![]() |
Milan wygrał, kibicowałem Sevilli ale cóż... Brawo!
|
Tak więc... wątpił ktoś w Milan?
FORZA ROSSONERI! http://img239.imageshack.us/img239/125/acmilanzi2.pngacmilan24.com Podobało mi się zachowanie Seedorfa, który schodząc pokazał nazwisko Puerty, i Kaki, który albo wskazywał nazwisko Puerty, albo pokazywał, że ma to w dupie ; /. @down Nie, pisałem to, bo spodziewam się, że niektórzy już podnosili puchar z Sevillą. |
Ktoś pisał? Legia wygrała 2-0 i pozostaje pewnym Liderem
|
@Sven:
Zobaczymy za dwa lata jak cały skład Milanu odejdzie na emeryturę. Hehe. Jednak żarty na bok - szkoda, że Sevilla przegrała, gra dzielnie, no ale cóż, przyznaje to niechętnie - Milan w tym meczu był lepszy. Co oczywiście nie zmienia faktu, że Arsenal jest najlepszy :P @Down: W 2007 zremisowali 2:2 :P |
Cytuj:
btw http://uk.youtube.com/watch?v=jNw0j-xEw-U fuck spurs |
Kurwa!, Lampard kontuzja.
Ten tego, no Gz Milanowi. |
Cytuj:
topic* Milan byl lepszy,jednak dyscyplina taktyczna i znakomicie dobrani,uzupelniajcy sie nawzajem pilkarze w srodku pola potrafia zdzialac cuda,mam na mysli Pirlo,Seedorfa i Kake. |
Luis Figo zdecydował się, że pozostanie jeszcze rok w Interze Mediolan, a potem kończy karierę piłkarską
Szlag!Kim ja będę grać w fife?! Aha,to gratulacje dla Milanu,ale raczej ten mecz powinien się odbyć w tym dniu,raczej przełożyć.Ale Sevilla prowadziła,bo grała ze Antonio Puertą. |
Cytuj:
Bo Juve tylko w Serie A i ewentualnie Copa Italia może ich lać :P A za rok w LM (o ile ten srinter do LM się dostanie). PS Jutro 2 kolejka Serie A: Cagliari - JUVE! Będzie ciekawie ;> |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down: Logicznie rozumując to będzie rewanż z Barcą i zwycięstwo Arsenalu. |
I tak kazdy wie, ze Arsenal wygra LM :> W zeszlym roku nie wyszlo, ale w tym sie zrewanzuja.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Najlepiej zwalić na Mediolaniończyków |
Cytuj:
btw czy ja coś powiedziałem że Milan kupił Superpuchar Europy?? no chyba nie ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chce Ci tylko przypomnieć, że Milan potrafi dużo wykrzesać z doświadczonych zawodników. Poza tym, polecam Ci się zaznajomić z czymś takim jak 'taktyka'. Cytuj:
|
Cytuj:
PS 4 listopada - Juve vs Inter Pierwsze lanie Interu w tym sezonie. Myślę, że Milan i Juve powinny się zjednoczyć przeciwko Srinterowi ;[ |
Cytuj:
@up Racja ;) I jak choćby Adriano mógł trafić do interu?A ty maggic jesteś zagożałym fanem chelsea a jakoś o tamtejże korupcji nic nie mówisz :> |
Cytuj:
Cytuj:
I wiadomość z ostatniej chwili - Lassana Diarra w Arsenalu! Szkoda, że nie Wright-Phillips, ale Diarra w Arsenalu pokaże co potrafi ;) Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:57. |