Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Only Danera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=49005)

Geraltinho 13-02-2009 22:00

Ludzie o co wam chodzi ja pierdole traktujecie mnie jak był bym w isno kurwa gadam z szafa bo go znam i lubię kurwa robię co chce a czy liżże mu dupę to moja sprawa ale jak chcecie już widzieć nie nie nie liże mu dupy proszę i sie odpierdolcie

Sawio 13-02-2009 22:10

smacznych rodzynek lila stars czy jak to sie pisze takie rodzyny w czekoladzie fioletowe opakowanie :)

Sirius92 13-02-2009 22:21

Niech se lize dupe komu chce ....
Inni maja na to wyjebane...
Tylko wam cos nie pasuje

Pzdr

Rafi89 13-02-2009 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Geraltinho (Post 2462958)
Ludzie o co wam chodzi ja pierdole traktujecie mnie jak był bym w isno kurwa gadam z szafa bo go znam i lubię kurwa robię co chce a czy liżże mu dupę to moja sprawa ale jak chcecie już widzieć nie nie nie liże mu dupy proszę i sie odpierdolcie

spokojnie :) bo Ci pikawa padnie i co wtedy? bez Twojego "lizodupstwa" niektórzy pewnie nie wytrzymają tak więc oszczędzaj się ;)

szczepan_m5 13-02-2009 23:38

Tak kazdy z was gada o lizaniu dupy itp,a zaloze sie ze kazdy z was to robil i to nie raz.Pamietam jak zaczynalem grac na danerze to tez lizalem dupy h lvl zeby miec ziomkow.Wiec Skonczcie pier***** bo sami idealni nie jestescie.W grze dupsko moze lizac gorzej jakby mial to zrobic w rl Uhuehueheu :D

catopierwszynajwiekszy 13-02-2009 23:48

http://img8.imageshack.us/img8/9854/uo0735qn2.jpg
http://img8.imageshack.us/img8/uo073...pg/1/w1276.png
Fun ots ;d

BudynMaro 14-02-2009 00:01

a tu macie filmik z ob z ots :P

http://wyslijto.pl/plik/fhkjrcst73

ten co nagrywal nie byl commanderem

Joseamnesia 14-02-2009 04:23

Na tym forum powinni dodac taki dopisek z data urodzenia wtedy moze by nie mowili jacy to oni sa dorosli :P bo tak narawde mozesz miec nawet 25 lat i bedziesz dzieckiem :) Bo jak mozna mowic ze jest sie dorosłym skoro 80 % nawet sie nie jest w stanie utrzymac sie finansowo i sepi od mamy zeby mu dała kase bo sam nie zarabia :P Dlatego ja własnie jestem dzieckiem :D

Lemiko 14-02-2009 04:26

@szczepan
Bez takich... nie każdy musi lizac dupsztala zeby sie wybic....

Ja wiem tyle, ze w grze zawsze postepowalem tak jak chcialem, pomagalem innym i po prostu bylem soba. Jesli cos mi sie nie podobalo to od razu wyskok :D pewnie niewielu z ludzi grajacych teraz kojarzy akcje z Tisbe... z reszta nie tylko takie.... nie zapominalem o starych kumplach tak jak niektorzy, ktorym lvl wali na leb... paymentow nie placilem, bo po co... JAK SIE BAWIC, TO SIE BAWIC! Nie mam sobie nic do zarzucenia i to mnie cieszy :D Ktorys mi cos wypomni?! Hah Pomagalem wiarze po hacku, a nawet wielu z nich dokladnie nie znalem... I co? Jeba*c hajs w tibii... WYJEBANE

Georgesso 14-02-2009 08:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mat155 (Post 2462945)
Uwaga panowie bo on wbil 100+ lvl teraz pan sie z niego robi :D napisze to co juz ktos predzej napisal "dobre skwary?":D

@Sirius92
jak sie kase pożycza to sie oddaje ;)

pozdro:)

Nie ktoś tylko mistrz Geo XD

Geralt podziwiam cIEBIE bardzo :) padając 2x od inso i płacąc im pewnie za nic(nie wiem) upierasz się, że jesteś za nimi :) niestety takich frajerów się nie szanuje bo jakbyś był za nimi to byś od dawna za*******ał na battelkach i im pomagał zamiast sobie expić spokojnie :) NIestety taka prawda, że dopóki nie dojdziesz do wara to będziesz zwykłym frajerem do pomiatania na serverze :) wy*******any z expowiska itp. I co im zrobisz? popłaczesz się na rl i powiesz, że tY kochasz inso? i jest wogóle OK.

Liczą się czyny ;) nie deklaracje na forum szczeniaku

Geo/

YoursOkO 14-02-2009 11:44

@Lemik

Z Tisbe pamiętam chyba jak 2 FE przywołałeś w carlin i jazda na niego ;p

@Budyn albo ktos tam

dajcie ip

Sirius92 14-02-2009 11:46

Exodis.pl xd

Koteq123 14-02-2009 12:13

SELL 61RP 69 days pacc

Witam mam na sell 61 rp skille 82/67 postac ma pirate outfit i full begar.Konto posiada 69 dni pacca.Cena wynosi 350k or soft boots :)

Wiecej na gg:6884081

Geraltinho 14-02-2009 14:04

Georgesso Masz jakiś problem ?? Co cię interesuje co ja robię kurwa napisałem że jestem za isno kurwo jebana na takich ja zlewam ale powiem tak mam wyjebane w takich pionów Kurwa czepiają się kurwa bele gówna Napisałem na forum ze wiem kto wygra i podro dla szafy to już lizanie dupy i już muszę być za isno kurwa gdybym był z inso bym był w warze ja jebie przemyście to i nie pisać na forum głupot

Mapacza 14-02-2009 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Geraltinho (Post 2463816)
Georgesso Masz jakiś problem ?? Co cię interesuje co ja robię kurwa napisałem że jestem za isno kurwo jebana na takich ja zlewam ale powiem tak mam wyjebane w takich pionów Kurwa czepiają się kurwa bele gówna Napisałem na forum ze wiem kto wygra i podro dla szafy to już lizanie dupy i już muszę być za isno kurwa gdybym był z inso bym był w warze ja jebie przemyście to i nie pisać na forum głupot

dziecko:baby: do szkoly albo w domu pocwicz pisanie z rodzina

Sirius92 14-02-2009 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Geraltinho (Post 2463816)

Gerald ty masz zaledwie 15 lat a wbijaszz na Geo ktory jest o pare lat starszy od Ciebie...
A jak ty masz jakis problem i uwazasz siebie za "Bossa" tibi to lepiej idz na Guardie i tam pekuj sobie na roku...:]

Skoncz pisac takie smieszne posty:]

Pzdr

Sirius92 14-02-2009 14:25

Szukamy Ekipy na Ots War!
wpierdol.sytes.net tu zakladacie postacie oczywiscie od razu macie 60 lvl
Ots pod tibie 8.40
Zapraszamy :]

pisac do :
Wpierdolxd - ja :D
Elian Druid - Gerald
Pewna Pani - Czesio

Geraltinho 14-02-2009 14:25

Sirius słuchaj by cie to nie w*****ło jak tak gadają o mnie ja nic nie mam to Georgesso to niech on też się odwali

Bozomero 14-02-2009 14:34

@Geralt

Wez sie naucz pisac wpierw ,a potem bedziesz tu spamowal!!!

Sirius92 14-02-2009 14:45

Gerald Geo mowi prawde...
Bo tak bylo jak padles 2x od inso to plakales i bales sie z pz wyjsc:]
Kazdy o tym wie...

Pzdr

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:51.