![]() |
to tylko dowodzi ze zadal najwiecej obrazen+dobil, wroce do domu to obejrze
|
Cytuj:
Ogolnie nie ma czym sie chwalic imo. |
Cytuj:
|
to byl ten ubek oziris i mial chyba56 lvl ale po co o tym wspominales on sie lubi tym jarac tak samo vis hurem w xefa :DDDDDDDDD
|
Cytuj:
|
byl filmik nawet, podawali i to bylo widac ;d
|
TO BYLEM JAAA!!!! hahaha lafa do tej pory zazdrosci mi tego duela ;) fakt faktem gadalem o tym z krecikiem jak juz bylismy przyjaciolmi :* xD i prawda byla taka ze faktycznie nikt nie dawal mu manasow, ale i tak bylo smiesznie ;)
btw. ja mialem wtedy 54 lvl bo pamietam ze brakowalo mi 1 do p boltow a fert mial 126 |
Cytuj:
fail |
AHAHAHAHHAHAHA NAJS DUEL MENZ! po1 i chyba najwazniejsze on nic o tym nie wiedzial, pokapowal sie jak skonczyl mu sie suplajs po2 bil go ancient, pozniej 2(dostawal hity+paralize) po3 rzucali mwalle ciagle tak ze nie mogl chodzic... dobry duel ;];];];];]
|
1.Typ był zesrany, zaskoczony.
2.On nie walczył, on uciekał. 3.Poszedł expić a nie się bić. 4.Biorąc pod uwage, że były tam accient scaraby to immortal trio tylko działało na korzyść Fenixa. Tak, prawdziwy duel. |
@UP
A widziales kiedys sprawiedliwy duel? Bo ja nie i chyba nigdy nie zobacze. |
Cytuj:
A co do walki ozirisa to powiem tylko tyle bo to już i tak historia ale mam pytanie do Krecika. W jakim celu Fert Mardo wyrzucał puste bpki z vialkami ? bo odpowiedz chyba każdy zna, nie miał capa na kolejne bpki proszę teraz o twoją opinię na ten temat. Z góry dzięki za odpowiedz :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lol mogliście chociaz wbic pz mu i napisac ze sie bije 1 na 1 bo skad mial widziec o,O
|
Cytuj:
|
Duel ? Keruz miał mało mf bo kończył expic, a pojedynek w którym jedna z stron jest przygotowana, a druga nie to raczej napść. Chieliście zaszpanować i potyrać Keruza jaki niby on jest cienki, a tylko kompromitujcie sie dalej.
Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
taaaaak jeszcze mogles dodac, ze nawet jakby turbano kumple damuna przylecieli, walnalbys 2ue i wszyscy by padli. potem sie obudziles. dla wiekszosci tibia to zabawa a nie rl zycie, ale ty chyba zyjesz pixelami, a tak smiales sie z innych pro pefałpe
"tibia to zuo" |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:00. |