![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a moglby ktos napisac kto tam gra oprocz leana bo to juz wiem ^^ |
23:11 Laddy Quake [9]: WRACAJCIE BO FURORA WAS POTRZEBUJE
Miło jest słyszeć takie rzeczy... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Da sie zobaczyc,ze teraz na Furorze nie ma PA. Vision robilo tylko w czasie war jak nie mialo kasy. btw. Jak vision robilo POI to kto pkowal? HAHA. Zobacz ze pol furory bralo udzial w war i pewnie nie chca sie splacic. Jak sie splaca bedzie wiecej osob, proste? ;o |
#up
Ty przypadkiem nie byłeś za duskami? |
Cytuj:
Według mnie teraz jest lepiej niż podczas wojny.. w czasie ostatnich 2 miesięcy z PA sie nie spotkałem, tylko te noby Betii, i te noby które myślą że są w Vision to mogą tyle co Ima ^^ PoZdrO.. PS.. Rzeczywiście Duski moglibyście ruszyć troszke do przodu ^^ |
Duski nie robiły dużo PA no chyba ze sie zabiło noob chara fenixa... to 100 k
Vision nie robi teraz PA tylko wy*******ają z expa... |
Cytuj:
Trevour@ Jak masz dowod ze Betti robi PA , napisz z Katrila ( najlepiej jak skrina zrobisz i dostarczysz, bez dowodu niema niczego - pamietaj). Jak moze PA zniknac jak nikt nie daje sygnalu? |
No to było by nawet dobrze jakby katrila reagował(a) na pa jak kiedyś dusk.
|
Narrow a ja za wami wcale nie tęsknie fajnie mi sie gra na furorze, nikt mnie nie wyjebał z Hydr, Foxy mi pomagał nie widziałem nikogo z Vision żeby robili PA...
ogółem najsik ;] |
Cytuj:
Cytuj:
Ogólnie: wiele osób pisze, że było lepiej jak byliśmy na servie, że chcieliby żebyśmy wrócili etc. To nie są pojedyncze przypadki... |
No ja też nie narzekam chociaż kto by chciał hunt 17 lvl.Ale zobaczycie to się skonczy, nie robią pa bo expią, znudzi im się exp to zaczną pa itd.
|
Cytuj:
|
TAK :( A potem się obudziłeś/aś z ręką w nocniku :( Owszem kilka osób z Dusk robiło PA tyle że oni są obecnie członkami Vision ;( Ich nicki są oczywiście dobrze znane =] Imargam, Zwidek =] Więc JAPA -.-
btw. Cytuj:
|
Cytuj:
jakie wy ?? sorry ale ty jedyne co miałeś wspólnego z tą wojną to tylko to że robiłeś z 3 strony spamu jak ci ima zrobił PA na bohy...nie kpij sobie z ludzi |
@up
Widzę że mało wiesz :( |
@up
A ja widze że wiesz jeszcze mniej... Na mnie nikt nie napadł, nie byłem ofiarą PA z niczyjej strony itd. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Niektórzy mają ciekawsze zajęcia, niż granie po nocach, tudzież zarywanie nocy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dajcie sobie spokój.
|
Cytuj:
@vlaadek w duskach jest dużo ludzi o złej przeszłości (czyt PA) np Fenix Sasho Szajba a nie chorągiewka tylko przejebana sprawa ; p zresztą każdy wie lepiej wiec skończcie ; p |
Spaaw free.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hehe a ja juz przeszedlem Tibie :D nie potrzebuje byc free :P |
Cytuj:
|
hahaha xd ile dał ? xd
|
Cytuj:
|
Acha, więc to już koniec, Spaaw sie spłacił, Taif sie w ogóle nie loguje, zawsze byłem za duskami, ale jak nic nie robią to wygrana im sama nie przyjdzie.
|
KOCHAM KURWA DRAGON LORDY :*************************
Aug 10 2007, 10:49:38 CEST Died at Level 214 by a dragon lord Spaaw, za 2.5 tys zł byś dostał lepszego knighta na np. non pvp, bez obawy że Vision Cie ubije zaraz za PG, lub za nie powiedzenie "hi" do Imargama <Patrz. Triondusis Sevon> :O |
Cytuj:
|
Co do Spaaw'a, może on jest jedynym który nie przelicza waluty tibijskiej na rl, pewnie znudziła go ta wojna i mając takiego dobrego knighta nie chce go marnować, a 5kk dla niego to jest 3, 4 miechy expienia, takiego pg jakiego od*** od 160lvla.
Jeżeli Spaaw czyta to forum, może sie wypowie dlaczego tak zrobił. @ileś tam up Ktoś pisał że Furora jest lepsza niż za czasów wojny i za czasów Panowania Dusk~. W połowie sie zgodze, ja nie trafiłem jeszcze na PA w wykonaniu Vision od jakiś 3 miechów. Podałem wcześniej przykład z Betii która wywala z dragów, to akurat nie zdażyło sie mi, tylko kolega mi odpowiadał, i posłał SS'a do Katrilii i Betii dostał/a upomnienie. Pozdro ! |
A ja powiem ze mi sie dobrze gra na furorze ostatnio, nie ma problemow, vision sobie expi, bez problemu mozna sie dogadac, nie ma takiego jawnego PA za nic, wg. mnie jezeli vision tak dalej bedzie robic to z tego servera jeszcze moze cos byc. Pozatym patrzecie na ilosc ludzi online, ostatnio zauwazylem ze podskoczylo troche, dosc niedawno max to bylo 350, a przedwczoraj czy wczoraj ( niepamietam ) bylo okolo 500. Generalnie nie jest zle, i kto wie.. kto wie..
|
Ale was można łatwo przekupić, po pół roku ciągłego PA i zabijania za free, kradzieży etc nastał miesiąc względnego spokoju i od razu się wszystkim podoba, widać niektóre rzeczy do was ciągle nie docierają... Szybko o wszystkim zapominacie, ale to niestety jest ból obecnego świata kiedy tyle ludzi zapomina np o komunizmie i w wyborach prezydenckich głosują na byłych komuchów, inni zapominają o holocauście, o wojnie I i II światowej, o tym jak kiedyś było źle. I przez to niestety podobne rzeczy mogą się znowu wydarzyć, kiedy tylko odejdą wszyscy ci, co pamiętają...
|
@up
Wez sie zastanow o czym ty wogle mowisz... ta gre porownywac do komunizmu albo 2 wojny swiatowej? idz sie przewietrzyc... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41. |