wiecie o co chodzi (biale pole to spoil chyba). Mam nadzieje ze jeszcze cos bedzie ciekawego, a nie jakies pierdoly. CzeSiek

btw.
http://www.youtube.com/watch?v=U7mPq...layer_embedded
ale bym je przytulil wszystkie, tylko szkoda bo pewnie bobrzaste, ale zawsze to mozna zalatwic bez problemu ;p

Yuri_Hyuga 06-03-2010 11:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milano8 (Post 2739310)
@shakugan~
o dziwo 1 seria byla dobra, ale 2 to juz totalna wg mnie porazka jestem no coz dopiero po 6 odcinkach dopiero, no ale te odcinki sie tak dluzyly ze to masakra, nie wiem oni chcieli jakiegos clannada z tego zrobic czy bog wie co, ale napewno zawiodli widza ktory zapewne myslal ze beda tu fajne, ciekawe, smieszne walki, a nie jakies anegdotki o kuchartswie kto lepiej zrobi bento -.- Choc ze 2 seria dosc zaskakujaco sie zaczela, ale z ta hecate to juz jest nudne, jezeli wiecie o co chodzi (biale pole to spoil chyba). Mam nadzieje ze jeszcze cos bedzie ciekawego, a nie jakies pierdoly. CzeSiek

Nie czytałem light novels, ale ludzioki, co czytali, piszą, że jak trzecia seria będzie całkowicie w zgodzie z lnkami, to będzie masakra. Przebije obie dwie poprzednie serie (pozytywnie, oczywiście). Chociaż, nawet, jeżeli nie, to ja czekam na więcej Shany. Cóż z tego, że mam lachonarium w domu (powycinanych z papieru), jak nie mam tej jednej, niepowtarzalnej (no pewnie, w 666 anime jest taka sama prawie postać, i co!?) dziewuchy!?

Haa...haa...11eyes obejrzane. Trochę bardziej niż zjadliwe. Op i ed są dobre, bardzo (imho :x).
Co dalej! Jak się znajdzie, to Pandora Hearts zaczynamy. Jak nie, to Akira. No i potem jeszcze Gunslinger Girl i mamy przerwę przeznaczoną na oglądanie hentaiów...znaczy, przeznaczoną na naukę, na naukę!

Grycan 07-03-2010 13:33

Ha, kupiłem w końcu płyty, i po zgrywam sobie animce, i będę kolejne ściągał. ;)

@tapeta na telefonie
Na moim zagościła Kazami Mizuho. B)

@anime
Dopiero dzisiaj zabiorę się za Chobits, wcześniej nie było czasu. :/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53.