Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

krzysiek033 25-01-2007 19:33

Wszyscy tak narzekaja ale pomyslcie. Co ty bys zrobil na miejscu NS. Masz hlvl chara i co? Piszesz retired w commenta i sie wiecej nie logujesz? Przynajmnie teraz gdy im juz nie zalezy popekuja sobie for fun. Kazdy tak narzeka a na ich miejscu robil by to samo.

Rev'ico 25-01-2007 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek033 (Post 1221995)
Wszyscy tak narzekaja ale pomyslcie. Co ty bys zrobil na miejscu NS. Masz hlvl chara i co? Piszesz retired w commenta i sie wiecej nie logujesz? Przynajmnie teraz gdy im juz nie zalezy popekuja sobie for fun. Kazdy tak narzeka a na ich miejscu robil by to samo.

nareszcie ktos madry uzasadnil moje/nasze działanie
thanks;)

Amyks 25-01-2007 19:56

Cytuj:

@up Rzeczywiscie uzasadnil. Sam bym lepiej tego nie zrobil

Jezeli jestes normalny to pewnie robisz tak. Jednak jezeli jestes niedowartosiowanym, niewyzytym dzieckiem ktore jest codziennie bite na powitani w szkole, a nauczyciele go pierd**a razem z innymi to rzeczywiscie, trzeba sobie uzyc i sie komus odwzajemnic bijac go w grze. Niektorzy sprawiaja wlasnie takie wrazenie.

Rev'ico 25-01-2007 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amyks (Post 1222085)

Jezeli jestes normalny to pewnie robisz tak. Jednak jezeli jestes niedowartosiowanym, niewyzytym dzieckiem ktore jest codziennie bite na powitani w szkole, a nauczyciele go pierd**a razem z innymi to rzeczywiscie, trzeba sobie uzyc i sie komus odwzajemnic bijac go w grze. Niektorzy sprawiaja wlasnie takie wrazenie.

LOL , konkretnie cie POJEBALO.
to ze z nudów po prostu lubie sobie z qumplami popekowac to znaczy ze jestem niedowartosciowany? Na wszystkich serverach jest pkowanie , PA , itp a to ze ty jakis no lifer ktory uwaza tibie za drugie zycie a NIE WIDZI ZE TO JEST GRA i sadzi ze jak ktos jest jakis w grze to taki sam w rl no to sorry ... pozatym wez sie chlopie zastanów co ty piszesz a jak sie niepodoba to wy*******aj na NON PVP!!! Tam przynajmniej cie nikt niezabije
PS . właśnie cip soft zalozyl 2 nowe swiaty , wybiez sobie ktory i powodzenia :)

jescze raz.

CRY ME A RIVER.

I btw , niemasz zielonego pojecia o moim rl a piszesz takie bzdury z czym wlasnie pokazujesz swoja mega osobowosc "DOROSŁEGO " człowieka.

przepraszam za wulgaryzmy ale mnie wpienil kolesX(

Guardian anubite 25-01-2007 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amyks (Post 1222085)

wyszły 2 światy nonpvp zapraszam tam bo widać nie znasz zasad PVP!

Wala 25-01-2007 20:29

Ja osobiście nielubie światów non-pvp, bo tam niema zabawy :(

NO to wszysc co tak płaczą:baby: zapraszamy na non-pvp :) Może tam coś osiągniecie bo nikt was niezabije, no chyba że poddacie sie po 1-2 padnieciu od monsterka :o

ps. berylke mogli by zmienić na PvP-enforced :p

dzony 25-01-2007 21:43

Cytuj:

no pewnie ze beda padac , zaczela sie era wyniszczania tego servera ( ale rym , lol )
hehehehehe... jestes moim bogiem!! to powiedz mi czemu nie "wyniszczycie" tego serva wtedy kiedy graja Ruini?? Czemu wyniszczacie go wtedy kiedy nikogo nie ma zeby przypadkiem nikt nie mogl wam nic zrobic, polujac na noobkow. Huhu ale jestescie odwazni!! wyniszczajcie przeciwnikow a nie swoich... ale nie... zapomnailem ze od przeciwnikow dostaliscie po dupie... wiec latwiej swoich bic! i na wszystko jest jedno wytlumaczenie. bo to jest swiat pvp!! idzcie na pvp entforced pokazcie na co was stac tam! i nie roz*******ajcie gry komus kto gra sobie w spokoju! bo takie szczeniackie zachowania sa poprostu ponizajace dla was. najgorsze ze sie jeszcze tym szczycisz. sam pograc nie mozesz to musisz zepsuc gre komus innemu? to twoja logika? bardzo dojrzala! ale sorry to mnie ktos od dzieci wyzywal.

krzysiek033 25-01-2007 21:54

@up
1st. Zobacz sobei jakie lvle maja Ruin a jakie NS.
2nd. Jak oni sie loguja max 5 graczy to co zrobia Ruinowi? Oni chca popekowac a nie isc na kamikadze. Kto madry by pkowal gdy Ruin jest, zastanow sie chlopcze.

To tylko gra, nie obowiazuja tu zadne zasady etyki, robisz co chcesz, tylko GM moze ci powiedziec zebys tego nie robil bo bana dostaniesz. Ale Pkowanie jest w 100% legalne, masz ograniczona ilosc fragow i tyle. PVP serwer i musisz sie z tym pogodzic. Nikt cie nie zapraszal ani nie zmuszal do grania tutaj. JAk juz mowilem 99% ludzi robila by to samo co oni robia teraz. Nie poto traciles czas i pieniadze zeby teraz zostawic chara retired. Przynajmniej tyle radosci masz z tej gierki ze sobie popekujesz. Mozesz tez interweniowac u WLADCOW SERWA RUIN. Nie moga sobie dac rady z pilnowaniem obywateli? Czy moze obywatele ich gowno obchodza. Ruin tylko patrzy zeby nabic lvle jak najszybciej a potem masturbacja ze maja najwieksze levele na "prywatnym" juz serwerze.

Kajn 25-01-2007 22:42

Ziomy take it easy.Ls i Nemesis se nie maja teraz szans wiec graja na elysia,thoria a tutaj sie bawia for fun czekajac na lepsze czasy.

Nie widze sensu w tym zeby wyzywac rev'ico poprostu umie sie bawic xD
Nie spodziewalem sie ze z rev'ico wyrosnie taki boss, nawet grajac kajnem i expiac z nim na dragach balem sie go czasami :o haha

rizzlaa bedzie pkowal bo powiedzial ze juz zrobil tu swoje i kazdy go zapamieta bo on ownowal ten server a nie excail.

Szkut 25-01-2007 22:48

Cytuj:

Nie wiem o co ci chodzi, przegrali wojne to co maja robic ja tez byl pkowal

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn
rizzlaa bedzie pkowal bo powiedzial ze juz zrobil tu swoje i kazdy go zapamieta bo on ownowal ten server a nie excail.

True,true

Amyks 25-01-2007 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1222119)
NIE WIDZI ZE TO JEST GRA i sadzi ze jak ktos jest jakis w grze to taki sam w rl no to sorry ... (

A gdzie ja pisalem ze ktos kto pk robi jest taki sam w rl? Ja pisalem o tym ze pewnie w rl jestes tlamszony i za to sie odwdzieczasz w tibii. Jak narazie gram na berylii i nie padlem od kilku miechow wiec ni musze plakac. Poprostu stwierdzam ze pokazujecie ogolna mentalnosc polakow "ja nie moge to innemu nie pozwolic"

Rev'ico 26-01-2007 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amyks (Post 1222635)
A gdzie ja pisalem ze ktos kto pk robi jest taki sam w rl? Ja pisalem o tym ze pewnie w rl jestes tlamszony i za to sie odwdzieczasz w tibii. Jak narazie gram na berylii i nie padlem od kilku miechow wiec ni musze plakac. Poprostu stwierdzam ze pokazujecie ogolna mentalnosc polakow "ja nie moge to innemu nie pozwolic"

Widze ze wysnuwasz jakies swoje wnioski ... Kto ci i wg ciebie innym niepozwala grac? niewiem ja pinguje ludzi? banuje ich? przychodze im do domu by resetowac im kompa , odcinam im neta? NIE , po prostu pkuje sobie z moimi przyjaciolmi , bawie sie przy tym dobze a do tego wlansie sa stworzone gry , zeby sie dobze bawic .
a tu takie pionki beda mi mowic ze sam niemoge grac ( jak niemoge jak moge :P )to innemu niedam grac LOL... załosne .

Juz zaczyna mnie to wsyztsko meczyc , musze sobie zrobic przerwe od tego forum.

elo dla przyjacółB)
dla pionkow pogarda:confused:

Ravuse 26-01-2007 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1222920)
Widze ze wysnuwasz jakies swoje wnioski ... Kto ci i wg ciebie innym niepozwala grac? niewiem ja pinguje ludzi? banuje ich? przychodze im do domu by resetowac im kompa , odcinam im neta? NIE , po prostu pkuje sobie z moimi przyjaciolmi , bawie sie przy tym dobze a do tego wlansie sa stworzone gry , zeby sie dobze bawic .
a tu takie pionki beda mi mowic ze sam niemoge grac ( jak niemoge jak moge :P )to innemu niedam grac LOL... załosne .

elo dla przyjacółB)

chlopak mial na mysli ze idziesz przez miasto z pudelkiem zapalek, podpalasz je, rzucasz w ludzi itp. przy czym krzyszysz "SD SD SD !, Z THEM"

Amyks 26-01-2007 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1222920)

elo dla przyjacółB)

Jak czytac nieumiesz to moge ci powiedziec tylko nara. Pokaz mi gdzie napisalem ze nie pozwalasz grac komus?

@down
A gdzie tam widzisz to innemu nie pozwolic GRAĆ? bo ja tego nie widze. I to bylo ogolne stwierdzenie jacy sa polacy.

Rev'ico 26-01-2007 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amyks (Post 1223235)
Jak czytac nieumiesz to moge ci powiedziec tylko nara. Pokaz mi gdzie napisalem ze nie pozwalasz grac komus?

prosze bardzo oto cytat : ""ja nie moge to innemu nie pozwolic""

Corso 26-01-2007 15:03

13:59 Avozzo [95]: 13:54 You see a dead human (Vol:10). You recognize Rizzlaa. He was killed by Farbror Kurt.

Padl 2 razy:
Jan 26 2007, 13:54:44 CET Killed at Level 111 by Farbror Kurt
Jan 26 2007, 14:05:07 CET Killed at Level 110 by Mokri Majmun

Szkut 26-01-2007 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goop-666 (Post 1223708)
Rizzlaa ma hunta 4ever?

Nie na tydzien

Mastermind Toothy 26-01-2007 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn (Post 1222559)

Excail by się wkur!@# gdyby to usłyszał ^^

Ciekawe czy na Elysii sp róbują zrobić o samo ;s

Rev'ico 26-01-2007 15:46

Użytkownik Revico mówi (14:44):
why did u died 2x times?
Użytkownik Daffy mówi (14:44):
i got hacked

to chyba wsyztsko wyjasnia :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mastermind Toothy (Post 1223811)
Excail by się wkur!@# gdyby to usłyszał ^^

Ciekawe czy na Elysii sp róbują zrobić o samo ;s

sie zobaczy :)

Lamorack 26-01-2007 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goop-666 (Post 1223708)
Rizzlaa ma hunta 4ever?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szkut (Post 1223807)
Nie na tydzien

nie wprowadzaj go w bląd, do niedzieli :D :D :D :D :D :D :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn (Post 1222559)

Hail Daffy ;);)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:19.