Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Arcania - Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191384)

Thuygioshok 25-11-2008 09:50

to tylko dowodzi ze zadal najwiecej obrazen+dobil, wroce do domu to obejrze

ywemytus 25-11-2008 12:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2349107)
@UP

Ani Gali, ani Ames, ani Goral go nie zaatakowali, wiec gdzie frag w 4 osoby?

rzucali m walle, trapowali? mogli stac w jednym miejscu i blokowac jak cos tylko wyjscie, ciekawe co wtedy. Z reszta mogliscie zrobic duela na innej miejscowsce. Bez popisu.
Ogolnie nie ma czym sie chwalic imo.

Revisin 25-11-2008 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mhm (Post 2349066)
Widze ze u was dalej solo oznacza frag w 4+ osoby :/

Pamietam kiedyś niewiem była to wojna chyba SB vs DPFT jeden z Sbków walczył z jakimś ms'em z DPFT albo SF. RP ten miał niewiem około 60 - 70 lvla a ten sorc około 120. Sędzia całego duela był Krecik de'omerta. Walka odbyła się na drodze do warlockow. Jedyną zasada była taka ze MS ten nie mógł walic UE. Bił i bił tego palka i nic nie mógł zdziałac, tracił manasy, tracił sdki, tracił wszystko. Ludzie z SF i DPFT dawali mu bpkami z manasami bo ten MS by padł od 60 lvla i było by posmiewisko na całą Arcanię. Podawali mu te manasy i inne bpki aż w końcu zauważyli, że to nie ma sensu bo i tak go nie zabije to walnął UE i zabił tego palka. Jednym słowem ciota, ciotą zostanie na zawsze. Tak samo w tym filmiku niby mu nie pomagają a jednak pomagają.

Lafa_elo 25-11-2008 15:16

to byl ten ubek oziris i mial chyba56 lvl ale po co o tym wspominales on sie lubi tym jarac tak samo vis hurem w xefa :DDDDDDDDD

kamsz 25-11-2008 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Revisin (Post 2349315)
Pamietam kiedyś niewiem była to wojna chyba SB vs DPFT jeden z Sbków walczył z jakimś ms'em z DPFT albo SF. RP ten miał niewiem około 60 - 70 lvla a ten sorc około 120. Sędzia całego duela był Krecik de'omerta. Walka odbyła się na drodze do warlockow. Jedyną zasada była taka ze MS ten nie mógł walic UE. Bił i bił tego palka i nic nie mógł zdziałac, tracił manasy, tracił sdki, tracił wszystko. Ludzie z SF i DPFT dawali mu bpkami z manasami bo ten MS by padł od 60 lvla i było by posmiewisko na całą Arcanię. Podawali mu te manasy i inne bpki aż w końcu zauważyli, że to nie ma sensu bo i tak go nie zabije to walnął UE i zabił tego palka. Jednym słowem ciota, ciotą zostanie na zawsze. Tak samo w tym filmiku niby mu nie pomagają a jednak pomagają.

jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj, bo nikt mu manasow nie dal

bemko 25-11-2008 15:39

byl filmik nawet, podawali i to bylo widac ;d

Gallanonim513 25-11-2008 15:39

TO BYLEM JAAA!!!! hahaha lafa do tej pory zazdrosci mi tego duela ;) fakt faktem gadalem o tym z krecikiem jak juz bylismy przyjaciolmi :* xD i prawda byla taka ze faktycznie nikt nie dawal mu manasow, ale i tak bylo smiesznie ;)
btw. ja mialem wtedy 54 lvl bo pamietam ze brakowalo mi 1 do p boltow a fert mial 126

kamsz 25-11-2008 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemko (Post 2349368)
byl filmik nawet, podawali i to bylo widac ;d

ciekawe skad film miales ze strony ferta, bo on nie krecil rotfl, a innego sposobu na dowod nie widze

fail

Thuygioshok 25-11-2008 15:50

AHAHAHAHHAHAHA NAJS DUEL MENZ! po1 i chyba najwazniejsze on nic o tym nie wiedzial, pokapowal sie jak skonczyl mu sie suplajs po2 bil go ancient, pozniej 2(dostawal hity+paralize) po3 rzucali mwalle ciagle tak ze nie mogl chodzic... dobry duel ;];];];];]

Filush_ 25-11-2008 16:18

1.Typ był zesrany, zaskoczony.
2.On nie walczył, on uciekał.
3.Poszedł expić a nie się bić.
4.Biorąc pod uwage, że były tam accient scaraby to immortal trio tylko działało na korzyść Fenixa.

Tak, prawdziwy duel.

Koszyk 25-11-2008 16:57

@UP
A widziales kiedys sprawiedliwy duel? Bo ja nie i chyba nigdy nie zobacze.

Rycerz_ktory_walczy 25-11-2008 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2349485)
@UP

Pooglądaj filmiki z camów i zobaczysz. Tylko u nas na arcanii nie umieją walczyć jak mężczyzni 1 vs 1 tylko wychodzą z huj wie kim bo sami się boją. Koszyk powiedzmy że jeśli by sie umowili oni sami we dwoje na taki duel nie wiadomo jak by to się potoczyło a walenie magic walli itp to tylko pokazujecie jacy tak naprawdę jestescie.

A co do walki ozirisa to powiem tylko tyle bo to już i tak historia ale mam pytanie do Krecika.

W jakim celu Fert Mardo wyrzucał puste bpki z vialkami ?

bo odpowiedz chyba każdy zna, nie miał capa na kolejne bpki proszę teraz o twoją opinię na ten temat. Z góry dzięki za odpowiedz :)

Lucek93 25-11-2008 17:08

Cytuj:

@UP

Niewiem czy Filush ale ja widziałem prawdziwy duel na Arcanii. Moze nie byl on do konca prawdziwy ale w jakims stopniu byl nie to co tutaj . Byla to walka Damoona z Lamusem . Poczatkowo walka byla 1 na 1. Potem Damoon na jakims 180 lvlu nie dal rady ubic Lamusa na niewiem max 140 lvlu, prawde mowiac to damoon dostawal nawet po dupie. Damoon niewiedzac jak zaradzic na ten fakt wezwal kumpla no a " dwoch na jednego to banda lysego " i zabicie lamusa nie stanowilo juz problemu. Duel jak najbardziej prawdziwy no ale niestety do czasu bo jebany arab wiedzial ze nic dla lamusa nie jest wstanie zrobic wezwal kumpla i wtedy zakonczyl sie prawdziwy duel

kamsz 25-11-2008 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rycerz_ktory_walczy (Post 2349488)
Pooglądaj filmiki z camów i zobaczysz. Tylko u nas na arcanii nie umieją walczyć jak mężczyzni 1 vs 1 tylko wychodzą z huj wie kim bo sami się boją. Koszyk powiedzmy że jeśli by sie umowili oni sami we dwoje na taki duel nie wiadomo jak by to się potoczyło a walenie magic walli itp to tylko pokazujecie jacy tak naprawdę jestescie.

A co do walki ozirisa to powiem tylko tyle bo to już i tak historia ale mam pytanie do Krecika.

W jakim celu Fert Mardo wyrzucał puste bpki z vialkami ?

bo odpowiedz chyba każdy zna, nie miał capa na kolejne bpki proszę teraz o twoją opinię na ten temat. Z góry dzięki za odpowiedz :)

nawet jesli wyrzucal to nie jest zaden dowod, nikt z sf nie dostal pozwolenia na dawanie mu jakichkolwiek supp i nikt mu ich nie dal, mozliwe, ze wywalil, bo ktos mu chcial dac, ale nie dostal na to pozwolenia

Thuygioshok 25-11-2008 17:48

lol mogliście chociaz wbic pz mu i napisac ze sie bije 1 na 1 bo skad mial widziec o,O

Thuygioshok 25-11-2008 17:54

Cytuj:

@UP

ja widzialem. a to na tym filmie to nie byl duel. bardziej mi to przypominało akcje gdzie tylko 1 osoba z teamu ma wolne fragi a reszta pomaga jak moze(co zreszta robiła)

Thornak 25-11-2008 18:17

Duel ? Keruz miał mało mf bo kończył expic, a pojedynek w którym jedna z stron jest przygotowana, a druga nie to raczej napść. Chieliście zaszpanować i potyrać Keruza jaki niby on jest cienki, a tylko kompromitujcie sie dalej.
Pozdrawiam.

SnoziSF 25-11-2008 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Revisin (Post 2349315)

Zajebiste posmiewisko by bylo... zabij 120 msem 60 pala bez uzywania ue i wtedy pisz takie pierdoly. Oczywiscie chodzi mi tu o ustawiane solo, a nie dorwanie jakiegos pala na dlach i jebniecie w niego sdkiem. Ja osoboscie na zadne tego typu walki bym sie nie ustawial, a jesli nawet to wolalbym zlamac zasady walki, niz stracic lvl, ktory sie meczy 8h. W tej grze niestety nie istnieje cos takiego jak honor. Ta gra jest pod tym wzgledem troche niedopracowana, ktos kto ma 120 lvl powinien z reka w dupie zlozyc 2x gorszego od siebie, w tej chwili jak ktos jest przygotowany na atak jest to prawie niemozliwe. Mnie kiedys Damoon dopadl na efie i tez nie mogl mnie zlozyc przez 10 minut (ja 82, on 160-170), co wiecej, gdybym mial sd to typ by padl.

bemko 25-11-2008 20:54

taaaaak jeszcze mogles dodac, ze nawet jakby turbano kumple damuna przylecieli, walnalbys 2ue i wszyscy by padli. potem sie obudziles. dla wiekszosci tibia to zabawa a nie rl zycie, ale ty chyba zyjesz pixelami, a tak smiales sie z innych pro pefałpe

"tibia to zuo"

Filush_ 25-11-2008 21:10

Cytuj:

@UP

No wiadomo, ale chodziło mi o to aby podkreślić, że to nie jest nawet podobne do duela. Zreszta po co Ja sie produkuje skoro ames, fenix i cienty gali ogarniaja i wogle...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:00.