Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

behi 27-03-2007 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1336335)
Przyganial kociol grankowi?

Jak bedziesz sam pieknie pisal czysta Polszczyzna, to wtedy rob takie uwagi innym ;)
Wybaczcie, ale nie moglem sie powstrzymac!

@Thin
A cos ty lyknal, ze hacka dostales?

ej mr. wanna be cool, tak naprawde w jego wypowiedzi jest tylko jeden bląd, nie liczac przecinkow. "na" wojnie.

Marczio 27-03-2007 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sidar (Post 1336938)
A vidfamne bez nas tez by chuja osiagneli bo dzieki nam mogli expic na nich tez Nocturny robily PA wiec zorjentuj sie w sytuacji potem pierdol swoje:]

i tu mi wypada sie zgodzic.

zalfik 27-03-2007 18:28

Cytuj:

a co do mojej skladni i ortografii to z polskiego mam 5 ale dla takiego kretyna jak ty nie mam zamiaru sie starac pisac posty.

Jest tutaj tez paru innych "nie-kretynow", ktorzy czytaja Twoje posty i to dla nich moglbys sie potarac ;)

@Burniasty
Chyba niepotrzebnie napisalem tego posta z lista bledow. Szkoda mojego czasu na tlumaczenie pewnych rzeczy, oraz miejsca na serwerach forum.
<skrucha>

@down
Zapraszam do zapoznania sie z regulaminem tegoz forum ;)

Shifos Wielki 27-03-2007 19:19

Czy to jest forum o poprawnej pisowni w j. polskim lub angielskim czy raczej forum na temat wydarzen na swiecie Selena chyba wam sie zaczyna mylic powoli to chyba nie to miejsce :)

Sidar 27-03-2007 21:44

Sorry w przyszlosci sie postaram.Mam nadzieje , ze juz nie bedziecie mieli powodow do pisania ,ze Sidar jest be stfu itd. Oczywiscie zawsze znajda sie ludzie , ktorzy tak beda sadzic no ale co ja na to poradze niech sobie gadaja tyle ich.

Szarancz : wracaj nie ma na co czekac zawsze pare godzinek dziennie mozna rekreacyjnie spedzic na tibii , napewno bedzie duzo zabawy moze nawet zabijesz mnie pare razy na poprawienie humoru :( :D

Rebell 27-03-2007 22:04

"Sidar jest fe i be" xD
A tak naprawdę to Sidar jest fajny bo mnie dzisiaj chciał na hydery zabrać xD

KotiConqueror 27-03-2007 22:14

Co do opisow:

@Khazud

Nie wiem kim jestes ale to jest troche lamowate podszywac sie pod kogos (laros feleon). Pewnie wpisales go dla zartu ale bynajmniej dla mnie on nie jest zabawny, bo laros zawsze byl i bedzie jednym z moich najlepszych kumpli z tibii; poza tym nalezy mu sie szacunek. Jeden z hlvl ktorzy zrobili najmniej PA przez cala swoja gre( o ile on w ogole zrobil jakas akcje PA, bo o zadnej nie slyszalem).

@Marczio

Zauwazylem ze Ci sie wiek zmienil w opisie. Wiec chyba miales urodziny, Jak tak to najlepszego :P

szelbisz 27-03-2007 22:31

Cytuj:

...a co do mojej skladni i ortografii to z polskiego mam 5 ale dla takiego kretyna jak ty nie mam zamiaru sie starac pisac posty...

Nie najlepiej świadczy to o poziomie twojej szkoły w takim razie. A poziom swojej "składni i ortografii" pokazujesz właśnie w swoich postach bo to jest twój realny poziom. Każdy się może postarać w szkole i napisać dobrze klasówkę/dyktando itp.

Queth 27-03-2007 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sidar (Post 1337458)
Sorry w przyszlosci sie postaram.Mam nadzieje , ze juz nie bedziecie mieli powodow do pisania ,ze Sidar jest be stfu itd. Oczywiscie zawsze znajda sie ludzie , ktorzy tak beda sadzic no ale co ja na to poradze niech sobie gadaja tyle ich.

Szarancz : wracaj nie ma na co czekac zawsze pare godzinek dziennie mozna rekreacyjnie spedzic na tibii , napewno bedzie duzo zabawy moze nawet zabijesz mnie pare razy na poprawienie humoru :( :D

Masz racje sidar jeszcze cie dojade ;)

Iomer Thunderblade 27-03-2007 23:50

O rly? Kupisz moze jakiegos chara za to co dostales za Quetha :) ?

KubaGuzikkk 28-03-2007 00:45

@Koti
Oww :@ Mi tez zlozysz zyczenia jak mi sie zmieni w podpisie wiek ;d?

NapalonaMisia 28-03-2007 01:17

Sidar naprawde juz mi sie nie chce po tobie jezdzic na forum itp uwierz mi ale jak widze u na tym forum i na tibia.com jak piszesz takie pierdoły to musze znowu cie zrugac.Po pierwsze primo co to oznacza ze człowiek jest SFTU XDDD oo nie to mnie rozjebało ;D:D:D:D:D:
Po drugie primo nie wiem czy czytałes drugi raz swoj post na tibia.com bo naprawde jest on na poziomie 4 klasy podstawowki
Noi po trzecie primo jesli masz rzeczywiscie ta 5 z polskiego to angielski zaliczasz chyba w sierpniu xD

Tininho 28-03-2007 01:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1336335)

@Thin
A cos ty lyknal, ze hacka dostales?

Moj kuzyn lyknal u mnie na kompie :) , ale mysle ze sie nie poddam i jakos bede dalej gral xD .Puki co na ta sprawe poprostu lache wykladam =D Pozdro 4all :)

szelbisz 28-03-2007 01:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NapalonaMisia (Post 1337842)
Po pierwsze primo co to oznacza ze człowiek jest SFTU XDDD oo nie to mnie rozjebało ;D:D:D:D:D:

Chłopak zapomniał postawić kropkę albo przecinek po "sux" już dajcie spokój :)

KotiConqueror 28-03-2007 03:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KubaGuzikkk (Post 1337817)
@Koti
Oww :@ Mi tez zlozysz zyczenia jak mi sie zmieni w podpisie wiek ;d?

Jezeli tylko to zauwaze to oczywiscie ze tak. Kazdemu powinno sie skladac zyczenia w dzien urodzin ( albo tuz po urodzinach gdy innej opcji nie ma :P )

Lenrock 28-03-2007 10:36

rozmieszyl mnie post thal xarina, o paymencie dla phoenix units. wojna nie trwa nawet tydzien, a ten juz chce paymenty, lmao :D w ogole co do tej wojny symphony of deth vs phoenix units, lavande godzine przed open battle zebrał ponad 10 osób takich jak queth, xyriela, stonhard, lady of selena, zumoni i pare lepszych shooterow, a my jednak wyszlismy an ten open, huj ze wiekszosc z nas padla, ale przynajmniej sie nie balismy. kilka osob sie wyplacilo, ale ja , thorval i wiele innych osób nie mamy zamiaru sie wyplacac, bedziemy dalej walczyc. balu kto ci tak powiedzial? reason wojny jest taki ze kery ją chcial, myslal ze rozjebie nas tak jak gildie leony dekalyi - 40 lvlowa gildia. to kery chcial napisac deklaracje i to ona chcial tej wojny i ją ma. wroce do tej payment listy, jest naprawde smieszna :D

Schnap 28-03-2007 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PatrzKomuUfasz (Post 1338123)
Schnapi ty juz kurwa mnie od dawna w*****asz, to ze thal tak pisze i co robi to niech sobi robi mi to jakos nie przeszkadza, ale kurwa czytajac to co ty piszesz, i jak cwaniakujesz po elblagu i w tym tolkmicku? (czy jakas inna wioska). Mam kurwa chcec sie przejsc do tego ekonomika czy gdziekolwiek sie uczysz i zajebac gonga w leb. :evul:

Patrz Komu Ufasz...

Ehhhe... Taki juz jestem, nie da sie mnie zmienic ;)
Nikt ci nie karze czytac tego co pisze... i co Ci przeszkadza w tym co pisze?
W Elblagu na Twoich dzielnicach zapewne nie bywam wiec tez nie wiem o co sie czepiasz
Ten Twój nick to jakas aluzja?
Edit: dla jasnosci mi tez thal nie przeszkadza ale skoro insynuuje jakies brednie a potem wymysla te pierdoly to sorry... sa jakies granice.

Marczio 28-03-2007 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KotiConqueror (Post 1337541)
Co do opisow:
@Marczio

Zauwazylem ze Ci sie wiek zmienil w opisie. Wiec chyba miales urodziny, Jak tak to najlepszego :P

11 marca, dzieki :)

behi 28-03-2007 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PatrzKomuUfasz (Post 1338123)
Schnapi ty juz kurwa mnie od dawna w*****asz, to ze thal tak pisze i co robi to niech sobi robi mi to jakos nie przeszkadza, ale kurwa czytajac to co ty piszesz, i jak cwaniakujesz po elblagu i w tym tolkmicku? (czy jakas inna wioska). Mam kurwa chcec sie przejsc do tego ekonomika czy gdziekolwiek sie uczysz i zajebac gonga w leb. :evul:

Patrz Komu Ufasz...

Ta zapewne to zrobisz i spierzesz go na KWAŚNE JABŁKO EHEHHEHEHEHEHEHEHE

Queth 28-03-2007 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade (Post 1337767)
O rly? Kupisz moze jakiegos chara za to co dostales za Quetha :) ?

Kupie chara za real kase ?
Zreszta ciebie tez kiedys dojade ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:42.