![]() |
|
Ludzie o co wam chodzi ja pierdole traktujecie mnie jak był bym w isno kurwa gadam z szafa bo go znam i lubię kurwa robię co chce a czy liżże mu dupę to moja sprawa ale jak chcecie już widzieć nie nie nie liże mu dupy proszę i sie odpierdolcie
|
smacznych rodzynek lila stars czy jak to sie pisze takie rodzyny w czekoladzie fioletowe opakowanie :)
|
Niech se lize dupe komu chce ....
Inni maja na to wyjebane... Tylko wam cos nie pasuje Pzdr |
Cytuj:
|
Tak kazdy z was gada o lizaniu dupy itp,a zaloze sie ze kazdy z was to robil i to nie raz.Pamietam jak zaczynalem grac na danerze to tez lizalem dupy h lvl zeby miec ziomkow.Wiec Skonczcie pier***** bo sami idealni nie jestescie.W grze dupsko moze lizac gorzej jakby mial to zrobic w rl Uhuehueheu :D
|
|
a tu macie filmik z ob z ots :P
http://wyslijto.pl/plik/fhkjrcst73 ten co nagrywal nie byl commanderem |
Na tym forum powinni dodac taki dopisek z data urodzenia wtedy moze by nie mowili jacy to oni sa dorosli :P bo tak narawde mozesz miec nawet 25 lat i bedziesz dzieckiem :) Bo jak mozna mowic ze jest sie dorosłym skoro 80 % nawet sie nie jest w stanie utrzymac sie finansowo i sepi od mamy zeby mu dała kase bo sam nie zarabia :P Dlatego ja własnie jestem dzieckiem :D
|
@szczepan
Bez takich... nie każdy musi lizac dupsztala zeby sie wybic.... Ja wiem tyle, ze w grze zawsze postepowalem tak jak chcialem, pomagalem innym i po prostu bylem soba. Jesli cos mi sie nie podobalo to od razu wyskok :D pewnie niewielu z ludzi grajacych teraz kojarzy akcje z Tisbe... z reszta nie tylko takie.... nie zapominalem o starych kumplach tak jak niektorzy, ktorym lvl wali na leb... paymentow nie placilem, bo po co... JAK SIE BAWIC, TO SIE BAWIC! Nie mam sobie nic do zarzucenia i to mnie cieszy :D Ktorys mi cos wypomni?! Hah Pomagalem wiarze po hacku, a nawet wielu z nich dokladnie nie znalem... I co? Jeba*c hajs w tibii... WYJEBANE |
Cytuj:
Geralt podziwiam cIEBIE bardzo :) padając 2x od inso i płacąc im pewnie za nic(nie wiem) upierasz się, że jesteś za nimi :) niestety takich frajerów się nie szanuje bo jakbyś był za nimi to byś od dawna za*******ał na battelkach i im pomagał zamiast sobie expić spokojnie :) NIestety taka prawda, że dopóki nie dojdziesz do wara to będziesz zwykłym frajerem do pomiatania na serverze :) wy*******any z expowiska itp. I co im zrobisz? popłaczesz się na rl i powiesz, że tY kochasz inso? i jest wogóle OK. Liczą się czyny ;) nie deklaracje na forum szczeniaku Geo/ |
@Lemik
Z Tisbe pamiętam chyba jak 2 FE przywołałeś w carlin i jazda na niego ;p @Budyn albo ktos tam dajcie ip |
Exodis.pl xd
|
SELL 61RP 69 days pacc
Witam mam na sell 61 rp skille 82/67 postac ma pirate outfit i full begar.Konto posiada 69 dni pacca.Cena wynosi 350k or soft boots :)
Wiecej na gg:6884081 |
Georgesso Masz jakiś problem ?? Co cię interesuje co ja robię kurwa napisałem że jestem za isno kurwo jebana na takich ja zlewam ale powiem tak mam wyjebane w takich pionów Kurwa czepiają się kurwa bele gówna Napisałem na forum ze wiem kto wygra i podro dla szafy to już lizanie dupy i już muszę być za isno kurwa gdybym był z inso bym był w warze ja jebie przemyście to i nie pisać na forum głupot
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A jak ty masz jakis problem i uwazasz siebie za "Bossa" tibi to lepiej idz na Guardie i tam pekuj sobie na roku...:] Skoncz pisac takie smieszne posty:] Pzdr |
Szukamy Ekipy na Ots War!
wpierdol.sytes.net tu zakladacie postacie oczywiscie od razu macie 60 lvl Ots pod tibie 8.40 Zapraszamy :] pisac do : Wpierdolxd - ja :D Elian Druid - Gerald Pewna Pani - Czesio |
Sirius słuchaj by cie to nie w*****ło jak tak gadają o mnie ja nic nie mam to Georgesso to niech on też się odwali
|
@Geralt
Wez sie naucz pisac wpierw ,a potem bedziesz tu spamowal!!!
|
Gerald Geo mowi prawde...
Bo tak bylo jak padles 2x od inso to plakales i bales sie z pz wyjsc:] Kazdy o tym wie... Pzdr |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:51. |
|