![]() |
heheheh :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kompletnie nie wiem co sie tam teraz na Azurze dzieje, ale fajnie zobaczyc ze zabili Siggurdiusa. Jego plaszczenie sie na forum zawsze dzialalo mi na nerwy. Co do Robbz - chlopaki musza miec jakis zayebisty tajny plan, bo z takim skladem to ledwo ludzi na pojedynczego fraga im starcza. |
pozdro gimli :)
|
Cytat z Drazharma:
"z wanted nie mozna odejsc, a ten kto odejdzie musi odejsc tez z azury" :D co do Robbz - przeciez to jeden wielki zal i wygłupy coraz bardziej zdziecinniałego juz Douglasa nikt mu nie powiedzial ze zart jest dobry opowiedziany raz, a nie powtarzany 10 razy dziennie w nieskonczonosc |
Cors - ty i twoje wypowiedzi to cały czas jeden wielki żart - i mnie one nadal śmieszą, a opowiadasz je w kółko.
Twój Prokurator. |
@Siggu
Czemu kończysz karierę? Chyba jeden zatarg z Wanted to nie jest powód? Chyba, że są poważniejsze... Tak czy siak chętnie bym przygarnął Twój biedny eq (albo chociaż BOHy :P) :D A tak serio - będzie z Tobą jakiś kontakt? |
uznalem ze nawet jesli mialbym grac to z debilami pokroju avertego to nie ma sensu
bedzie kontakt, napisz do mnie pm to pogadamy, pozdrawiam |
Eh to Sigg może teraz napiszesz kim jest Nestey Garette? Pamiętam daliście mi popalić. A co to Robzz to porwali sie z motykami na słonce
|
a wy sie dalej lejecie.. myslalem ze po tych 5 latach dacie se wkoncu spokoj :PP SF, wanted , punishers i inne omg ciagle cos na tej azurze :D
|
Pisalem to w innym temacie ale nikt mi nie odpisal wiec napisze to tu moze wreszcie dostane odpowiedz.
Jak sie ma teraz sytuacja na azurze bo nie gralem tu ponad pól roku i pewnie sie wiele pozmienialo. Ostatnio myslalem zreanimowac Kazura i zaczac dalej nim grac. |
Otoz teraz na serwerze zwanym Azura panuje wojna, uczestnicza w niej gildie Wanted oraz Mort Kell, Mort Kell o ile wiem zostalo zalozone przez niewyzytych szwedow, ktorzy nie potrafia usiedziec na tylku i chce im sie walczyc. Memberzy gildii Wanted, ktorych zdenerwowali lub na przezywali
liderzy owej gildii, doszli do Mort Kell. Wojna toczyla sie najpierw po mysli Mort Kell, W koncu Wanted sie przelamalo i rozgromilo Mort Kell na "open battle". Nastepnie Mort Kell zdobywalo coraz wiecej pojedynczych fragow, w koncu przyszedl kolejny open battle, Mort Kell niszczylo Wanted 3 do 0 az w koncu ekipa Drazharma sie przelamala i dobila Mort Kell do gleby ustanowiajac wynik bitwy na ok. 13 do 3. Po tej porazce Mort Kell znowu zdobywalo pojedyncze fragi, no i przyszlo ostatnie "wielkie battle" na Okolnir, gdzie Wanted rozgromilo MK prawie 20! do 0... Wszyscy mysleli, ze jest to juz koniec Mort Kell, ale nieoczekiwanie druzyna Mastera O zrobila masslogg na Kara Reis'a i to by bylo na tyle, mam nadzieje, ze juz wiesz o co chodzi. Jesli chcesz filmy z owych bitew, pisz. :) |
Odrazu widac, ze jakis adv w lvlu czy czyms.
|
# UWAGA.
W poście "Elomelo1234" Jest netbot! Weryfikacja na aktywność pakietów do serwera OwnTibia! |
Ma któś jakieś stare filmiki z tej wojny?
Jak atk to prosił bym bardzo o wrzucenie tu i pod jaką tibie. :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:39. |