![]() |
|
_WrD_ ładne masz kopytka ;D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dawno dawno temu zadalem pytanie na temat undead warlock w tym temacie.
odpowiedz nie byla jednoznaczna. tak wiec rozpoczalem poszukiwania po necie informacji na temat tej rasy z ta klasa. dowiedzialem sie ze taka mieszanka o ile jest klimatyczna to nie jest najlepszym wyborem. rowniez doszly mnie sluchy ze warlockow jest bardzo duzo... jednak wcale mnie to nie zniechecilo. dlatego tez wznawiam moje pytanie zadane wieki temu majac nadzieje ze wasze umiejetnosci jak i doswiadczenie od tamtego czasu sa o wiele wieksze. czy taka mieszanka w pvp jak i pve jest dobra? |
Cytuj:
|
Hmmm... Mam pytanie... Mianowicie zpatchowałem wowa z 2.3.3 na 2.4.0... Pograłem na wowscape i nie jest za fajny... Jak cofn±ć do 2.3.3? ^^
EDIT: Znalazłem xD Jakby kto¶ potrzebował: http://www.reaper-x.com/2007/09/29/h...ous-wow-patch/ |
Cytuj:
|
Dobra mam już gotowy PEłNY ZESTAW WoW-a wraz z TBC w wersji 2.3.3
Teraz polećcie mi jaki¶ fajny serw to znaczy żeby było na nim DUUUUżO ludzi a exp itp. mog± być takie samie jak na globaluB) A może powiedzcie gdzie wy gracie na jakim serwerze priv bo chce sobie z wami pograć.Obiecuję że nie będę noobować bo już znam sie nieĽle na tej grzeB) :) |
Naxxramas. Polski server(co jest sporym minusem) z expem 2x. Gram na nim i jest fajnie, calkiem sporo ludzi oraz kumpli w kij. Btw graj horda bo tam ally strasznie ssie i nooby sa(przegrywaja w pvp z kims o 10 lvl nizszym co 10lvl jest kolosalna roznica)
@down aha |
@up
2.3.3 ta? |
Cytuj:
|
Sluchajcie mam takie pytanie gdzie moglbym wymienic moje punkty honoru na cos ? :)
|
a kim grasz allience czy horda ? no i jak nie masz coanjmniej 2800 honoruy to nawet nie maszpo co tam isc.
|
Kołba¶ a jaki¶ zagraniczny ?
Bo na bank na zagranicznych gra o wiele więcej osób niż na polskim:) Btw. A na jakim serwie graczy ty Kołba¶ i autor tematu ?:D |
Cytuj:
RE: up Ja gram na oficjalnym. Auchindoun. Alliance. Re:2 up jak grasz alliance to idziesz do dwarven distric w Stormwind do budynku "K" cos tam( wchodzisz jakby do instacji) i tam jest kilku npc. RE: down AAA moj blad ;( |
to nie jest w dwarfen districk ale w tej starej dzielnicy po drodze do k1 czy tam m1. No i treinera dla rogali.
Ja gram na privacie Naxxramas no i z zagranicznych to moze AniWow. Podobno juz uruchomili berserk. |
Nie mam pojęcia jak wy możecie grać na privach. Gdy spróbowałem dawno temu, zniechęciłem się do tej gry na długie lata.
@Topic Postanowiłem dzisiejszy dzień spędzić pod znakiem treningu PvP frost magiem. S±dzę, iż z nie najgorszym wynikiem: http://img362.imageshack.us/img362/6...3246gr9.th.jpg Naprawdę zaj±łem 4 miejsce - na samym szczycie był gracz z Alliance (30+ killi, tylko 2 deathy), ale pod koniec walki wyszedł. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54. |