![]() |
Daj ktos link do jakiegos fajnego filmiku z wara z xereny ogladalem juz 2 trapy zulina i tak mi sie spodobalo ze chce jeszcze :) szkoda tylko ze pier***ony mitzumek podkulil ogon i dal loga xP
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no moj kolega kina ~50 tez zostal zabity przez grupke szwedow za nic wiec nie mowcie ze szwedzi tacy cacy a polacy ble
|
Cytuj:
Ps: samemu tym postem potwierdziles ze polacy to homofobi i szumowiny Cytuj:
|
@Skramer
Bzdury gadasz, albo sam nie wiesz. Hacknal go ktos z WbK. NIejeden znajomy od was mi to powiedzial :)
|
@ 2up.
Zgadzam się robią to rzesze znoobialych ppl. @up Zapewniam że to nikt z WBK. P.S. Czasem tu są takie durnoty pisane, że huh ale czasem nawet ciekawe rzeczy ;o] |
16:26 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Zeptoo. He was killed by Gladast. |
16:40 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Bo Daywalker. He was killed by Korun Dore. |
17:05 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Happy Elder of Boat. He was killed by Helluxzii. |
Huehueheu co sie teraz dzieje? Jakieś polowanie XD
|
Hail Wannabe Kamikaze:P
Pozdro dla Bonczka, chłopca wybrańca, który przeżył, czy jakoś tak... xD! Liczę że Wannabe Kamikaze zrobi porządek na Xerenie, ale także źle życzę Untorze... |
No open battle jest a ja moge sobie pozwolic na realcje na zywo xD
Takze jak cos to daje znac :)) |
Mam nadzieje, ze ktos nagrywa ; p
|
Napewno Kavare nagrywa to niech wrzuca szybko filmik z tego battle ;p.
Z tego co widać po fragach to zacieta ta bitwa 8o |
Juz po walce...
MY: Urza Wander -.- May 09 2007, 17:28:55 CEST Killed at Level 101 by Xazez May 09 2007, 16:58:08 CEST Killed at Level 101 by Mitzum and by Snustorr Oni: Bo Daywalker May 09 2007, 16:40:55 CEST Killed at Level 78 by Helluxzii and by Korun Dore May 09 2007, 17:05:03 CEST Killed at Level 85 by Korun Dore and by Helluxzii |
Chyba niczego nie pominalem... nie wiem jak Zeptoo liczyc (thx for dsm ^.-) ;s... Walka byla zacieta xD
|
Nie daje filmu bo jest nudny i długi. Padl Zeptoo, Bo Daywalker i Happy Elder~. Od nas Urza 2x, kupowal blessy po dedzie i go w kazzo dojebali w trapie. ;)
|
No i co z tego ze nudny , moze dla kogos bedzie ciekawy. Daj plx :D
|
Cytuj:
tym razem remisowy bez dedow(praktycznie)?:p to pewnie jak w szachach graliscie :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:58. |