![]() |
Ktos juz czytal tego posta na forum tibia.com odnosnie supportu? Troche to dziwne ale mi sie wydaje, ze to albo jakas osoba z SS albo z Last Spartans fajnie ten gosc napisal o Elomie:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
[CHAR]Mocan[/CHAR]
Aug 27 2007, 03:59:30 CEST Killed at Level 82 by [CHAR]Saori Mia[/CHAR] and by [CHAR]Feliex[/CHAR] |
Cytuj:
|
@ Chomski
Wydaje mi sie ze Cys s*******al bo Ty jestes w La Onda a on jest hunted by ROM xD! Bo raczej w pojedynku 99 vs 99 ( sry jesli sie myle) to mogloby potrwac ze 3 dni xD! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie nie masz znowu racji :( :( :( max trwalo by to 3 min a nie 2 dni :( |
Cytuj:
|
19:13 Kojak Firefighter [100]: 19:02 You advanced from Level 99 to Level 100.
GRATZ :) |
Cytuj:
Btw. GZ Kojak nice PG8o |
Cytuj:
|
@ Nata no nie wiem czy pojedynek ek vs ek trwalby 3 min : P
Gz Kojak |
@up
Czy ktos mowi o pojedynku ek vs ek ? pisalem max 3 min ~ |
Cytuj:
|
Piorunus
Aug 28 2007, 03:23:50 CEST Killed at Level 70 by [CHAR]Swiety Marian[/CHAR] Aurea pustoszeje;P Ale o nooba nie trudno;] |
Jakbys chcial wiedziec Piorunus zostal sprzedany na 73 lvl na allegro. Nowy owner i .... nap
|
Wiem, plakal ze kupil tego chara;p
|
Cytuj:
|
|
"Aktually we know that the SS's and Last Spartans chances are low, but the situation can fast change... "
TAK TAK kilka 50 + lvl pomoze wam wygracie to ! Takie zalosne jak wypowiedzi marka devire "No u cant You are too low lv ;/" Co chciales tym pokazac to ze masz 50 mln expa mniej ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Komar jak raczysz wbić się tutaj w najbliższym czasie to odezwij sie na gg.
|
[CHAR]Dando Knight[/CHAR]
Aug 29 2007, 01:34:59 CEST Killed at Level 52 by [CHAR]Yongus[/CHAR] and by [CHAR]Lord Dagoth Ur[/CHAR] Najpierw mowil ze chociaz ma hunta od RoM i tak nas ubije:P I mosz imaz;P |
Cytuj:
Trzeba wyczyścić server z noobostwa :D |
Cytuj:
Btw. co mi da wypłacenie się wam?? Jak i tak nie mam z czego? :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Może ja , Może ty , Może ja i ty? xDDD 8o :eek: -Flimon |
[CHAR]Deathbringer[/CHAR]
Aug 29 2007, 04:56:08 CEST Killed at Level 78 by Beznickos |
Cytuj:
Takie male pytanie Na jakim swiecie gracie ? tylko nie piszcie ze nie gracie bo macie wakacje haha ? |
Cytuj:
(GZ plan godny endiego) |
Nata niewiem jak ty ale ja zamierzam grac na aurea ;)
|
Cytuj:
|
[CHAR]Cys Brutal[/CHAR]
Aug 29 2007, 17:12:03 CEST Killed at Level 99 by [CHAR]Uncle Jakob[/CHAR] and by [CHAR]Loratho Lome[/CHAR] :eek: -Flimon |
Cytuj:
lol No to na pewno Kozak czyt. Kojak będzie sie cieszył i spamował przez kolejne 3 strony... |
Cytuj:
|
Tibioholikus
Aug 29 2007, 07:59:37 CEST Killed at Level 66 by Natalon. Go, go! Hard Time _./ |
go go spam ue _/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:46. |