![]() |
Slayer Archi
Sep 16 2007, 03:37:26 CEST Killed at Level 104 by Kleyton and by Gerlimo |
z 4 guild które mają przewarę tzn LTK, CG , Vorst i NG moim zdaniem CG ma najepsze zgranie pozatym już widać że każdy się ich boi. A takie pierdolenie że Vorst miała już vanego w trapie i go puścili jest śmieszne. Wiadome że jakby Vany padł to potem z Vorst z 15 osób by padło zanim znowu ktoś z CG ; ]
|
Wg mnie cg nigdy do ltk sie nie dolaczy, przez to polaczenie duzo wrogow by sobie ltk narobilo, raz juz im memy odmowil.
Ciekawe co ma znaczyc powstanie Generation of License... |
Ahhh a co by było gdyby Hitler był z Jamajki i palił zioło ?
Pożyjemy, zobaczymy co i jak będzie. Na Obsidii jest dużo silnych postaci które lvl'owo są wyrównane. Wszystko może się zdarzyć :) |
Cytuj:
Powiem tylko w dupie byles i gowno widziales |
mimo na wzglad na stara znajomosc z azaredem ... uwazam ze azared juz obelixem nie jest :P tzn mamy juz duzo osob podobnych do niego z lvlem itd, nie ma takiego przebicia jak kiedys i wiele osob skorzystalo na czesciowym rozbiciu ng i huncie ls. duzo turkow ihiszpanow sie wybilo i teraz nie ma juz tak ze jest ng i opozycja, teraz ltk i ng 3 razy sie zastanowia poki kogos nie zabija !! zastanawiam sie tylko kto by mial rzadzic bo chyba nikt z 5 gildii ( ltk, ng,cg,vorst, rambo ) nie nadaje sie do rzadzenia takiego jakbysmy chcieli i nie raz rozmawialismy o tym na forum , o pa ng przekonalem sie na wlasnej skorze, o pa ltk przekonalem sie na wlasnej skorze, o pa azareda tez wiem duzo, a vanego hooda i jego ekipe tezznam nie tylko z tibii, rambosi pomimo wszystko ze bardzo szanuje Dodi brae i lubie tez maja swoje za uszami czyli nikt nie jest idealny lacznie ze mna i nie nadaje sie do rzadzenia, ewentualnie na forum kumple gildii rzadzacej bedachwalili sytuacje polityczna kumple pozostalych 4 gildii beda plakali ze gildia rzadzaca robi pa, przez prawie rok probowalem walczyc o lepsza obsidie ale nie wiem czy sa ludzie ktorzy w ogole o tym mysla, aczkolwiek chyba nie jest mozliwe pogodzenie nacji na obsidii i sprawiedliwy swiat w tibii to tylko czcze marzenia ludzi ktorzy nie patrza obiektywnie na wspolczesny swiat....
pozdro wracajacy do zdrowia wuja kiroy !! |
Ladna przemowa ale kazdy wie kto robi najwieksze pa na serwie :P
|
Knoxy widze czytanie ze zrozumieniem stoi u Ciebie na poziomie nie za wysokim. Chodziło mi o to że jakbyście sfragowali Vanego to potem od was by padł pod rząd 15 osób zanim znowu ktoś z CG.
|
Cytuj:
Slayer Archi Sep 18 2007, 17:19:30 CEST Killed at Level 101 by Vany Hod and by Aranol :o |
Romas powiem ci szczerze ze nie wiem :/ oswiec mnie plx bo powaznie mowie nie wiem .... a jak czytales mojego posta to napewno zrozumiales go dobrze i piszac tak napewno nie masz kumpli w zadnej gildii silnej poniewasz jesli amsz to nie jestes bezstronny bo wiadomo ze te gildie gdzie masz kumpli ciebie nie tkna :D pozdrawiam :D
|
A gdybym tak kupił tego Dorpaza za 1000 euro ? :S
|
widzialiscie nowe title cg ?
|
juma jeej padl od senaha i kogos tam , a wiec zaczyna sie polityka jak ostatnio hawki w ls :D pekowanko i problemy :D no ltk rzucilo konkretne wyzwanie rambosom :D ciekawe co zrobi zasa :D gratz decyzji przemyslanej :D
|
B) kiroyu looknij kto zabijl juma jeej ;] bo jak dobrze widze to nie senah tylko kto inny a ze kazdy Senaha zna :) to juz nie jego wina
8o8o8o xDD |
rtfl :D dobre dobre ale pozowl ze zostawie to bez komentarza :D
|
Hahaaha jak czasem czytam to co tu piszecie na temat LtK to buzia mi sie sama smieje. Nie chce mi sie wszystkiego prostowac bo troche tego duzo jest. A ty Wujek zastanow sie czasem co piszesz :P bo nie wiesz wszystkiego i najprawdopodobniej wiedziec nie bedziesz
Axel |
:)
A nad czym ma sie wuja zastanawiac? myslisz ze jak Senah nie zlapal fraga to znaczy ze go tam nie bylo? :P byl tam i tez mnie atakowal...
Zreszta to mowi samo za siebie: 08:32 Juma jeej [69]: po co wy znowu pkujecie? 08:32 Juma jeej [69]: teraz zacznie sie random i znowu po pizdzie bedzie 08:32 Senah [73]: nom i dalej tak bedzie srry jescze raz 08:33 Senah [73]: cho fast 08:33 Juma jeej [69]: czyli odpuszczacie wojne? 08:33 Senah [73]:no nie wygramy fakt ze na koniec oddal loota, ale blessy poszly sie ... |
taaa graaa jest pojeeeeebana zdrowo. a gracze jeszcze bardziej ; D
jak tak patrze na niektorych to do pacca powinni dawac gratis slownik (pl-ang i j. polskiego) wtedy mozna by sie zastanawiac nad wartoscia gry : P tymczasem pozdrawiam wszystkich tych ktorym choroba uniemozliwila wypad do sql. Yours Yofa zwany Nedo ; P |
axel : chyba juma wszystko wyjasnij i nie musze cie jechac na forum ??:P
signed oswiecony by axel wuja kiroy :D z usmiechem na twarzy :) |
slayer we lbie ci sie pierdoli czlowieku i to konkretnie ..a ty cos wiesz??GOWNO . to ze ty i reszta senahow ganeyow i tych nowych pro nobow w LTK NICZEGO dobrego nie wnosi do gildi .chyba ze ktos sie lubi z nich posmiac to wtedy rzeczywiscie.strasznych kozakow zgrywacie a naprawde gowno wiecie,gowno umiecie itd.nie wiem czemu kto kolwiek was invitnal...ofc nie to zebym nie trawil all nowych membersow bo paru jest naprawde spoko,ale ty i senah i wasza spolka wszystkich tylko w*****a .i dobrze ze sie rooknales bo juz wszystkim na vencie w*****ales swoimi okrzykami YE WE ROX I ROX I PARALIZE MOJ PARALIZ JESTEM ZAJEBISTY !!11 RZADZE !! WE ROX czlowieku opanuj sie i przynajmniej nie rob z siebie posmiewiska na forum ...
michal :* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:29. |