![]() |
|
@up
Stone tomb za TP (-3 i -4 [hardcore :p]) |
Ja mam 87 lvl ED pacc tez mam i sie pytam gdzie mam expic?
mam duzo sd i uhow :) :D:D Prosze o SUper porade mlvl 73 |
wienc w dniu diziejszym zakupilem 147 elder druida na serwerze elera i mam pytanie gdzie mam expic z czerwonom czachom azeby mnie nie zabili? prubowalem tarpit tomba ale rzeby zdobyc lvl musialbym expic 21h prosze o inne propozycje
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
gdzie expić pallkiem 20lv skille 53/36 6mlv?? (gram na Guardii...)
na elfach w fortecy daje rade ale expić przez botterów nie idzie :| jest jakaś dobra miejscówka do expa na której botów nie ma?? |
Wlasnie mam taki malutki problem :(
mam 30 lvl FACC i expie raz za czas na OF'ie chyba kazy wie co to znaczy jak nie to pisze - Orc Fortress - Ostatnio bylem na cryptach pod dwarfami i kolo tego sa Cycki wszystkie rodzaje... Moze mi ktos podpowiedziec czy dobrze robie?? :) |
@up
na faccu na tym lvl lepszego expa nieznajdziesz chyba ze mintwalin @topic 28 sorc pacc steel helm spirit cloak brass legi bohy gdzie bede mial dobrego expa ( moze byc waste) czy nadadza sie cyce w yalahar? |
Witam,
Gdzie expić? 32 EK, 5 mlvl, skille 80/80, crown shield, crown armor, knight legs, crusader helmet, bright sword, bohy, all blessy, świeżo zakupiony PACC (wcześniej skillowałem go, a grałem na pacc na MS :D) Chcę mieć dobry exp/h, dużo kasy/loota, i mały waste (1 BP manasow na kilka h). Myślałem nad małym lub średnim campem barbów, ale nie chce mi sie za bardzo postmana robić, zeby odsylac loot. Albo hidden scarabami -2. Proszę o radę. |
gdzie mam expic palem na roku
|
Cytuj:
|
56 ek/ 71/68 dsm/rh/g-legi/vampirka/softy/relic sword/p ammy
Pacc/Postman - jest Gdzie expic zeby bylo duzo expa? (40k expa/h+) I zeby sie chociaz za softy zwracalo. Najlepiej, choc nie obowiazkowo bez uzycia manasow. Aby sie zwracalo |
frosty ale to chyba lepiej z bohami,
duzy kamp barby, mutated rat,dragi(yal) cos w magincan quater w yal |
35 Royal Pala
66 dist BoHy, blue legi, crown helm, noble arm, drago shield, royal spears. Gdzie wyciagnac ponad 40k/h ? Moze byc na zero z profitem. |
@up
Nie wiem jak ty, ale ja bym skillował xD |
53 knight
77/77 eq: crus helm, dsm, demonka, ornamented axe, boh facc :( gdzie moglbym expic aby wyciagac tak z 30k+ exp/h (najlepiej bez waste ;S) @down dzieki cipa pelno tam botow ;S |
@up
Mintwallin? :0 @down Zabronisz mi? :D GSy pojedyńczo na PoHu (na wszelki wypadek weź Time Ring, bo GS z Haste to ok. 65 lvl a ty 55 :s) |
@up
Jak nie wiesz to nie gadaj, kk? @topic 35 RP z BoHami 67 dist Gdzie expic by wyciagnac ponad 40k/h ? |
Palek
69 rp
81/62 Gdzie expic na yalahari, i nie tylko, moga byc lekkie waste ?? :D |
37 sorcerer
45 magic FACC od razu mówie, że kopalnie są zajęte... mi zależy na expie chociaż 20k/h |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:54. |
|