![]() |
Cytuj:
Właśnie oto mi chodzi oto link: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1266531 :D Uswiadamiajmy ludzi |
thx>>>>;) za linka
|
Padłem pierwszy raz na tej wojnie, wkońcu Panowie!
Jun 17 2006, 02:50:41 CET Killed at Level 81 by Xhue Oczywiście, nie padłem jak to wygląda na pierwszy rzut oka przez jakiegoś nooba z Wanted Academy, Last przybiegł i obaj sprzedali mi Ue, było ciekawie :D Niestety, ja sie tym nie przejmuje. Jak wiadomo Last Varior padł w odwecie :) Jun 17 2006, 03:06:56 CET Killed at Level 114 by Sandra Magnus Pozdrawiam, wojna trwa ;) |
@xhue a ja myslalem ze ty jestes szpicel :)
a tu jednak bic ci sie zachcialo ludzi powodzienia :) juz ja sie taba zaopiekuje jak masz reda ;D |
Drazharm i reszta osób z wanted to zasrane cioty kradna ,oszukuja i leca w h** ja sie hamie najebie kasztanie jeden
|
Cytuj:
Takie bajki z V shieldem to ty babci wcisjak jak ci bajke na dobranoc czyta Ja Ty Last i wiele innych osob dobze wiedza dlaczego ten typ padl wiec nie proboj udzwac znawcy i kozaka ze padl przez price list |
Azura umiera
|
azura will never fall....
not this time XD dzieki ludzia pokroju Draza rodza sie tacy ludzie jak: shanoz, sathan, gammbler, czy anarchos ktoremu nie odpowiedzialem gdy spytal sie mnie czy chce kupic protekcje (oczywiscie) po wyjsciu z dp zaczal mnie lac :D Gosh ;D n/c |
LOL
Last Varior chyba sie z H**** na głowy pozamieniał. Myśli, że jest drazharm albo chuck noris. Mam pomysł może niech założy kabaret na azurze bo to mu wyszło. |
@up
cos Ci zart niewyszedł :p |
Cytuj:
|
Jak cos ci sie niepodoba to po co to piszesz na forum
to nie jest lista zal.pl Lord Sensej Jun 20 2006, 02:14:16 CET Killed at Level 97 by Sandra Magnus and by Sathan Bell |
Waiting for new server
@Azura
Peace and Love :D |
Jun 22 2006, 02:51:07 CET Killed at Level 109 by Sandra Magnus
Pozdrawiam! =] |
Minavand
Jun 21 2006, 23:37:44 CET Killed at Level 125 by Xajaki and by Xaviour ^^ |
Cytuj:
gratz !!!!! i pozdro dla calego DOF :P:P:P:P |
Cors do boju , kupuj pacc i jazda. ;)
|
Cytuj:
O widze cos sie dzieje to moze ja tez powroce i troche powalcze. Pozdro dla all ludzi Franco De'lago;) |
nono Azurka jeden z najbardziej porytych servów.myślałem że wanted wygrało już na sete a tutaj miłe zaskoczenie
miłej gry:-) |
dlaczego tak podniecacie sie zabiciem jakiś 100~ lvli i już mowicie ze wygraliscie... Rozumialbym ta euforie po zabiciu Drazharma, Urbexxa czy kogoś więcej znaczacego dla rozwoju sytuacji, ale jak nie macie sie czym podbudowac to mozecie i tym ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |