![]() |
|
Ja na logu mam tapetę z wilkiem =3
Żadnych ecchi panienek ;) |
no ja na tapetce mam krag alchemiczny z fma
|
Cytuj:
Cytuj:
Shane tak jak mowilem, przekladam juz od dawna. O samym anime nic niewiem (nie chcialem sobie psuc zabawy), a jedynie co wiem, to tylko info o tytulowej Shanie. Natomiast jesli mowimy o Gintamie, to czytalem "trailery" tego dziela i sam klimat pewnie by mi sie spodobal. Ba! Bylbym pewnie w siodmym niebie, ale jest troche duzo odcinkow, a lepsze(?) wolalbym zachowac na pozniej, by moc sie roskszowac seria. ^^ Wiec jednak zaczne od Shany. ;p A w szkole Azumanga wlasciwie w calosci przeczytana. Najlepszy motyw byl z gryzacym kotkiem. >.< @topic Bylbym chory, gdybym nie zmienil przynajmniej raz w tygodniu tapety na telefonie... |
chopacy kiedy mam obejrzec pelnometrazowke shany? po 1 serii czy po 2 ?
|
<zuy śmiech> Clannad done.
Cieszę się, że to obejrzałem =D. Zdecydowanie zapamiętam chwile kiedy Fuko miała te swoje "odloty", Akio-san <3 , który ciągle mnie rozbawiał no i Sunohare,ofc dostającego ciągle jakieś lanie. Seryjka jak najbardziej przyjemna i godna polecenia. Zasysam After Story i jedziem dalej. |
Lol, ja na tapecie mam zdjęcie z Pienin z Lubaniem w Gorcach w tle xD
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam do wyboru "Asura Crying" i "Chobits". Co oglądać najpierw? |
Cytuj:
|
Chobits krótsze i według mnie o wiele lepsze od Asura Cryin.
Co do Asury, pierwsza seria była nawet fajna, druga jakoś już tak mi się nie podobała. Side note: czyżby nikt już nie robił skanów Soul Eatera? 12 lutego miał się ukazać 70 chapter, tu marzec a chaptera jak nie było, tak nie ma. |
@Grycan
bierz Chobits,zwłaszcza mange ^^ @SE są : p tu np: http://www.mangareader.net/157/soul-eater.html @tapeta a ja na komorce Rin x Archer ^^ [nie hentai ani ecchi] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Prędzej jajca by ci z przegrzania odpadły...
Nippah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
noz kufa mac te nowe mangi! wszystko sceny toz przed epickimi walkami itd groar, nic nie ma konkretnego. Ale
bleach Ukryty tekst:
naruciak Ukryty tekst:
|
@up
o nie to znowu kolbas ;p ten co naslal zlego demona z piekiel na temat m%a ;p @shakugan~ o dziwo 1 seria byla dobra, ale 2 to juz totalna wg mnie porazka jestem no coz dopiero po 6 odcinkach dopiero, no ale te odcinki sie tak dluzyly ze to masakra, nie wiem oni chcieli jakiegos clannada z tego zrobic czy bog wie co, ale napewno zawiodli widza ktory zapewne myslal ze beda tu fajne, ciekawe, smieszne walki, a nie jakies anegdotki o kuchartswie kto lepiej zrobi bento -.- Choc ze 2 seria dosc zaskakujaco sie zaczela, ale z ta hecate to juz jest nudne, jezeli wiecie o co chodzi (biale pole to spoil chyba). Mam nadzieje ze jeszcze cos bedzie ciekawego, a nie jakies pierdoly. CzeSiek btw. http://www.youtube.com/watch?v=U7mPq...layer_embedded ale bym je przytulil wszystkie, tylko szkoda bo pewnie bobrzaste, ale zawsze to mozna zalatwic bez problemu ;p |
Cytuj:
Haa...haa...11eyes obejrzane. Trochę bardziej niż zjadliwe. Op i ed są dobre, bardzo (imho :x). Co dalej! Jak się znajdzie, to Pandora Hearts zaczynamy. Jak nie, to Akira. No i potem jeszcze Gunslinger Girl i mamy przerwę przeznaczoną na oglądanie hentaiów...znaczy, przeznaczoną na naukę, na naukę! |
Ha, kupiłem w końcu płyty, i po zgrywam sobie animce, i będę kolejne ściągał. ;)
@tapeta na telefonie Na moim zagościła Kazami Mizuho. B) @anime Dopiero dzisiaj zabiorę się za Chobits, wcześniej nie było czasu. :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |
|