![]() |
Hueuahsushauahsu piekne to bylo no naprawde pieknie XD szkoda ze reszta cwaniakow uciekla..
|
na blog zapraszam wpis rzalobny ['] prosze koment
|
to byla boruta chlopaki ! :D:D:D
_/ |
Obey Us?:cup::cup::cup::cup:
|
HuhuEHEUhuEUhu GLORYYY!!!!
BravoBravo:)))<33333 kiedy mov? |
no widziales krelet najwiekszy cfaniak z ciebie a uciekles za to szacunek dla najwiekszego kozaka Feava ktory padl sobie az 2 razy niestety 3 proby juz nie podjol chyba mu sie znudzilo ;p;p :evul:
|
Nie znudzilo mu sie, tylko pilnowal, zeby na fibule Neztas nie pobiegl.
2x padl, chcial leciec trzeci... przynajmniej sie nie sra o chara. Gratz guys. czas sie teraz popodniecac na forum 8o:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby: |
Cytuj:
|
Arc wreszcie pokazało na co ich stać!!!
|
1 wygrana OB i 20 nowych stron na forum z podniecaniem sie plz
|
Exp 2x rox... ^^
1.8k~ za CS 1k~ Za Wyva :D |
Nov 27 2007, 10:15:02 CET Killed at Level 119 by Sparcco
and by Bezok 3 lvle :< |
Co on poszedl expić? :P
Ale niektórzy maja zonka bo mysleli ze poexpia w tym tygodniu :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
wczoraj jeszcze zdedzil ulubieniec Bongosów kuchin oraz fighter'devis i quai chi... |
Eee... chciałbym aby odezwał się ktoś z bongoo team bo mam taki interes XDD
bo juz i tak nie gram to co na co mi to. |
Ma ktoś film z ołpenki?
|
|
Brawo arc, mimo przewagi daliście rade :)
|
przewagi?:|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Huehuehue nie ma to jak dostać 7 dni pacc od Cipków xD.
A dziś akurat exp razy 2. signed: Usar |
najs polacks ; d
|
:) Haha. Gajs De Best War On Łorld.
Do sajmonow itp :) hehe kocham was :* Pokazaliscie ze sie nie martwicie o chary i wykonaliscie kawal dobrej roboty. Co do Arc Nie mam slow :) Kurwa nie spalem do 3 :/ i na 8 do sql uuu ciezko. :/ kurca fak na poczatku Pan huxy nie pozwalal mi sie do was zblizyc :/ Pozniej to paz czealino dostawal 60 + odemnie :) łeee ahh BANDYTA!! Ciekawe jaki payment mam od copu i invi :( "co robic co robic" - juz wiem :] Invi niech chowa sie ze swoim zgraniem :) Firenze nie padl Az dziw bierze :D I tak najlepsze kombo na ziemi ma bongo ;] Berger :* Hyhy Wszechwiedzacy Aj lowju |
firenze mial farta ze przebacz panie xDD
jak spotkalem w depo Rojtana i mewtu to oczywiscie mowili ze mial auto heal botA. ale to nie prawda to polacy musieli go uhac bo jak widzialem firenze jeszcze sie manasowal xD ale i tak farta mial , chyba z 10x black hp xd |
huehue zapomnialem dodac co do wczorajszego open battle to normalnie przez ta pustynie tajfun przechodzil byl taki pogrom normalnie zaglada!!! Pustynna burza !!! Tajfuun rox !!
a teraz jak to powiedzial jeden invi spuscmy sie !! wszyscy na raz do jego niewypazonej geby bo slyszalem ze lubi polykac XD |
Cipy jak cos zrobia to nie ma chuja we wsi, jedno naprawia, a drugie spierdola, od 1h nie mozna sie zalogowac, no kurwa pogratulowac.
|
Cytuj:
Kazdy kto mogl to go uhal... Widac efekty :P |
Cytuj:
A tak btw... Padł rekord ludzi, 62k. |
Mi pisze cannot login server czy cos ;/; I chuja z graniem dzisaij
|
Cytuj:
|
2x kick 2x dead dzięki braku możliwości szybkiego zalogowania padłem a miał być nowy PK char :/
|
:) Kuchin jestes niesamowity
Nov 27 2007, 19:22:21 CET Died at Level 94 by a dwarf soldier Chyba smierc ciebie szuka xD Jak chcesz sie wyplacic to msg do edorda lub mnie :] ja cie potraktuje z przymrużeniem oka :* |
Zal to co sie dzieje. Zamiast tego double exp mogliby wreszcie cos zrobic logowaniem, kickami etc. ZEL.PeeL
Kuchin Nie zapomnij o kasie dla BONGO TEAMU!!! |
22:26 GM Mayhem on Iridia [2]: they are banned...they just don't know it yet......bann lag ;)
O.o |
kto plz ??///
|
Hahaha own3d...
|
@2x UP
Kto ma Bana? ;o |
Rau Grinakh
Banished:until Dec 12 2007, 22:24:28 CET because of game weakness abuse Knion Nanilona Banished:until Dec 04 2007, 22:26:43 CET because of game weakness abuse |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:52. |