Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

YoungGorti 01-07-2008 14:53

Teraz też tak będzie , wiekszość polaków ma bloka u mnie bo jestescie takimi kurwami co z noob charów wyzywaja lub szorują dupe -,-
Sporo osob miało racje że br jest lepsze od was..

Mendolina 01-07-2008 15:25

@Gorti
Każdy się już poznał na tobie, nie wiedziałem kim naprawdę jesteś, Kacperka miał rację.
Ty też piszesz z noob chara na tibia.com:baby:

DarkKZ 01-07-2008 15:29

Mowilem wam od poczatku... Gorti to klamliwa kurwa :}

YoungGorti 01-07-2008 15:34

@Up
Mówi to kurwa która ukrywała się a jak wpierdol wkońcu dostałą to sie przyznał -.-

@2 up
twoj wybór dupolizie , było nie pisać na forum z Amaya Yara czy jakoś tak na forum.
Btw. dziwisz się że gobrysł cie zablokował?
Mówił że w*****łeś go tym lizaniem dupy mu :)

Mendolina 01-07-2008 15:42

@up
Już od wyzwisk zaczynasz? I dopiero teraz mi o tym mówisz za co mnie zablokował?xD
Tyle, że ja wiem za co - za to, że powiedziałeś mu co pl o nim sądzą jak im skopiowałem jego tekst :@

Kacperka 01-07-2008 15:46

LooL widze ze ludzie przejzeli na oczy...
A co do Poredy to ciekawe co on teraz mysli jak taki kozak byl gdy bronil gortiego a teraz nawet on juz wie kto mial wtedy racje.. Z reszta nie jestes od niego poreda lepszy..

@
A co ludzie planujecie na wakacje?:D Chyba nie bedziecie grac ciagle w tibie ?:)
Ja w czwartek do polski :D

HellFrycek 01-07-2008 15:46

Użytkowników czytających ten temat: 9 (zarejestrowanych: 8, gości: 1)
HellFrycek, Kacperka, Mendolina, holuu, Dawergo, DarkKZ, GirNi11

NICE :D

holuu 01-07-2008 15:49

Shaka moze lizal dupe gobryslowi, ale kto mu kupil kiedys pacc jak nie ty? tak mu i aervaniemu w dupe wchodziles ze cie widać nie było. :O

I nie mów ze nie bottujesz bo pierwszą lepszą rozmowę z gg moge wkleić na forum, tylko ze po co skoro kazdy wie. Naucz sie chociaz przyznac ze bottujesz. teraz 90% graczy bottuje wiec dla mnie to zaden wstyd sie przyznac ale ty wszystkie chary na bocie robiles a honoru nie masz sie do tego przyznac. Jeszcze w roku szkolnym Young Gorti codziennie do ssa online na bocie na zolwiach bo ty w szkole byles. Gorti nie oszukuj sam siebie, kazdy wie ze botowales a probujesz wszystkim wmówić ze ty święty jestes.

YoungGorti 01-07-2008 15:52

@Wszystkie up

Dostane booziaka?;<

@up
Tak , ciągle mu pacce kupuje :D

A kto tu liże dupe to wiadome..
Dałeś sethowi char żeby tylko się mu podlizać...
I teraz mu lizesz żeby tylko nie użył tego listu żeby cie zbanowac..

Mendolina 01-07-2008 15:59

@Gorti
Nawet jak dał to miał powód, nie miał czasu na expienie to skorzystał, w porównaniu do ciebie on nie wstaje o 5 rano do Tibii :@

YoungGorti 01-07-2008 16:00

A nie o 4?

holuu 01-07-2008 16:02

Nom dałem mu chara, nawet dałem mu RK, mówie ci dałem mu tez całe moje eq zeby mu dupe lizać, jeszcze mu pacce kupuje na wszystkie jego chary bo chce w dupe mu wlazic tak jak ty wszystkim naookolo. Biore przyklad z ciebie i zajebiscie mi sie podoba YEAAAAA, biore nauki od mistrza

zal mi cie lamusie

YoungGorti 01-07-2008 16:05

@up
ok ale nie bij :(

Dawergo 01-07-2008 16:11

Wyjaśni mi ktoś co tu się dzieje? :D

holuu 01-07-2008 16:23

A czy ktoś cos wspominał o biciu? No własnie :evul: W bani ci sie jebie o tej gry xD

Kacperka 01-07-2008 18:01

No o tym lizaniu dupy jak pisalem wczesniej i paccu dla Gobrysla to tez mnie wszyscy wysmialiscie ^^

poreda 01-07-2008 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 2153069)
LooL widze ze ludzie przejzeli na oczy...
A co do Poredy to ciekawe co on teraz mysli jak taki kozak byl gdy bronil gortiego a teraz nawet on juz wie kto mial wtedy racje.. Z reszta nie jestes od niego poreda lepszy..

@
A co ludzie planujecie na wakacje?:D Chyba nie bedziecie grac ciagle w tibie ?:)
Ja w czwartek do polski :D

co mysle? mysle to co wczesniej, sram na to jaki on jest dla innych, ja ocenialem to jaki byl dla mnie.

DarkKZ 01-07-2008 19:58

@Gorti
Zgasiles sie i juz nie masz co pisac... te twoje teksty "nie bij" itd. sa zalosne tak jak i ty :}
Do tego zeby sie wybronic wymyslasz kolejne bajeczki xD

Kacperka 01-07-2008 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2153337)
co mysle? mysle to co wczesniej, sram na to jaki on jest dla innych, ja ocenialem to jaki byl dla mnie.

Jechales mi i smiales sie z moich argumentow przeciwko Gortiemu.. A teraz przekonujesz sie o tym ze jednak nie slusznie.. Wiec raczej nie zrozumiales mojego poprzedniego posta.

Kalorek 01-07-2008 22:01

A ja i tak lubię Gortiego xD

@ All

W którym poście Gorti wypiera sie botowania? :P

Ja nie zauważyłem :P

Nie, ze go bronie, ale nigdzie tego nie wywnioskowałem z jego wypowiedzi XD

poreda 01-07-2008 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 2153740)
Jechales mi i smiales sie z moich argumentow przeciwko Gortiemu.. A teraz przekonujesz sie o tym ze jednak nie slusznie.. Wiec raczej nie zrozumiales mojego poprzedniego posta.

Bo tak smialem sie bo byly i sa smieszne, mnie nie oklamal wiec mowilem ze nie klamie. Mi dupy nie lizal wiec mowilem ze dupy nie lize. ITD ITP ETC.

CzeslawSpiewa 01-07-2008 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kalorek (Post 2153769)
A ja i tak lubię Gortiego xD

@ All

W którym poście Gorti wypiera sie botowania? :P

Ja nie zauważyłem :P

Nie, ze go bronie, ale nigdzie tego nie wywnioskowałem z jego wypowiedzi XD

zgadzam sie w 100%

Kacperka 01-07-2008 22:17

Nie chce mi sie szukac, ale pamietam za moich czasow kiedy jeszcze gralem pisal mi na gg ze przed szkola wlacza bota a pozniej na forum pisal ze nigdy w zyciu nie uzywal bota moze raz czy 2 i ze nigdy nie bedzie uzywal. Z reszta on sie zawsze wypieral tego ze botuje ;D kiedys jak sie zapytalem kiedy on tyle expi to on mi powiedzial ze duzo nie expi tylko wszystko polega na tym ze on wyciaga loota z potworkow 2 razy szybciej niz inni i to mu daje tyle czasu ze expa tyle wbija dziennie ;D Ale LooZ..

Kost123 01-07-2008 22:17

Kurcze nie ma sensu sie tu kłocic i przekonywac poprostu kto kogo ma lubic bedzie lubil a kto bedzie poklocony to bedzie poklocony nadal ... to tyle
Narazie i Dobranoc

YoungGorti 02-07-2008 07:27

HAHAHA TAK TAK KACPERKA XDDD
Rozjebałeś mnie z tym wyciąganiem xD

Chyba ktoś tobie mózg wyciągnał bo serio jesteś gorszy od solara co jest prawie nie możliwie.
Widocznie jesteś baranem.
Btw. kto cię tu kocha?

holuu 02-07-2008 09:04

A ciebie? lol

http://img386.imageshack.us/img386/5277/uo0009rr2.jpg

Michalakmee 02-07-2008 10:46

Ja tam też lubie gortiego i nic do niego nie mam bo mi nigdy nic złego nie zrobił :p
BTW.
Gz holu gogo 100 lvl :cup:

YoungGorti 02-07-2008 11:29

@up
Każdy mówi jaki to gorti nie jest itp.
Ale spójrzcie , jakoś destro , kosti , frycu , kalor i wielu wielu innych jakoś nie ma nic do mnie.
Dlaczego?
Bo zawsze byli dla mnie mili i odpłacam tym samym.

Nie potrzebuje znać hola i shaki i kacperki tym bardziej.
holu - juz od tego momentu z carlota wiedziałem że chuj a nie kumpel jesteś , wolałeś ftp niż niewielką pomoc kumplowi..
shaka - szorowanie dupy noob charami... aback yary blx?
kacperka - n/c ten to wogóle po*****ony

Pozdro i ssijcie! _/

holuu 02-07-2008 11:36

To ja sie wtedy przejechalem na tobie bo chciales sie na mnie wzbogacic a myslisz ze ja glupi jestem. Chciales lettery carlotty zeby ją szantażowac i zarobic cos kasy na tym.

Mendolina 02-07-2008 11:42

@Gorti
Kto zaczął? Napisałem do ciebie na gg po co piszesz te głupoty skoro nie grasz, a ty napisałeś "wy*******aj idioto"

Kacperka 02-07-2008 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YoungGorti (Post 2154219)
HAHAHA TAK TAK KACPERKA XDDD
Rozjebałeś mnie z tym wyciąganiem xD

Chyba ktoś tobie mózg wyciągnał bo serio jesteś gorszy od solara co jest prawie nie możliwie.
Widocznie jesteś baranem.
Btw. kto cię tu kocha?

Haha dobrze pamietam jak mi to wciskales a pozniej jak widziales ze w to nie wierze to sie przyznales do botowania ^^ ale i tak nie do wszystkiego tylko tam mowiles ze troszke botujesz ze prawie w ogole itp :P ojj gorti gorti.. hah mi sie wydaje ze ci co nic do ciebie nie maja to poprostu jeszcze nie zdazyli sie na tobie przejechac.. Kosti to twoj rl wiec go rozumiem. Kalora nie wiem ile ty tam znasz ale podejrzewam ze nie spedzales z nim tak duzo czasu jak z holu czy nawet ze mna kkiedys.. To samo tyczy sie destro.. Wiec ty jestes takim czlowiekiem ze jak na przyklad z Destro teraz bedziesz sie bardziej kumplowal itp to i tak za 3 miechy sie okarze ze jednak destro to tez chuj i nie jest kolega dla ciebie ;) pozdro..

YoungGorti 02-07-2008 13:10

@up
ok mistrzu.

@all
nie piszcie do mnie bo przejedziecie sie na mnie !!;<

@shaka
wiesz o co poszło , każdy balas pierdoli że za nic cie zwyzywałem.. powodem jest że jestem pewny że aback yary to ty..

a i kacp , slyszalem ze planujesz wrocic do gry?:>
zapraszam na silvere :)

Mendolina 02-07-2008 13:20

@up
A ja ci mówię, że to nie ja ;)

@Kacperka
O.o fajnie, że wracasz :D

Czoger 02-07-2008 14:02

O kurwa, a ja myślalem,że to tylko na harmoni takie kłótnie...
Wrzućcie na luz, wyjdzcie na dwór, pograjcie w pile...
To tylko gra...

Kacperka 02-07-2008 14:58

Haha ciekawe gdzie ty slyszales ze ja do tibii wracam xD jak ja nawet tego na kompie nie mam zainstalowanego.. nie wiem moze ktos komu podalem passy bedzie gral ;D a ma te passy juz duzo osob wiec nie wiem ;D ale ja na bank do tibii nie wracam.. :P im wiecej upadate-ow tym gorsza ta gra jak dla mnie..

Dawergo 02-07-2008 17:07

Kacperka, a ja swoją drogą zapraszam na wowa, jakbyś się zdecydował to pisz do mnie na gadu B)

@edit
Tak szczerze mówiąc zapraszam każdego xD

http://www.polandteam.eu/www/news.html (Jakie bossy ubilismy, znaczy oni ubili ja za maly lvl :P )

poreda 02-07-2008 19:31

Update? Tragedia, od lat nie było gorszego, to moja opinia.

holuu 02-07-2008 20:59

http://img388.imageshack.us/img388/3534/uo0011fi3.jpg

EDIT:
Name: Young Gorti
Last login: Jul 03 2008, 05:57:36 CEST

NO LIFER PLX

Mendolina 03-07-2008 10:26

Wczorajszy advance:

http://img133.imageshack.us/img133/5803/uo0001ub8.jpg

Pozdro

YoungGorti 03-07-2008 10:32

@holu
zakochałeś się we mnie że tak ciągle patrzysz na mój comment fakerze?

Name: Moradin Miedziobrody
Last login: Jul 03 2008, 02:54:16 CEST

NO LIFER PLX

Heh a tak z drugiej strony tylko robisz z siebie dzieciaka...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:12.