![]() |
Carrota, to solarium czy nacierasz twarz marchewką?
down: też go widziałam, gdyby te dwie głupie kozy nie wzięły szejków do tego pomieszczenia, mogłoby to się inaczej skończyć. ale i tak nigdy nie pójdę na solarium ;) |
@Dolor
lepiej nie, bo jescze bedziesz zalowal ... to bedzie dramatyczne przezycie z dziecinstwa jak bedziesz dorosly $___$ NA WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=37004&page=42 @ Pani K. jezeli to przez karotke tez zaczne wcierac, a do solarium nie pojde bo widzialam zuy film przez ktory mam uszczerbek na psychice. boje sie ze zjaram sie tam... ;/ (oszukac przeznaczenie chyba 3) |
Ładna jesteś :) nie przesadzaj że brzydka tylko zdjęcie technicznie tak słabo wyszło jak by było robione z tel. komórkowego
|
nieee robione cyfrowka tylko ja je powiekszylam bo na tym normalnym prawie nic nie bylo widac :P
|
Sexi rajstopki.
|
@murderer,
Zaraz zwymiotuję... A myślałem, że to ja mam odmienną seksualność... |
wymiotowc, bo ktos ma odmienna orientacje seksualna ? brak tolerancji czy ironia ?xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mmm... sa na to dwa wytlumaczenia :
1) jestem bi (tak moj chlopak mowi) 2) jestem poprostu INNA pozdro ;] |
Cytuj:
PS. sie odezwał, nie pasztet -.-. |
Cytuj:
|
@up,
Ja tam nie widzę żadnych epitetów. |
Cytuj:
@down Ależ ja jestem spokojny. :) |
Cytuj:
|
@up,
Stary, czujesz różnicę między "na żarty" i "na serio"? @topic, Taka jest prawda, że "lepsze" ma zawsze przesrane ze strony większości "gorszej". Nie będę tu animizował kto jest tym lepszym i kto gorszym, bo mnie potem zabijecie. PS. Nadawanie cech ludzkich/istot żywych słowu "lepsze" to personifikacja czy animizacja? Teoretycznie to zwierze też może mieć przesrane, tak jak człowiek, więc chyba to animizacja? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |