![]() |
Teraz też tak będzie , wiekszość polaków ma bloka u mnie bo jestescie takimi kurwami co z noob charów wyzywaja lub szorują dupe -,-
Sporo osob miało racje że br jest lepsze od was.. |
@Gorti
Każdy się już poznał na tobie, nie wiedziałem kim naprawdę jesteś, Kacperka miał rację. Ty też piszesz z noob chara na tibia.com:baby: |
Mowilem wam od poczatku... Gorti to klamliwa kurwa :}
|
@Up
Mówi to kurwa która ukrywała się a jak wpierdol wkońcu dostałą to sie przyznał -.- @2 up twoj wybór dupolizie , było nie pisać na forum z Amaya Yara czy jakoś tak na forum. Btw. dziwisz się że gobrysł cie zablokował? Mówił że w*****łeś go tym lizaniem dupy mu :) |
@up
Już od wyzwisk zaczynasz? I dopiero teraz mi o tym mówisz za co mnie zablokował?xD Tyle, że ja wiem za co - za to, że powiedziałeś mu co pl o nim sądzą jak im skopiowałem jego tekst :@ |
LooL widze ze ludzie przejzeli na oczy...
A co do Poredy to ciekawe co on teraz mysli jak taki kozak byl gdy bronil gortiego a teraz nawet on juz wie kto mial wtedy racje.. Z reszta nie jestes od niego poreda lepszy.. @ A co ludzie planujecie na wakacje?:D Chyba nie bedziecie grac ciagle w tibie ?:) Ja w czwartek do polski :D |
Użytkowników czytających ten temat: 9 (zarejestrowanych: 8, gości: 1)
HellFrycek, Kacperka, Mendolina, holuu, Dawergo, DarkKZ, GirNi11 NICE :D |
Shaka moze lizal dupe gobryslowi, ale kto mu kupil kiedys pacc jak nie ty? tak mu i aervaniemu w dupe wchodziles ze cie widać nie było. :O
I nie mów ze nie bottujesz bo pierwszą lepszą rozmowę z gg moge wkleić na forum, tylko ze po co skoro kazdy wie. Naucz sie chociaz przyznac ze bottujesz. teraz 90% graczy bottuje wiec dla mnie to zaden wstyd sie przyznac ale ty wszystkie chary na bocie robiles a honoru nie masz sie do tego przyznac. Jeszcze w roku szkolnym Young Gorti codziennie do ssa online na bocie na zolwiach bo ty w szkole byles. Gorti nie oszukuj sam siebie, kazdy wie ze botowales a probujesz wszystkim wmówić ze ty święty jestes. |
@Wszystkie up
Dostane booziaka?;< @up Tak , ciągle mu pacce kupuje :D A kto tu liże dupe to wiadome.. Dałeś sethowi char żeby tylko się mu podlizać... I teraz mu lizesz żeby tylko nie użył tego listu żeby cie zbanowac.. |
@Gorti
Nawet jak dał to miał powód, nie miał czasu na expienie to skorzystał, w porównaniu do ciebie on nie wstaje o 5 rano do Tibii :@ |
A nie o 4?
|
Nom dałem mu chara, nawet dałem mu RK, mówie ci dałem mu tez całe moje eq zeby mu dupe lizać, jeszcze mu pacce kupuje na wszystkie jego chary bo chce w dupe mu wlazic tak jak ty wszystkim naookolo. Biore przyklad z ciebie i zajebiscie mi sie podoba YEAAAAA, biore nauki od mistrza
zal mi cie lamusie |
@up
ok ale nie bij :( |
Wyjaśni mi ktoś co tu się dzieje? :D
|
A czy ktoś cos wspominał o biciu? No własnie :evul: W bani ci sie jebie o tej gry xD
|
No o tym lizaniu dupy jak pisalem wczesniej i paccu dla Gobrysla to tez mnie wszyscy wysmialiscie ^^
|
Cytuj:
|
@Gorti
Zgasiles sie i juz nie masz co pisac... te twoje teksty "nie bij" itd. sa zalosne tak jak i ty :} Do tego zeby sie wybronic wymyslasz kolejne bajeczki xD |
Cytuj:
|
A ja i tak lubię Gortiego xD
@ All W którym poście Gorti wypiera sie botowania? :P Ja nie zauważyłem :P Nie, ze go bronie, ale nigdzie tego nie wywnioskowałem z jego wypowiedzi XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
zgadzam sie w 100% |
Nie chce mi sie szukac, ale pamietam za moich czasow kiedy jeszcze gralem pisal mi na gg ze przed szkola wlacza bota a pozniej na forum pisal ze nigdy w zyciu nie uzywal bota moze raz czy 2 i ze nigdy nie bedzie uzywal. Z reszta on sie zawsze wypieral tego ze botuje ;D kiedys jak sie zapytalem kiedy on tyle expi to on mi powiedzial ze duzo nie expi tylko wszystko polega na tym ze on wyciaga loota z potworkow 2 razy szybciej niz inni i to mu daje tyle czasu ze expa tyle wbija dziennie ;D Ale LooZ..
|
Kurcze nie ma sensu sie tu kłocic i przekonywac poprostu kto kogo ma lubic bedzie lubil a kto bedzie poklocony to bedzie poklocony nadal ... to tyle
Narazie i Dobranoc |
HAHAHA TAK TAK KACPERKA XDDD
Rozjebałeś mnie z tym wyciąganiem xD Chyba ktoś tobie mózg wyciągnał bo serio jesteś gorszy od solara co jest prawie nie możliwie. Widocznie jesteś baranem. Btw. kto cię tu kocha? |
|
Ja tam też lubie gortiego i nic do niego nie mam bo mi nigdy nic złego nie zrobił :p
BTW. Gz holu gogo 100 lvl :cup: |
@up
Każdy mówi jaki to gorti nie jest itp. Ale spójrzcie , jakoś destro , kosti , frycu , kalor i wielu wielu innych jakoś nie ma nic do mnie. Dlaczego? Bo zawsze byli dla mnie mili i odpłacam tym samym. Nie potrzebuje znać hola i shaki i kacperki tym bardziej. holu - juz od tego momentu z carlota wiedziałem że chuj a nie kumpel jesteś , wolałeś ftp niż niewielką pomoc kumplowi.. shaka - szorowanie dupy noob charami... aback yary blx? kacperka - n/c ten to wogóle po*****ony Pozdro i ssijcie! _/ |
To ja sie wtedy przejechalem na tobie bo chciales sie na mnie wzbogacic a myslisz ze ja glupi jestem. Chciales lettery carlotty zeby ją szantażowac i zarobic cos kasy na tym.
|
@Gorti
Kto zaczął? Napisałem do ciebie na gg po co piszesz te głupoty skoro nie grasz, a ty napisałeś "wy*******aj idioto" |
Cytuj:
|
@up
ok mistrzu. @all nie piszcie do mnie bo przejedziecie sie na mnie !!;< @shaka wiesz o co poszło , każdy balas pierdoli że za nic cie zwyzywałem.. powodem jest że jestem pewny że aback yary to ty.. a i kacp , slyszalem ze planujesz wrocic do gry?:> zapraszam na silvere :) |
@up
A ja ci mówię, że to nie ja ;) @Kacperka O.o fajnie, że wracasz :D |
O kurwa, a ja myślalem,że to tylko na harmoni takie kłótnie...
Wrzućcie na luz, wyjdzcie na dwór, pograjcie w pile... To tylko gra... |
Haha ciekawe gdzie ty slyszales ze ja do tibii wracam xD jak ja nawet tego na kompie nie mam zainstalowanego.. nie wiem moze ktos komu podalem passy bedzie gral ;D a ma te passy juz duzo osob wiec nie wiem ;D ale ja na bank do tibii nie wracam.. :P im wiecej upadate-ow tym gorsza ta gra jak dla mnie..
|
Kacperka, a ja swoją drogą zapraszam na wowa, jakbyś się zdecydował to pisz do mnie na gadu B)
@edit Tak szczerze mówiąc zapraszam każdego xD http://www.polandteam.eu/www/news.html (Jakie bossy ubilismy, znaczy oni ubili ja za maly lvl :P ) |
Update? Tragedia, od lat nie było gorszego, to moja opinia.
|
http://img388.imageshack.us/img388/3534/uo0011fi3.jpg
EDIT: Name: Young Gorti Last login: Jul 03 2008, 05:57:36 CEST NO LIFER PLX |
|
@holu
zakochałeś się we mnie że tak ciągle patrzysz na mój comment fakerze? Name: Moradin Miedziobrody Last login: Jul 03 2008, 02:54:16 CEST NO LIFER PLX Heh a tak z drugiej strony tylko robisz z siebie dzieciaka... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:12. |