![]() |
Niemożliwe! Do Empiku w moim mieście dali mangi! Sam fakt tego wydarzenia jest świetny- minusem jest to, że dali bodajże Naruto.
|
@Up
U mnie jest FMA i Hellsing! Mwhahaha! @Tompior Ha, tez obejrze, juz mialem chrapke jakis czas temu. |
Oglądałem Death Note, Hellsing, FullMetal Alchemist, Love Hina, Elfen Lied, Bleach, Slayers + parę innych, które mniej mi się podobały... Te tutaj wypisane są także w nieprzypadkowej kolejności. Szukam czegoś w stylu tych pierwszych. Wolałbym, żeby było to dość krótkie (mniej niż 100 odcinków).
@Down O właśnie, Soul Eatera zapomniałem wymienić :P Vampire Knight mnie nie ciągnie... @2 Down Ciebie nie słucham, jesteś ciota :/ |
Cytuj:
|
@DiTtO
Pale cocon Code Geass [podobne do DN] ef a tales of memories , Najlepiej w tej kolejności ^^ - a ja wasz wszystkich pobije xD a u mnie jest komiks landia xD [sklep z mangami dla nie kumatych] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hellsing - Vampire Hunter D ? Fullmetal Alchemist - Duzo osob co lubi FMA poleca rowniez Darker than Black Love Hina - Amaenaideyo!! Elfen Lied - i nie wiem, dupa, Kite Liberator moze? |
Cytuj:
Co do anime, ktore obejrzales, jest jeszcze masa innych wartych uwagi rodzajow ;) @Up Czy ja wiem czy Amenaideyo jest podobne do LH... Moze raczej Lovely Complex? Amenaide~ jest jednak typowym ecchi. |
Grocix chroni mnie przed innymi etc.....szkoda ze nie jesteś dziewczyną Gro,bo tak to wygląda dziwnie :< ...
Niezła ta gra od Hazumy wciąga, mam już 10lv wizarda i masę obejrzanych "filmików dalszej historii" naprawdę animowo to wygląda xD |
Tales of the Abyss ogladam obecnie i powiem ze zaczyna sie ciekawie ; ]
|
Cytuj:
|
Rayza, ty też wyglądasz dziwnie, a ja wcale się z ciebie nie smieję xD
A jest może coś jakby mhm... Połączenie kilku z wcześniej wymienionych? |
A no właśnie Hazu nie pomyślał o swoich dawnych post kompanach mianowicie wyszło nowe mmorpg w stylu anime rozpisywać sie nie będę bo wszystko jest na stronce.
http://lunia.ijji.com/ Ray - sry nie mam gg korzystam tylko z venta ale niedługo specjalnie założę ;p Users & Admins Probować grac dawać nicki i tworzymy alliance ;p pzdr --------------- żeby nie było ze to off top gra jest w stylu animowanym ;p |
No skoro ijji to muszę zobaczyc- niezaprzeczalnie kojarzy się z Gunz.
|
11lv wizard Deidd ; D jeden quest i 12lv. a i jade na ogniu i ziemi...
gg specjalnie dla mnie ;D? |
@Ditto.
Prócz tych co inni wymienili to jeszcze: Eureka 7, Heroic Age, Darker than Black, Chrno Crusade. Mimo że Hikaru No Go nie w typie anime, które normalnie oglądam, muszę powiedzieć że bardzo ciekawe, wciągnęło mnie 57 odc w ciągu 3 dni, pewnie dzisiaj nie dam rady pozostałych 18 ep. obejrzeć, a w piątek po pracy czas na studia, więc dopiero w niedziele wieczorem dokończę <cry>. Naruto manga też ciekawie wygląda, mimo że widziałem RAW z osobnym tłumaczeniem. Ukryty tekst:
Czekam na RAW Bleach teraz, bo nie mam zamiaru znowu czekać do niedzieli jak wrócę na scany. |
Ah, czytałeś to na Manga Helpers? :p
to ja już ściągam rawa nowego ch. xD a potem napie..... w Lunie xD |
Orientuje sie ktos czy wyszedl 13 odcinek ikkitousen ?? z tego co widzę po torrentach na 12 sie kończy
offtop Dzis w luni przypadkiem natrafiłem na rayze ;p i tu takie pytanko czy ktoś prócz naszej dwójki rozpoczęli grę w tego świetnego mmorpg ?? ;p zapewniam ze jest unikalny. Dla przykładu jest to cos w stylu diablo w świecie anime z przerywnikami rodem z mangi tylko niej est to zwykły hacn n slash. Tu kombosy wykonujesz za pomocą klawiatury na przykład a,a,a,s,a,s1,>> i takie tam w zależności od profesji |
Cytuj:
|
Uff, wreszcie skończyłem Higurashi No Naku Koro Ni Kai - ogólnie ujmując,to świetne, zakończenie też mi się bardzo spodobało.Teraz Lucky Star, albo Melancholia Haruhi Suzumiyi.
|
@Sam
Melancholia ;) |
Cytuj:
|
to nicki podawajcie..
@sam Lucky star wpierw według mnie |
Zna ktoś może jakąś fajną stronkę z avkami (i jeszcze z sygami najlepiej) z Soul Eatera? Miałem taką fajną ale ją wcięło :/
Już mam nvm xd |
@Rayza
Nie znasz sie, to w LSie sa motywy z Melancholii, a nie na odwrot ;) |
Emmm, strasznie mnie gryzie ten FMA 2. Wie ktos moze juz nieco wiecej? Jakies szczegulowe informacje czy cus? Jak macie jakas stronke z upublikowanymi informacjami na temat drugiej odslony FMA to dajcie znac. Ja szukalem i nic nie znalazlem wiec zwracam sie do was ;)
|
Cytuj:
|
W czasie ściągania ~Melancholi, postanowiłem z ciekawości obejrzeć 1ep Lucky Stara, anime okazało się trochę nudne, nie ma wątku głównego, a akcja się toczy, tak jakoś "bez celu".Jak mówiliście, najpierw obejrzę ~Melancholię, a później zobaczymy, czy wyłapię "te motywy" ;-)
|
Cytuj:
A co do Lucky Stara - mam takie same odczucia po obejrzeniu 2ep ;) @down: lunia.ijji.com - najlepszy mirror to chyba filefront. |
Lunie ściągam jutro, nick będzie najprawdopodobniej Suhayl lub SuhaylPL
Czy ściągalieście clienta ze strony podanej przez autora tematu na forum? |
ja buziolem z gameshell serwera ruskiego ; o bo miał limit szybkości na 400KB/s ^^
|
190 ep. B(l)icza wymiata, nareszcie koniec fillerów! Zapowiada się ciekawie.
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
PS Prawdopodobnie mieliśmy taki sam opis, piru piru ? |
Cytuj:
A co do kolejnosci, to sa 2. 1. Kolejnosc, w ktorej odcinki byly pokazywane w telewizji - bledna. 2. Kolejnosc, ktora podaje bohater anime na koncu kazdego ep - chronologiczna. Tu masz kolejnosc: http://pl.wikipedia.org/wiki/The_Mel...aruhi_Suzumiya |
Hah, a jednak udało się obejrzeć do końca Hikaru No Go. No cóż nie takiego zakończenia się spodziewałem, po tak udanych i wciągających epach, kilka końcowych zawiodło na całej linii.
Ukryty tekst:
Zabieram się za Darker than Black teraz :). |
Cytuj:
|
A ja powiem, ze mi sie LS podobal, w calosci. Poza tym, obejrzalem go jako jedno z pierwszych anime, wiec nie bylem w stanie wylapac niektorych smaczkow. Ogolnie, odprezajacy.
Skonczylem Seto no Hanayome, calkiem calkiem, momentami wrecz rozbrajajace. Obejrzalem tez 28 ep SE, fajnie sie oglada. To by bylo na tyle, Oyasuminasai |
Cytuj:
|
Cytuj:
no widzisz znowu coś wspólnego xD @quezacoalt tym razem jestem przeciw :< ,nie gustuje w loli |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:37. |