Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

Dawergo 26-03-2008 17:46

Nic do nikogo (mam na mysli ciebie gorti :D) nie mam ale zrobie WSZYSTKO aby nettona wyszedl z tego calo.

Kacperka 26-03-2008 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1973096)
1. Komu liżesz rowa? Każdemu, tak jak kiedyś barinasom i FTP. Tak samo jak podlizywałeś się po wojnie.

2. Ile wiem? Bardzo dużo. Napewno więcej od ciebie, a pozatym to nie mój "idol" tylko kumpel, no ale ty pewnie nie wiesz co to znaczy mieć kumpla. o.o

3. Nikt tu nie chce twoich komentarzy, powiem ci więcej, ja sram i leje na ciebie ;D

slowo "kazemu" nic nie znaczy.. Heh zabawne jest to jak wy to wszystko wiecie.. do kogo ja pisalem, komu dupe lizalem.. heh.. Problem w tym ze ja wiem ze nigdy w zyciu nie pisalem do zadnego ftp co slychac itp.. pisalem jedynie czy jestem hunted albo jak chcialem cos pisac, nic wiecej.. wiec widze ze wiecie o mnie wiecej niz ja.. gz:cup:
co do punktu 2 i 3 to piszesz identycznie jak gorti.. az zal odpisywac..

poreda 26-03-2008 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1973284)
slowo "kazemu" nic nie znaczy.. Heh zabawne jest to jak wy to wszystko wiecie.. do kogo ja pisalem, komu dupe lizalem.. heh.. Problem w tym ze ja wiem ze nigdy w zyciu nie pisalem do zadnego ftp co slychac itp.. pisalem jedynie czy jestem hunted albo jak chcialem cos pisac, nic wiecej.. wiec widze ze wiecie o mnie wiecej niz ja.. gz:cup:
co do punktu 2 i 3 to piszesz identycznie jak gorti.. az zal odpisywac..

Twoja kolejna wyczerpująca i powalająca odpowiedź.

Mendolina 26-03-2008 19:37

Ale żal -.-
Co do pa to też będę robił na polakach, ale nie wszystkich. Tylko do tych, którzy liżą dupę dla FTP i pomagają ubijac innych niewinnych pl lub innych ziomków też niewinnych.
Od Solara nawet paymenta nie będę chciał, po prostu nie pogra i tyle. Tymbardziej za ostatnie wrzuty i kłamstwa na mnie.

poreda 26-03-2008 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1973418)
Ale żal -.-
Co do pa to też będę robił na polakach, ale nie wszystkich. Tylko do tych, którzy liżą dupę dla FTP i pomagają ubijac innych niewinnych pl lub innych ziomków też niewinnych.
Od Solara nawet paymenta nie będę chciał, po prostu nie pogra i tyle. Tymbardziej za ostatnie wrzuty i kłamstwa na mnie.

Bój się bo zaraz nasz Bóg kacperka na ciebie naskoczy ;D

Kacperka 26-03-2008 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1973418)
Ale żal -.-
Od Solara nawet paymenta nie będę chciał

Sorry, nie moglem sie powstrzymac
HDUSHAUSDHUHSDFUAHSUFHAUSHFUAHSUFHAUSHFUASF

HellFrycek 26-03-2008 19:51

no to jest troche smieszne co piszecie xD

Kost123 26-03-2008 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1973433)
Sorry, nie moglem sie powstrzymac
HDUSHAUSDHUHSDFUAHSUFHAUSHFUAHSUFHAUSHFUASF

Te twoje posty z tym "sory ale nie moglem..." są tak wqurwiajace ze nie wiem i od tego sie tylko kłotnia zaczyna ; o wiec daj sobie z takim czymś spokój.
Ogólnie to kurwa jak na kłotnie na forum leci cos malo bluzgów =DD i nawet dlugie posty walicie =DD
A i zeby nie bylo ze napisałem tylko cos do Kacperki do teraz do all:
NIE KŁÓCIĆ SIE NA FORUM !!!!!!!!!!!!!!
albo wpierdool kurw.y :DD
bo pierdolicie glupoty : PP

Mendolina 26-03-2008 19:53

@Kacperka
Dziwne, że nie krytykowałeś kiedyś tak postów Hola, Neo jak ubijali pl :>, nie broniłeś np. mnie czy michalaka, ofc bez urazy do all :P.

Solar271 26-03-2008 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1973458)
@Kacperka
Dziwne, że nie krytykowałeś kiedyś tak postów Hola, Neo jak ubijali pl :>, nie broniłeś np. mnie czy michalaka, ofc bez urazy do all :P.

Ale Kacperka ma racje to jest zalosne, grozisz mi a kurwa w depo stoisz:D W ogole zobacz na swoj level jakos w gore nie rosnie . I ty masz jakas w ogole nadzieje ze bedziesz wolny? Nawet jak wygra SA to mam tam tylu znajomych ze bedziesz mi mogl obciagnac, albo znow hunta dostaniesz i w depo postoisz ^^ O wojnie wiem wiecej niz ty a w gildi ani w FTP ani w SA nie jestem. Kogo znasz z SA potusa ktory cwany w gebie tylko jest? zacznijcie dzialac i sie wychwalajcie bo ja czekam:]

Mendolina 26-03-2008 20:29

@up
OPKAOPKEOPAOPKEOAPKEOPAKPEOPAKOEPAKOPEKAOPEKAOPEKA OPEKA
!!!
Owned :D :D:D:D:D:D:D

Nie no ziomuś respect, nie bij mnie plz k? Bo mnie pół SA zhunci potem aff :/. A myślałem, że Potus mnie uratuje z tej opresji :(.

Nie no stary wymiatasz :D

Ja, Neo, Gorti, jesteśmy chyba jedynymi pl w SA, którzy wiedzą co będzie jutro, pojutrze i za miesiąc w tej wojnie.
A jak chcesz to możesz załatwic mi hunta u SA, chętnie się posmieję, jak ciebie wyśmieją :PPP.
Shaka'Frukt - zapomnij o tym charze ;x, on jest pusty, a jest w SA, bo jest, chciałem wyjśc bo i tak na free acc nic nie pomogę tym bardziej, że już na tym charze nic nie ma, ale Renato powiedział, żebym został.

Kost123 26-03-2008 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1973554)

Ja, Neo, Gorti, jesteśmy chyba jedynymi pl w SA, którzy wiedzą co będzie jutro, pojutrze i za miesiąc w tej wojnie.

A ja ? a Ja? Zapomniałes? eee :( foch :( :baby: ;( :confused: :(
Tez wiem ale BEDZIE BEKA!!!!!!!WIEM ALE NIE POWIEM AAHHAHAHHA!

Solar271 26-03-2008 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1973554)
@up
OPKAOPKEOPAOPKEOAPKEOPAKPEOPAKOEPAKOPEKAOPEKAOPEKA OPEKA
!!!
Owned :D :D:D:D:D:D:D

Nie no ziomuś respect, nie bij mnie plz k? Bo mnie pół SA zhunci potem aff :/. A myślałem, że Potus mnie uratuje z tej opresji :(.

Nie no stary wymiatasz :D

A jak chcesz to możesz załatwic mi hunta u SA, chętnie się posmieję, jak ciebie wyśmieją :PPP.
Shaka'Frukt - zapomnij o tym charze ;x, on jest pusty, a jest w SA, bo jest, chciałem wyjśc bo i tak na free acc nic nie pomogę tym bardziej, że już na tym charze nic nie ma, ale Renato powiedział, żebym został.

Ok zobaczymy jak SHAKA albo DESTROYER padnie ^^ czy napiszesz cos tutaj czy ci glupio bedzie ^^ poczekamy zobaczymy I skoro tyle wiesz co bedzie to czemu nic nie robisz tylko w dp stoisz? Bo taki z ciebie gracz Bot i jazda czasem zeby zaszpanowac powyzywasz kogos w dp ^^

Kost123 26-03-2008 20:56

Kurwa nie ten temat :O

@down
sorka :D to twoj stary, a ocokaman?:D

Solar271 26-03-2008 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kost123 (Post 1973613)
neostrada? ; o

twoja stara ^^?

Mendolina 26-03-2008 21:30

@Solar
Shaka nie padnie bo nie wyjdzie z pz, bo nic tam nie ma ^.-, a wogóle ja nie wyzywam nikogo w dp, a to co było wczoraj do Bloodmastera to był żart :baby:, ale dzieci nie rozumieją.

Co masz do Destro? On nie uczestniczy w wojnie, jest neutral, ale ok ubij go to zobaczymy kto zaraz po tym padnie ^.^

poreda 26-03-2008 21:30

@Kacperka
Robisz się coraz bardziej żałosny, ale chuja nie uda ci się nas skłócić ;D

@Kost
Wychujali cie haha XD

poreda 26-03-2008 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1973623)
twoja stara ^^?

A właśnie, Barinasy już niedługo za dużo nie zdziałają, wiec lepiej nie rób sobie wrogów.

Kost123 26-03-2008 21:37

Nie lubie was jestescie "bee.." chłopaki : D

Solar271 26-03-2008 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1973717)
@Solar
Shaka nie padnie bo nie wyjdzie z pz, bo nic tam nie ma ^.-, a wogóle ja nie wyzywam nikogo w dp, a to co było wczoraj do Bloodmastera to był żart :baby:, ale dzieci nie rozumieją.

Co masz do Destro? On nie uczestniczy w wojnie, jest neutral, ale ok ubij go to zobaczymy kto zaraz po tym padnie ^.^

DESTRO to ty jestes i ja to wiem:p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:59.