![]() |
Ja mam najta 100 lvl, skille 90/89 (axe) i teraz zamierzam dobic 90 shielda, przy okazji wpadnie 91 axe. Uwazam, ze na 100 lvlu skille po 90 sa dobre bo dla klade bez problemow i czesto 300+ hity z sca wchodza ;d.
Ok teraz male uwagi do samego skillowania, teraz knigt z malym lvlem ze skillem 80~ na facc nie ma w sumie gdzie skillowac bo jak pojdzie na cyclopy to nooby mu zabija a jak na slima to bedzie padal co 5-10 hitow... wiec lepiej przyexpic do 80-90 lvla i na monku skillowac :D Ok to tyle odemnie :D |
Cytuj:
Masz zadatki na dyktatoraB) Ale swoje uwagi zostaw dla siebie wszechwiedzący mistrzu:* |
No i w końcu dobiłem do moich upragnionych 70/70 skilli ;]
Obecnie mam 23 lvl, dlatego tak długo bo z lvl expiłem... Teraz myślę że będe expił do 25 lvl i wtedy zaczne troche skillowac... Tak gdzies do 72, a potem do 30 lvl'a |
Jak kto woli.
Ja mam 33lvl ek i skille 67/66. Wiem ze nie sa to dobre skille ale sie tym nie przejmuje. Dlaczego?
Jednym wystarczaja slabe i chodza na slabsze potworki, inni chca mocniejsze i chodza na silniejsze stwory. Jak kto woli. Nie wszyscy maja cierpliwosc. Pozatym nie patrzmy tylko na skille, bo to nie wszystko.. |
ja mam knighta na 10 lvl skille 48/44 do 11 musze dobic 60 ;]
|
Skille to nie wszystko...
http://img526.imageshack.us/img526/2...board01ug0.jpg Aktualnie pracuje nad 70Shieldem. |
@up
hardkorowa rozbieżność między fighting a shielding, ciekawe jak to nadrobisz ;) |
Moja teoria jest taka:
Jeśli jest to nowy serwer skillujesz bo poco kupić BS'a za 80k?? jak za tydzień będzie za 70k za 3 tygodnie 50k za 4 tygodnie 40k. Skillujemy do osiągnięcia Top 1 potem na roty pozbierać kasę dla rozrywki znowu skillujemy skillujemy skillujemy skillujemy po miesiącu skillowania idziemy expić. Jeśli jest to stary serwer skillujemy do 50/50 i idziemy expić :D |
Jak te skillowanie meczace potrafi byc ;]
obecnie mam 41/39 i 10lvl ale, jak juz kolega wyzej napisal, dobije do ok 50/50 i ide expic |
No i super! Miałem już te 70/70 i se expiłem...
I oczywiście mnie spekowali :( IO mi spadlo do 69 i skilluje wlasnie... |
tak, chce sie pochwalic : )
41 knight 81/80 myslalem zeby wbic porzadny lvl i dopiero potem potrenic, ale czy jest sens? warto zaprzatac sobie tym dupe czy po prostu expic i jebac trenienie do konca? ; ) |
@UP, jesli skillowanie sprawia Ci taką przyjemność, że na tym polega twoja gra w tibie to trenuj do "usranej śmierci" :) . 80/80 wystarczą ci nawet na 70lvlu
|
JA powiem tak :D jesli podobaja ci sie twoje skille, hity jakie zadajesz to jest gitezz :D I jesli chcesz to skilluj dalej a jesli nie to nie :) Ja mam 26Knighta i skille 60/60 i podoba mi sie :miecz:
|
Najlepiej na 8 lvl dobić 45/45 a potem do 15 expic. Przy 15 Wbić 65/65-70/70 i można grać :sword::sword::sword:
|
gdzie skilowac
z p setem 8 knightem gdzie najlepiej skilować :D??
|
@up
Do 35/35 trolle, później rotwormy mniej wiecej do 50/50, od tych skilli dwarfy. Na 60/60 i z dobrym eq radzę zacząć skillować na Slime. Dobrym rozwiazaniem jest również skillowanie na ghoulu przywołanym przez znajomego, do tego 2 trolle lub inne słabsze potworki i gites :). PS. To jest tylko moja opinia, wiec prosze po mnie jechac od razu. |
Ja to uwazam tak ze skile 65/60 sa bardzo dobre ale nie na lvl 40:(a ja wlasnie takie mialem wiec nie gadajcie mi tu ze na lvlu 20 skile 80/60 najlepiej miej skile takie zeby cie zadowalaly:)
You advanced from level 49 to level 50.:cup: |
dobre mam skile?? mam 8lvl knight i skile 31/28??
|
Cytuj:
|
Na takim lvl to każde skile 20+ są dobre to wiesz nawet nie ma sensu sie pytać. Jeden będzie miał po 15 a inny po 40 :) Na tak "wysokich" skilach szybko nabija sie kolejne :D:D
|
mam 15 knighta i skille 44/41 i mi pasuje. bo moim zdaniem nie chodzi w tej grze o to żeby zrobić sobie bota i mieć 60 sworda na 15 levelu albo siedzieć nocami i oglądać jedno i to samo z małym urozmaiceniem bialego napisu co 2 godziny.....
|
o.o
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam 40 lvl i skille 58/53.
I co? Dobrze mi z tym.;) |
Cytuj:
|
@dla panow 2up i 4 up:
Uhauhauhauahuahau normalnie spadlem... Powo jak cie 10 levelik z 4 mlvlem zje jak wbije na bocie 60/60 xD. @edit aha....... non-pvp ;f ale i tak mi was zal |
Cytuj:
|
ja na 13 lvl miałem skille 70/69 teraz mam 45 lvl i skille 76/75 :P
|
Właśnie wbiłem 70/70 moim 24 knightem zamierzam skilowac do 75/75 a później zaczne dopiero expic:]
|
:)
Jak bedziesz miał na 20 lvl 60/60 30 lvl 70/70 60lvl 80/80
To bedzie git (poza to po upie sie goorzej treni) ZAPRASZAM NA BLOGA (foty dragon lordy ,frost dragi ,giant spidery) |
Wiele osób mówie, że lepiej się po upie treni, ale moim skromnym zdaniem skille wchodzą bardzo powoli. Ja mam 27 level i skille 62/62:cup: i zamierzam skillować do 65/65:D. Jakie macie skille to już zależy od was:).
|
Cytuj:
|
Hmm czytając wasze wypowiedzi ogarnia mnie śmiech i trwoga... Bynajmniej pytanie "czy mam dobre skile" jest nie na miejscu. Zależy to od tego jaką "taktykę" obiera się grając postacią, są ludzie którzy na początku biją wysoki skill żeby potem mieć już problem skilowania za sobą, inni wola wbic mniejszy skil, potem pare lvli i doskilować do wyższego. więc nie znaczy to ze osoba która na lvlu 15 ma skill 55/55 wcale w późniejszym etapie gry nie musi być gorsza która na lvlu 10 ma skill 70. Nie istnieje również coś takiego jak skile na lvl jak już wspomniałem to zależy wyłącznie od gracza, oczywiście najlepiej jest skilowac na samym początku do jak najwyższego skila, gdyż ułatwia to expienie, lecz liczmy się z tym że mając 70 skill na 10 lvlu jestesmy łatwym "kąskiem" dla noobish pk, i wtedy nasz wysiłek pójdzie na marne. Jezeli mamy zamiar expic na np rotach do 20 lvla to nie potrzebne nam są wysokie skile, oczywiście to minimum czyli 60/60 jest bardzo wskazane. oczywiście posiadanie wyższego skila nie jest zbrodnią oczywiscie dzieki niemu będziemy zadawać większe obrażenia, przez co expienie będzie szło szybciej, lecz zawsze może się zdarzyć ze zostaniemy zabici przez pk, a jak wiadomo im wyższy skil tym dłużej trzeba skilować zeby go odrobić. :P Mimo wszystko ja osobiście preferuje skilować raz a porządnie żeby mieć ten problem z głowy, przez co gra staje się przyjemniejsza gdyż potem zostaje tylko expienie oraz robienie questów. =P Kolejnym aspektem do rozważenia jest szybkość skilowania, to czy skilujemy na potworze który daje 60 xp czy na tym który da 20 xp nie wpływa na szybkość wzrostu skila, oczywiście musimy tak dobierać potworki aby nie zadawały nam obrazen(oczywiście zdarzy sie ze sporadycznie dostaniemy jakiegos bh), oraz takie byśmy zadawali im hit raz na 15 chmurek (troche inaczej ma sie to do treningu paladynem ale nie o tym mowa), jeżeli chodzi o skilowanie knightem niema znaczenia czy co 2 "chmurki" zadamy bh czy co 10 nie wpływa to na szybkość skilowania, oczywiscie jest jeden warunek przynajmniej raz na 15 "chmuerk" musi wejść bh. Oczywiście najlepiej jest poprosić kogos by summonował nam monka (monka muszą bić dwa potwory po to by zabierać mu defa) dzięki temu na monku skilowac mozna już od najniższych skili.
Reasumując... Nie ma sensu mówić "ja jestem lepszy gdyż mam wieksze skile" wszystko wyjdzie w późniejszym stadium gry. I wg mnie dobre skile to nie znaczy wysokie skile tylko takie które są wystarczające, żeby spokojnie i wmiare szybko expić(choć oczywiście im większy tym lepszy). Na koniec dodam tylko, że zacząłem od nowa grać w tibie i mam 11 lvl knighta ze skilami 72/72, planuje doskilowac do 75/75 kupić pacc i ponownie zacząć przygodę z tą grą. |
ja mialem knight 21lvl i skile 54/52 i mi bylo dobrze;)
|
Mam pyanie... Może za bardzo nie zgadza się z tematem ale je napisze...
Czy jak się wbije nowy skill np. 70 i brakuje nam np. 99% do skoku skiila to czy się bije mniejsze dmg? Właśnie wbiłem 70 skilla i zaczołem expic i zauważyłem że właśnie bije mniejsz obrażenia niz na pod koniec 69 skilla... |
ja zauwazylem to samo na palku :P jak gralem jeszcze jakis czas temu :p przy koncu skilla zadawalem wieksze obrazenia niz na poczatku skilla :p
|
@Jergen
Też to zauważyłem. Top@ Skille 45/42 na knigta 13 lvl wystarczą? |
Cytuj:
jezeli Cię zadowalają to oczywiście że tak ;] |
skile
Ja na 14 lvl mam 2 mlv i 44 atk ( club ) i 42 deff ( prawie 43 )moje uzbro to dwarywen shield plate legs plate armor battle hammer dark helmet i leather boots Co o tym sadzicie??B):]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:13. |