Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna. Punishers vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142495)

Siggurdius 11-02-2008 17:51

heheheh :)

Hassanoo 11-02-2008 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius (Post 1893656)
heheheh :)

zmień info w profilu nt gildii ; )

zeus1985 12-02-2008 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hassanoo (Post 1893841)
zmień info w profilu nt gildii ; )

Jeśli go lubią to wezmą z powrotem, ewentualnie zapłaci.

Gimlos 12-02-2008 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorrath (Post 1842963)
ale zrob go sam to jest cos..

Ze niby co?
Kompletnie nie wiem co sie tam teraz na Azurze dzieje, ale fajnie zobaczyc ze zabili Siggurdiusa. Jego plaszczenie sie na forum zawsze dzialalo mi na nerwy.
Co do Robbz - chlopaki musza miec jakis zayebisty tajny plan, bo z takim skladem to ledwo ludzi na pojedynczego fraga im starcza.

Siggurdius 13-02-2008 00:02

pozdro gimli :)

Cors Ent 13-02-2008 23:16

Cytat z Drazharma:

"z wanted nie mozna odejsc, a ten kto odejdzie musi odejsc tez z azury"
:D

co do Robbz - przeciez to jeden wielki zal i wygłupy coraz bardziej zdziecinniałego juz Douglasa
nikt mu nie powiedzial ze zart jest dobry opowiedziany raz, a nie powtarzany 10 razy dziennie w nieskonczonosc

Prokurator 14-02-2008 13:10

Cors - ty i twoje wypowiedzi to cały czas jeden wielki żart - i mnie one nadal śmieszą, a opowiadasz je w kółko.
Twój Prokurator.

Nuriel 20-02-2008 19:17

@Siggu

Czemu kończysz karierę? Chyba jeden zatarg z Wanted to nie jest powód? Chyba, że są poważniejsze...

Tak czy siak chętnie bym przygarnął Twój biedny eq (albo chociaż BOHy :P) :D

A tak serio - będzie z Tobą jakiś kontakt?

Siggurdius 21-02-2008 15:29

uznalem ze nawet jesli mialbym grac to z debilami pokroju avertego to nie ma sensu

bedzie kontakt, napisz do mnie pm to pogadamy, pozdrawiam

Dorbo_zla 24-02-2008 10:36

Eh to Sigg może teraz napiszesz kim jest Nestey Garette? Pamiętam daliście mi popalić. A co to Robzz to porwali sie z motykami na słonce

Vesso portes 27-02-2008 18:59

a wy sie dalej lejecie.. myslalem ze po tych 5 latach dacie se wkoncu spokoj :PP SF, wanted , punishers i inne omg ciagle cos na tej azurze :D

Freddd 24-04-2008 22:51

Pisalem to w innym temacie ale nikt mi nie odpisal wiec napisze to tu moze wreszcie dostane odpowiedz.
Jak sie ma teraz sytuacja na azurze bo nie gralem tu ponad pól roku i pewnie sie wiele pozmienialo. Ostatnio myslalem zreanimowac Kazura i zaczac dalej nim grac.

CzareKing 24-04-2008 23:12

Otoz teraz na serwerze zwanym Azura panuje wojna, uczestnicza w niej gildie Wanted oraz Mort Kell, Mort Kell o ile wiem zostalo zalozone przez niewyzytych szwedow, ktorzy nie potrafia usiedziec na tylku i chce im sie walczyc. Memberzy gildii Wanted, ktorych zdenerwowali lub na przezywali
liderzy owej gildii, doszli do Mort Kell. Wojna toczyla sie najpierw po mysli Mort Kell, W koncu Wanted sie przelamalo i rozgromilo Mort Kell na "open battle". Nastepnie Mort Kell zdobywalo coraz wiecej pojedynczych fragow, w koncu przyszedl kolejny open battle, Mort Kell niszczylo Wanted 3 do 0 az w koncu ekipa Drazharma sie przelamala i dobila Mort Kell do gleby ustanowiajac wynik bitwy na ok. 13 do 3. Po tej porazce Mort Kell znowu zdobywalo pojedyncze fragi, no i przyszlo ostatnie "wielkie battle" na Okolnir, gdzie Wanted rozgromilo MK prawie 20! do 0... Wszyscy mysleli, ze jest to juz koniec Mort Kell, ale nieoczekiwanie druzyna Mastera O zrobila masslogg na Kara Reis'a i to by bylo na tyle, mam nadzieje, ze juz wiesz o co chodzi.
Jesli chcesz filmy z owych bitew, pisz. :)

Eldyn 26-06-2008 14:24

Odrazu widac, ze jakis adv w lvlu czy czyms.

Maxpixel 21-08-2008 00:22

# UWAGA.
W poście "Elomelo1234" Jest netbot!
Weryfikacja na aktywność pakietów do serwera OwnTibia!

Pr0Stfu 05-11-2009 15:19

Ma któś jakieś stare filmiki z tej wojny?
Jak atk to prosił bym bardzo o wrzucenie tu i pod jaką tibie. :)

DetiVo 18-01-2014 06:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~ (Post 1786183)
Haha, Heg terrorysta. : D

@ Nosso

To idź się powieś, zrób przysługę ludzkości. Ale zanim to zrobisz, napisz proszę kim tak ważnym w Twoim mniemaniu jesteś ...

Pozdrawiam ...

I widzisz kolego, latka mijają a jeszcze nie raz usłyszysz o mnie w TVNie :) mimio wszystko pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:39.