![]() |
Cytuj:
ej mr. wanna be cool, tak naprawde w jego wypowiedzi jest tylko jeden bląd, nie liczac przecinkow. "na" wojnie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Burniasty Chyba niepotrzebnie napisalem tego posta z lista bledow. Szkoda mojego czasu na tlumaczenie pewnych rzeczy, oraz miejsca na serwerach forum. <skrucha> @down Zapraszam do zapoznania sie z regulaminem tegoz forum ;) |
Czy to jest forum o poprawnej pisowni w j. polskim lub angielskim czy raczej forum na temat wydarzen na swiecie Selena chyba wam sie zaczyna mylic powoli to chyba nie to miejsce :)
|
Sorry w przyszlosci sie postaram.Mam nadzieje , ze juz nie bedziecie mieli powodow do pisania ,ze Sidar jest be stfu itd. Oczywiscie zawsze znajda sie ludzie , ktorzy tak beda sadzic no ale co ja na to poradze niech sobie gadaja tyle ich.
Szarancz : wracaj nie ma na co czekac zawsze pare godzinek dziennie mozna rekreacyjnie spedzic na tibii , napewno bedzie duzo zabawy moze nawet zabijesz mnie pare razy na poprawienie humoru :( :D |
"Sidar jest fe i be" xD
A tak naprawdę to Sidar jest fajny bo mnie dzisiaj chciał na hydery zabrać xD |
Co do opisow:
@Khazud Nie wiem kim jestes ale to jest troche lamowate podszywac sie pod kogos (laros feleon). Pewnie wpisales go dla zartu ale bynajmniej dla mnie on nie jest zabawny, bo laros zawsze byl i bedzie jednym z moich najlepszych kumpli z tibii; poza tym nalezy mu sie szacunek. Jeden z hlvl ktorzy zrobili najmniej PA przez cala swoja gre( o ile on w ogole zrobil jakas akcje PA, bo o zadnej nie slyszalem). @Marczio Zauwazylem ze Ci sie wiek zmienil w opisie. Wiec chyba miales urodziny, Jak tak to najlepszego :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Masz racje sidar jeszcze cie dojade ;) |
O rly? Kupisz moze jakiegos chara za to co dostales za Quetha :) ?
|
@Koti
Oww :@ Mi tez zlozysz zyczenia jak mi sie zmieni w podpisie wiek ;d? |
Sidar naprawde juz mi sie nie chce po tobie jezdzic na forum itp uwierz mi ale jak widze u na tym forum i na tibia.com jak piszesz takie pierdoły to musze znowu cie zrugac.Po pierwsze primo co to oznacza ze człowiek jest SFTU XDDD oo nie to mnie rozjebało ;D:D:D:D:D:
Po drugie primo nie wiem czy czytałes drugi raz swoj post na tibia.com bo naprawde jest on na poziomie 4 klasy podstawowki Noi po trzecie primo jesli masz rzeczywiscie ta 5 z polskiego to angielski zaliczasz chyba w sierpniu xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
rozmieszyl mnie post thal xarina, o paymencie dla phoenix units. wojna nie trwa nawet tydzien, a ten juz chce paymenty, lmao :D w ogole co do tej wojny symphony of deth vs phoenix units, lavande godzine przed open battle zebrał ponad 10 osób takich jak queth, xyriela, stonhard, lady of selena, zumoni i pare lepszych shooterow, a my jednak wyszlismy an ten open, huj ze wiekszosc z nas padla, ale przynajmniej sie nie balismy. kilka osob sie wyplacilo, ale ja , thorval i wiele innych osób nie mamy zamiaru sie wyplacac, bedziemy dalej walczyc. balu kto ci tak powiedzial? reason wojny jest taki ze kery ją chcial, myslal ze rozjebie nas tak jak gildie leony dekalyi - 40 lvlowa gildia. to kery chcial napisac deklaracje i to ona chcial tej wojny i ją ma. wroce do tej payment listy, jest naprawde smieszna :D
|
Cytuj:
Nikt ci nie karze czytac tego co pisze... i co Ci przeszkadza w tym co pisze? W Elblagu na Twoich dzielnicach zapewne nie bywam wiec tez nie wiem o co sie czepiasz Ten Twój nick to jakas aluzja? Edit: dla jasnosci mi tez thal nie przeszkadza ale skoro insynuuje jakies brednie a potem wymysla te pierdoly to sorry... sa jakies granice. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kupie chara za real kase ? Zreszta ciebie tez kiedys dojade ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:42. |