![]() |
sprawia wam przyjemnosc jezdzenie po sobie?? >.>
|
@upupupupup.
Aha. Ps.Pozdro Emigrant :D //Metek. |
ZXal czytac opinie tych ludzi ktorzy nigdy nie walczyli w wojnie, ja sam nie potrafie walczyc, jednak kiedy mielismy ekuipe na kyrze to zabilismy 100+ ludzi na 50 + lvl wiec wiecie. jednak pekowanie to cos innego niz war a kto nigdy tego nie doswiadczyl niech zamilknie. Shalom
|
Cytuj:
//Metek. |
chce ktos wspomuc polaka fre kaskom? :)
|
Witam
Wojna ? slyszalem ze byl jakis mass log na ayname czy cos Ciao Ellia |
|
Cytuj:
Cytuj:
ps. jeśli chcecie coś komuś udowodnić , to zróbcie to a nie dążycie do celu krętymi drogami. |
Akiryus knight'shade deded ;/;(
@gruhard "Btw. kto tam był na czym sneaku?" mozesz to na polski przetlumaczyc? |
"as usually they never succeed" (nieważne ze zdanie troche nie po ingielsku)- liczy się to, że po raz kolejny sie z was smieją...
jak już cos robicie, to wezcie zabijcie chociaz 1 osobę. Btw. kto tam był na czym sneaku? /Bartek |
Cytuj:
Dedlismy Akiryusa :< |
az sie boje z dep wyjsc
|
Cytuj:
Chętnie zobacze wojnę :evul:! Mam nadzieję, że to nie bedzie open > payment > pa style! /bartek EDIT: A JA FACC :< |
Kazdy mowi ze jest pro pvp mastah itp :D Przyjdzie co do czego to 1 osoby nie potraficie zabic :/ Polowa ludzi nadaje sie do tarcia chrzanu. Dlaczego swe zabija nas ?? bo co maja boty ?? nieee bo potrafia sie zoorganizowac. Malo mowia duzo robia ....
To chyba wy nie widzieliscie mnie w akcji ahaha :D Lolitka :)) |
ema zadufany w sobie pedauku
...ty byś nas wszystkim pokazał... <groza> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Siemano :D po pierwsze nie pedał- nie oceniaj ludzi po sobie. Po drugie was nie bede bil bo jestescie Polakami co najwyzej moge Swe :)) |
Ok to:
[ironia] zabij swe, zostaniesz królem iridii, bedziemy cie kochac i składac daninę w postaci wilgotnego napletka do buzi codziennie bez sobót i niedziel. Ponadto bedziemy dostosowywac sie do twich metod prowadzania serva, jestes genialny, wiec nie musimy ci mowic, że bedize prowadzil wszystkie akcje przeciw nieprzyjaciołom z niebiesko-żołtą flagą. Już teraz skocze do sklepu i kupie ci 1kg wazeliny, wiesz? brb![/ironia] A teraz już sie z dekompresuj do wielkosci atomu i spraw, o wielki, by twa elokwencja zarazała głupota w gronie twoich emo kolegow, a nie tu-nas. bóg zaplac(ił) |
Cytuj:
Dobre lecz nie najlepsze :) znowu mowisz ciagle o sobie "Emo kolegow" Coz nikt nie jest idealny. Po co macie mnie wyzywac ? Ja bym na waszym miejscu przeszedl do kon kretow - Rzady PIS haha bo mowieniem duzo nie zdzialacie :) Tez was Kocham ! Pan kaze sluga musi Wiec do roboty panowie :D |
Dobra zamiast narzynać i się tu kłucić można zrobić pojedynczego massloga na jakiegoś 80-100 lvla ubić go wstawić film na forum. Wtedy ludzie zobaczą że są tu osoby które chcą walczyć i ktoś do was dołączy podbuduje to morale o których już ktoś wspominał tylko się poprostu zorganizujcie (chętni na prawo niechętni wypad i tyle) będzie wiadomo kto chce iść na wojne powalczyć troche a kto niechce np. po tym co widziałem "dwadwa" chce walczyć co okazał gdy blokował dragonlair gdy mimm bił viffarna pare... dużo innych osób także chce walczyć tylko że samotnie nikogo nie zabije i niechce robić sobie kłopotów.
@Feav mówiłeś że odchodzisz to zorganizuj ekipe tych którzy odchodzą i zrób pożegnalne kilka akcji odszedłbyś w chwale :) @Adedin kto leaderem to wyjdzie w praniu najpierw trzeba mieć ludzi którzy będą chcieli coś zrobić. @o ots prawda tibia różni się od OTS thorius chciał was zaprosić do "sparingu" na ots co prawda uważam to za głupi pomysł ale cóż rób ta co chceta, choć na ots można poćwiczyć np. warianty taktyczne lub masslogi bo to jest podobne (rl mapa plx). Koniec tego posta myślę że coś mądrego tu wyskrobałem pozdro all. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:23. |