![]() |
a blokowalismy?:D
Z tego co mi wiadomo Falszywe raportowanie do Gma grozi banem na 7 dni. |
oj makon , wiesz o co mi chodzi :p
|
ofc WIem:D wkoncu jestem Makon no nie:D
Prawo zawsze mozna odpowienio do potrzeb nagiac;D:cup::cup::cup::evul::evul: |
Nie Pephy, ja jestem oficerem i skarbnikiem tylko
|
dalby ktos link do filmiku :)
|
Michu naszym zadaniem ejst wygrać wojnę tak jak nam pasuję, i kiedy będziemy chcieli to wyjdziemy na battle i keidy będzie nam to pasowało , już to przerabialiśmy za czasów NG , że oni chcą battle keidy są gotowi i ciebie etz to w*******ało Michu , więc teraz nie pie.... tak jak oni , i na ambicje nie trzeba nam wjezdzac !! " Kommt zeit kommt rat " niech ci evo przetlumaczy o ile dobrze napisalem :D a battle będzie wtedy kiedy my o tym zadecydujemy !! bo to wy czekacie na nasz ruch nie my na wasze :D
|
zapomniałem dodać : Misiek to nie ofensywa na Ciebie , ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie jak to mówił Pawlak :d i zaczyna się już taktyka Ng po trupach do celu jakieś gmy hiphopy sratatata :D:D:D ale dostałem prezent z okazji kaca
:D ten zasrany peeeee....dał Nivre padł :D |
Thessin
Dec 29 2007, 05:22:39 CET Killed at Level 92 by Archin and by Elder Pojarra niah niah niah :D |
Ja niewjezdzalem na Pephego tylko chcialem cos sie doweidziec :D no ale nic to nie dalo ;d Gz Fragow! Padl ktos jeszcze? wy czyste konto?
|
@Kiroy
przeciez napisalem tylko ze liczylem na battle a nie napisalem ze jestescie cioty lamusy i sie boicie bo nie chcecie wyjsc na battle czy cos :p no ale robcie co chcecie :D |
Misiek : wszyscy dobrze wiemy , że na open battle poki co nie mozemy se pozwolic z wami :D i nie bedziemy na podpuche isc :D i juz za starzy chyba jestesmy aby sie w taki sposob podpuszczac :) nie mamy 12 lat , ze po wjezdzie na ambicje wybiegniemy z depo z pytaniem na ustach gdzie jest ng chcemy ob :D
|
mialem na mysli tylko wczorajsza sytuacje gdzie byl stosunek 34v32 , nic pozatym :p
|
ktos cos krecil ? filmiki mile widziane ;p
|
Cytuj:
Ps.Juz sie osiedlilem w ab na new servie:p |
When they see us they will run for their lives
To the end they will pay for their lies So long did we wait, now we are home Here once again there's a battle to fight Gather together for the sound and the might So long did we wait, now we are home Now we will fight for the kingdom, fighting with steel Kill all of them, their blood is our seal Fight till the last of the enemy is dead Ride through their blood that we gladly have shed I now issue the call, are you ready to fight - yeah Fight altogether as one for the right To be free once again - tonight we will win I can see by the look that you have in your eyes You came here for metal, to fight and to die Defenders of steel, now we are home Fight for the kingdom bound for glory Armed with a heart of steel I swear by the brothers who stand before me To no man shall I kneel Then blood is upon my steel http://youtube.com/watch?v=gIFmYnP_RDQ |
Saint to gildia w wiekszosci starych znajomych pare osob jest nowych , ale z reguly to grupki przyjaciol i znajomych ktorzy pojda za soba i dlatego wlasnie wygramy te wojne !! nie dlatego ze musimy bo chcemy grac ale dlatego ze wszyscy wspolnie tego chcemy :) i nasi przyjaciele i koledzy wspolnie nas wszystkich motywuja do gry i poswiecenia aby dokonac tego co juz raz sie udalo choc krotko :)
King is back xD:cup::cup::cup::cup::cup: Wuja Kiroy:cup::cup::cup::cup: |
wuja ty to chyba powinienes 3ciej rzeszy propagande prowadzic :D
|
Cytuj:
|
Lubimy propagande wuja kiroya, no ale na nic propaganda jesli koniec jest z gory wiadomy.
Co za duzo polakow w jednej gildi to nie zdrowo. Mielismy juz tego wiele przykladow jak to sie konczy predzej czy pozniej, wiem wiem narazie jest super, robicie udane akcje kazdy sumiennie wykonuje polecenia batel komandiera, jednym slowem - cudownie. Ale pozyjemy zobaczymy jak to dalej sie potoczy. Osobiscie nie gram juz i nie zamierzam na obsidii ani wogole na jakimkolwiek innym serwie, wiec szczerze to mi obojetnie ktora gildia bedzie rzadzic czy tez ktora zdobedzie wiecej fragow. Troche szkoda ze znow ucierpia na tym starzy wyjadacze - Rzacha, Ryba i Gawron. Pozdrowienia dla nich :) |
|
well be burning ! ; D
@Saint Slyszalem ze moi rle nie pograja sobie jak wygracie tu wojne xD ze tak zacytuje klasyke gatunku "for better obsidia" xD |
Widze ze gildia pephiego knighta ma porachunki z gildia duby : P
|
@up
juz po wszystkim :p |
Cytuj:
|
Nikt nie wygrał i nikt nie przegrał. Moja Pussy padła 2x. Raz z zaskoczenia 6 vs. 1 (i tak długo się trzymała) a drugi raz na czystym polu walki w moją szparkę weszło kilkanaście SD i zakończyło się wizytą w temple. "Wojna" zakończona została pokojem a w ramach tego dostałem nagrodę 8o
Co do tego że RLe PAphy'ego sobie po wojnie nie pograją, to też mnie tego typu słuchy doszły. Ale... Nie wszystko stracone. W tej sytuacji musze modlić się o wygraną NG. Yours Pussy (Y) |
a widzicie tu sie mylicie bo np mojego serdecznego przyjaciela Yaguardo nikt nie ruszy :P bo inaczej bedzie mmial ze mna do pomowienia :P Misiek wydaje mi sie ze to pierdolenie o 6 zbójach teraz co mowisz ale gdybac mozesz :D
Drogi Łukaszu : widzisz a wlasnie ze nie bo w poprzednich wojnach nasze gildie nie rozpadaly sie przez polakow tylko przez szwedow ( rota itd ) oraz niemcow jeba...nych ( hawki ) ktorzy nas oszukiwali , bo przez padanie mentora nasza gildia nie upadla tylko przez poddanie sie wielkich kozakow misiek jak sam pamietasz !!! a teraz jest to zgrany kolektyw bosniacko polski ktory sie zna dluzszy okres czasu i zalezy na wygranej wszystkim !! predzej nas zrookujecie niz wybijecie wojne z glowy :) |
Mam nadzieje ze nikt nie ruszy Don'Dussego po wojnie, bo nie o to walcze zeby zabili mi kumpla 8o :baby:
|
Cytuj:
|
Asmit i Hayalet , zgrany kolektyw :p
no ok |
Cytuj:
|
Cytuj:
wiec da sie zniesc |
ehh to masz dobrze :D
|
znow masslog tym razem o 4 kiedy wy chlopaki spicie :):)
padl ktos? :p |
Arikabe Zaa , w sumie nawet nie wiem czy to war frag
|
War frag czy nie, ważne, że Rotanimod padł XD! Jak tam nastroje w guildi?
|
normalne a jakie maja byc ?:D
|
Najlepsza mimo wszystko była akcja z Mendioza :D
|
@up
opowiedz o tym :p bo nie slyszalem nic ;d |
Ściśle tajne:) kto miał wiedzieć to wie;]
|
Jako Głowna tarcza Zbierania Sdkow na swoia Tarcze zadam odtajnienia tych wiadomosciX(X(X(X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:27. |